tiistai 20. marraskuuta 2012

Juhlameikki tutoriaali videolla

Huomenta ihanaiset ♥ Kuten mä jo eilen mainitsin, niin tänään saatte meikkitutoriaalin videolla. Ja älkää hei sitten odottako liikoja, mä en ole mikään hyvä meikkaaja, ja vielä huonompi selittämään että mitä mä teen.


195 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. waude missä?????? ai niin siinähän se sun sun ruudun takana ::::::))))))))

      Poista
    2. sikatki on söpöi :> tuitui

      Poista
    3. Eli 2 sikaa ano ja Emmi :)

      Poista
  2. näyttää kuin oisit saanu turpaan... :/ ehkä toi meikkaaminen ei oo sun juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tota ehkä ei oo sun juttu tulla tänne tollasia laittelemaan..en voi käsittää tollasia ihmisiä,jotain by by.

      Poista
    2. tiäkkö kuka kohta saa turpaan?

      Poista
    3. hei ihan rauhassa! ja se ei ollu kyllä luonnossa ihan noin tumma :( edellisesstä postauksesta näätte et miltä se oikeesti näytti :)

      Poista
  3. vinkki! kannattaa pumpulipuikolla ensin "kuivata" vesiraja ja sitten vetää siihen rajaus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en oo kyllä ikinä kuullu tommotteesta! :) kiitos! :)

      Poista
  4. hajos kommenteille, aika ilkeetä.. :DDDD mutjooo en kyl tykkää sun blogist mut en ala dissaamaankaa

    VastaaPoista
  5. ala luomet pikkasen sotkuset? xd juu mut emmäkää oo yhtää parempi meikkaa ni ehkä mä en anna neuvoja sulle, mut oot toosi nätti =)

    VastaaPoista
  6. tollanen meikki ei oikeen sovi sulle näytät vähän pandalta :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. isäs näytti pandalta ku sua teki.. hei cmoon must tuntuu et emmii ei pahemmin kiinnosta :D:D:d

      Poista
    2. pandat on söpöi :> tuitui

      Poista
    3. hei oikeesti ihmiset! vai että pandalta :D

      Poista
    4. pulleelta pandalta.

      Poista
  7. oot aivan super kaunis:)♥!

    VastaaPoista
  8. Meikkisi oli kaunis ennenkuin laitoit luomiväriä, enkä loukkaa sua nyt mitenkää ainakaa tahallani :) en osaa ittekkää laittaa luomiväriä että hyvä mun on puhua :)

    VastaaPoista
  9. Jes pitkästä aikaa video! Millon teet taas day with me: n ?:)

    VastaaPoista
  10. Mun mielestä toi meikki oli tosi kiva! (:

    VastaaPoista
  11. Eikö bb voide oo meikkivoide ja kosteusvoide samassa? o.o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on mmut mitä välii??

      Poista
    2. on mutta mä haluan peittävämmän tuloksen mitä bb-voiteella saa, ja jos mä laitan lisää bb-voidetta, niin sit mun naama on ihan oranssi :)

      Poista
  12. Haluisin kattoi hän nyt, mut oon bussis ja kuulokkeet ei oo mukana... Ja ihmiset tääl tuskin tykkäis jos laittaisin tän videon vaan huutaan :-P

    VastaaPoista
  13. Nätti meikki, nätti tyttö! :)
    Voisit käyttää arkimeikkinäkin tota meikkiä:) Kiva video. Voisitko tehdä lähiaikoina Day With Me:n tai ostosten esittely videoita sitten jos ostoksia kertyy ?:) Ja en ymmärrä kun kaikki aina valittaa kun Sofia näkyy sun videoissa, ym.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) arkimeikiksi kyllä aika vahva ainakin mulle :)

      Poista
  14. XDDDD MITÄ VITUN SÄHLÄYSTÄ, teet kaiken ihan oudosti :D älä nyt ota ittees, kerroin vaa mielipiteeeni............ sanat ei riitä kuvaa tätä tunnetta mikä mul nyt on xddd nauran

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olisko sun mielestä kivaa jos kaikki tekis samanlailla?
      Emmillä on oma tyli ja olkoon ylpee siitä!!

      Poista
  15. Saanks mä kysyy, et miks sä pidät sitä muovista läpyskää siinä puuterissa, ku sehän on siinä vaa pakkausmateriaalina? :D Nojoo, tapansa kullakin :)

    Mut oot kaunis <3 (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mun mielestä se on kyllä siinä ettei se sieni hinkkaudu siihe puuteriin..... kyllä sitä voi ihan muutenki siinä pitää..

