lauantai 17. maaliskuuta 2012

testailua...

Nonni!
Sanoin jo tossa edellisessä postauksessä että aion tehdä tosta mun viime sunnuntaisesta valeennuskokeilusta postauksen ja tässä se nyt olis! :)

En siis oo mikään kampaaja joten tää miten mä oon ni varmastikaan olis sillai miten joku kampaaja olis tehny!

Halusin siis tasottaa värjätyn juurikasvun ja lopun pääkopan sävyeroa ja värjätä erisävysellä ruskeella. Vaalennus onnistu ihan hyvin, mut sitte taisin pitää väriä liian kauan päässä ja näistä tuli taas aika tummat... Ero tyveen ei oo enää niin suuri mut on nää ny aika tummat...sävy ehkä muuttu vähäsen.
Värinpoisto oli  Scott Cornwallilta ja sen nimi oli Hair b4. Sitten se itse väri oli Garnier Nutrisse Mousse ja sävy oli 5.52 eli radiant mahogany.

Nyt tulee lyhennetty ja yksikertaistettu versio siitä itse värinpoistosta. :))

1) Ensin aine siis levitetään päähän ihan niinku hiuksia värjättäis, pitää vaa olla huolellinen et sitä on tasasesti kaikkialla.

2) Annetaan vaikuttaa (oisko ollu n.20 min)

3)Huuhdellaan hiuksiä lämpimällä vedellä 5-10 min, riippuu hiusten pituudesta ja paksuudesta.

4) Levitetään hiuksiin viimeistely ainetta, samallalailla ku shampoota päähän pistäis ja annetaan vaikuttaa n. minuutti.

5) Huuhdellaan lämpimällä vedellä n.5min.

6) Uusitaan kohdat 4&5

7) Kun hiukset on kuivattu ja jos hiukset on vielä liian tummat ni koko homman voi tehdä max.3x jos hiusten kunto sen sallii, itse tein 2x

Huom! hiukset saa värjätä heti värinpoiston jälkeen. Tossa pakkauksessa lukee et palauttaa hiusten luonnollisen värin, mut sit ku lukee tarkemmin niin siellä huomautetaan et hiusten oma väri on tod. näkösesti muuttunu punertavammaks/kupariin taittuva (vai onkohan toi sama asia?)

Voi olla muuten että näistä hiuksista tuli näinkin tummat jos mä en malttanu huuhdella tarpeeks kauaa. :))
Mutta mutta, tossa alempana olis vähäsen kuvamatskua tosta operaatiosta. :)






                                                   Tilanne ennen mitään värinpoistoja :)
                                                   1.poiston jälkeen
                                                      Toisen poiston jälkeen (eipä näy eroo)
                                                      Tilanne nyt eli värjäyksen jälkeen, ehkä vähän lämpimämpi sävy.


Tänään tämmöne, tiiän et kirjotusasu on vähä epäselvä ja voi olla vähän tylsää luettavaa joidenki mielestä mut ehkäpä mä opin ajanmittaan. ;)


Ens viikolla ei tuu varmaankaan yhtä paljon asiaa koska on muutama koe, mut huomenna ois suunniltelmissa isomummun 100-vuotis synttärit ja ehkä vahvistan omat kynnet geelamalla. :)) Ja noista geelikynsisä ehkä kerron ens viikolla. :))

Ah mut nyt meikä menee nukkuun <3 öitä ! :DD

ps. laittakaapas niitä nimiehdotuksia "my day-videoille" :D

14 kommenttia:

  1. kivaisa blogi sulla! (:

    http://rumuusontarttuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Sulla on kiva blogi :----)

    http://sirpaleistakoottu.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. sulla on kyllä ollut aikamoinen operaatio :-D mulla on itellä aivan blondit hiukset, jotka oon värjännyt tummiksi. pikkuhiljaa pitää kuitenkin ruveta vaalentamaan, koska juurikasvu alkaa olla niin hurjan näkönen kun tyvestä on heti aivan blondi! :D

    VastaaPoista
  4. Voin uskoo :D ja juu menihän tossa tunteja...ja kaikki lämmin vesi ;)

    VastaaPoista
  5. Kiva blogi hei! :-) tohon värinpoistoon sen verra, että olis kannattanu vaan vetää vaikka garnierin värinpoistolla, vaikka noita Cornwallin värinpoistoja mainostetaan hirveesti lehissä ym, niin silti ainaki ite oon saanu paremmat tulokset tolla garnierin värinpoistolla. :)
    Ja sitte toho tummuuteen vielä niin olisit voinu ihan ottaa vaikka sävyn 6 (olisko joku vaaleanruskea) koska noi kaupanhan värit tunnetusti on aika tummia. :D vaaleanruskeastakin voi hyvällä säkää tulla se tummanruskea.
    Mutta jatka blogin pitoa samaan mallii! on tosi mielenkiintone ja ootan innolla uusia postauksia :) tsemppiä!

    VastaaPoista
  6. kiitos :) en ollu ikinä kuullukkaa mistää garnierin värinpoistosta :O nooh huhtikuun puolessavälissä meikä pääsee kampaajalle ni siellä onneks osataan asiat kunnolla :D

    VastaaPoista
  7. heiiii !! tässä mietin näitä mun hiusjuttuja ja muistin et luin vähä aikaa sitte tätä sun blogia!! mulla on ongelma ja toivoisin et voisit auttaa mua? haluaisin ottaa värinpoiston nii mitä se nyt iha tarkalleenottaen tarkottaa?XD onko siinä vetyperoksidia? vai ottaako se vaan värjätyn värin pois? huononsiko toi sun hiusten kuntoa tai oheniko sulla tai jotai? ois ihanaa jos viittisit vastata!

    VastaaPoista
  8. Mun mielestä ei oo vetyperoksidia mut en mee nyt varmaks sanoo :) se juju on on siinä et toi aine pienentää ne värimolekyylit ja sit ne huuhdellaan pois (tälläi yksinkertastettuna) ihan alkuperästä värinpoistosta ei ikinä tuu vaan siitä jää semmonen ruosteenpunertava pikkasen :) ja tietty värinpoisto aina kuivattaa hiuksia mut mulla se ei tehny mitään erikoista:) kunhan vaan muistaa hoitaa hiuksiansa päivittäin ympärivuoden :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos hirveästi ehkä uskallaudun värinpoistooon nyt itekki !!:D jotku nettiarvostelut vaa vähä pelottaa mutta toisaalta HIUKSIAHAN NE VAAN ON :D :) oottelen lisää blogikirjotuksia!!!:) tykkään hirmusesti tästä blogista ja ulkoasuki näyttää hyvältä mun silmään!!:))

      Poista
  9. Noi kengät on niin ihanat <33

    VastaaPoista
  10. ihanat kengät <3 tää blogi on muutenki ihana :)

    VastaaPoista

Vain asialliset kommentit hyväksytään! Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen emmievek@outlook.com