      Poista
    2. mä pidän sitä siinä sen takia koska mä käytän puuterihuiskua, eli en sitä sientä, ja aina lopuks siihen puuterin pinnalle jää irtonaista puuteria, ja mä saan estettyä sen kalvon avulla ettei se levii se puuteri ja siten sotke paikkoja :)

      Poista
  16. aika raskaan näkönen meikki, ainaki sun kasvoille :D mutta muuten ihan kiva :) voisit joskus kokeilla tehä tutoo vaaleemmilla sävyillä :--)

    VastaaPoista
  17. oottepa ilkeitä. olis niin kiva nähdä teidän paiseiset ja lehmän näköset pärstänne, ennenku alatte haukkumaan muita. kateellisten puhetta vaan. mun mielestä emmi on kaunis ja tää oli ihana video! :)

    VastaaPoista
  18. oot aika lapsellinen/lapsemielinen lukiolaiseks. + miten ei voi osata meikata, jos on jo luokiossa :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mm... se varmaa kertookin meikkaustaidoist että on LUKIOS?! jotkut aikuisetka ei osaa meikata vaikka ikää ois 45. Eli ei ikä, opiskelupaikka tai mikään tollen määrittele sitä osaako meikata.

      Poista
    2. minusta ois vaan kohteliasta jos mua sanottais lapsenmieliseksi :D nykypäivänä kaikki tytöt kasvaa niin nopeesti semmoseen meikkavaan ja laihduttavaan ympäristöön, etteivät saa edes elää kunnon lapsuutta. onneksi itse sain sellaisen, ja olen edelleen lapsenmielinen ja maanläheinen vaikka olen jo lukion kolmosella.

      Poista
    3. oot ite aika lapsellinen/ lapsenmielinen jos tuut tänne pätee ja moittii toisen taitoja ja olemusta. kasva aikuiseks!

      Poista
    4. alotin laittaa ripsiväriä vasta seiskalla joten en oo vielä oikein oppinut ^_^

      Poista
    5. Vissiin se ikä kattoo osaako meikata vai ei.... Ite voin tähän heti myöntää et en osaa tehä tummalla luomivärillä meikkiä ja oon 19. nyyh :(

      Poista
  19. aika raskaan näköne meikki ja ei iha sovi sulle, sulle sopii semmone luonnelline ja raikas meikki ! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eiks yleensä juhlameikin kuulu olla vahvempi kuin arkimeikin? :)

      Poista
    2. Eihän sen nyt välttämättä vahvempi tarvi olla? Yleensä joku arki/koulumeikki niin oon puuteri,ripsari,ja meikkivoide jotkut käyttää kajaalia. Mutta itsessään luomivärien laittaminen on vähän kun joku juhlameikki. Niin ja miks juhlameikin tumma tarttis olla vaihan siitä tehä lämpimillläkin sävyillä juhlavamman ja pelkillä korostuksill? mut minkäs teet jos et osaa meikata...

      Poista
    3. Samaa mieltä ku ylenpänä oleva ano !! Mut ei voi mitää jos emmiraukkaihana ei osaa meikataaxxdxxdxddxxdxdxdxd

      Poista
  20. parempi ettet tee näitä meikkitutoja yhtään enempää,en pääse huomen aamuna sängystä ulos koska nauroin juuri vatsalihakset ihan vitun kipeeks..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä en pääse ylös sen takii ku pää on liian kipee ku oon hakannu tyhmyytes takii päätä seinää koko yön... mee pois

      Poista
    2. hei kuule ano ketä käyt kommentoimassa joka vitun kommenttiin mitä ihmiset tänne on laittanu,mikä sun ongelma on?? vittu hakkaa sitä päätäs niin kovaa siihen seinää että kuolet,mikä vaivaa??

      Poista
  21. voi jumalauta sanon minä

    VastaaPoista
  22. Voi sää oot nii kaunis ja musta toi on kaunis meikki ja jos joku on sitä mieltä että et osaa meikata niin en usko et nekin on ollu heti mestareita! Harjoittelu tekee mestarin! Musta sä osaat meikata. oot mun esikuva! <3

    VastaaPoista
  23. Ööö.. Mitähän Emmi tos just sano ? Et ei ole mikään hyvä meikkaaja..
    Mun mielestä toi on aika tumma meikki mutta jos Emmi siitä tykkää ni sit tykkäää!!

    En edes ymmärrä sitä että MIKS te tuutta tänne jos pitää tulla arvostelemaan noin turhasta asiasata jossa ette varmastii oo yhtään parempii.

    E haluu olla mikään kauhee puolustelija mutta en myöskään tajua teitä haukkujia. Tehkäää ite joku video jossa meikkaatte ja näytätte sitä ihananmeikitönkaunista naamanne .. Sitä odottellessa.!!

    Mut Emmi Tsemppii sulle tän blogin kans ja muista et on sulla näitä jotka tykkää lukee sun blogias(: Tiedät parhaiten mitä olet ja millainen olet!! muista se !!(:

    Sori ano.. <3. Aanta!!

    VastaaPoista
  24. emmi älä vlitä noista ilkeistä kommenteista!

    VastaaPoista
  25. En haluu alkaa päteen tai mitään, muta ihan käytännön vinkkinä sanoisin, että kannatta laittaa vaikka pala teippiä yms. ala luomelle siksi aikaa kun laitat luomiväriä, sillä se varisee väkisinkin ja saa näyttämään silmän aluset tosi tummilta! :) Muuten tosi kiva meikki ja sain hyviä vinkkejä!

    VastaaPoista
  26. voi luoja... älä jooko tee näitää.. myötähäpeä!! etkö tajuu et ihmiset nauraa sulle :o BB voide on ensinnäkin kosteusvoide ja meikkivoide samassa, sen jälkeen sun ei kuulu enään läträtä meikkivoiteen kanssa, puuteriaakaan siihen ei tartteis.. huoh

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MYÖTÄHÄPEÄ OMGGGGGG !!!!! Eksä tajuu et ihmiset nauraa SULLE.. älä jooko tuu kommentoimaa tänne! voi että ku näkis sun meikkaustaidot! ja musta tuntuu et ei paljonkaan sun paskaa jäyksitä jos emmi laittaa noita meikkejä naamaan?! mee pois jos ei kiinnosta.

      Poista
    2. Oikeastaan monet youtube gurutkin käyttää bb-voiteen päälle meikkivoidetta tuomaan enemmän peittävyyttä ja siihen päälle voi laittaa puuteria, ei kannata tulla pätemään jos ei tiedä asioista yhtikäs mitään ;)

      Poista
  27. Nätti meikki tuli! Ja en sanois etteikö tumma meikki sopis sulle mutta itelleni lisäisin tuohon ehkä hiukan enemmän valkosta luomiväriä. :)

    Mun mielestä voisit tehä näitä meikkivideoita useamminkin mikäli sulla innostusta riittää, sain tuosta hyödyllisiä vinkkejä. :)

    VastaaPoista
  28. Ihana Emmi! Toi meikki ehkä oli vähän liika tumma sulle mut hyvin kylläkin tehty! Emmi mä oikeesti hymyilin koko ton videon ajan koska sä olet niiin ihana <3 Mä rakastan suo <3 Oot oikeesti mun esikuva. Ois toosi kiva tuntee sut irl! mu mä asun helsingistä 30km päässä :D ja emmi oot oikeesti niiiin kaunis!! tekisin mitä vaan et oisin sinä :)) oliko toi muuten sofian kamera? (:

    VastaaPoista
  29. Hmmmm.... Aika kumma kun noi anot (joojoo I know oon itekki ano!) tulee sanoo sua huonoks meikkaajaks! Hei jos maailma olis täynny tollasiimollaaja nii kuka täällä pärjäis?! EI KUKAAN!! Ja miltä se teistä tuntuis jos teitä haukkuttais?! Niin empä usko et kovin kivalta. Kun mä alotin meikkaamisen niin en mä ollu mestari heti tehny kaiken maailman meikit! Empä usko et te haukujatkin olitte! (eikä tarkota sitä että emmi ei olisi taitava vaan emmi on taitava!) Vai miten se oli? Emmi on Emmi ja antakaa sen olla Emmi. Jos Emmi ei tekis postauksii nii mitä te anot tekisitte? Noh haukuisitte tän blogin ja sitten kun postaus tulee nii Emmi haukutaan ja sen taitoja! Jos ette tykkää tästä blogista niin teitä ei oo kukaan pakottanut lukee/ kahtoo videoita!
    Emmi sä niin ihana ja oot mun esikuva! Tahtoisin vaan tulla halaa sua ja sanoo sulle "sä oot se jonka avulla on mun itseluottamus noussu! Kiitos." sää et Emmi tiiätkää kuinka paljom oot auttanut mua pääsemään yli mun koulukiusaamisesta! :) oon sulle ison kiitoksen velkaa vaikken voikkaa antaa sitä sulle! Kaikkea hyvää Emmi ja stemppii lukioon! <3 ps. Oon sun lukia mut en jaksanu kirjautuu sisään!

    VastaaPoista
  30. Oot kaunistunut todella paljon! :) Ja en vaan voi ymmärää näitä typeriä anonyymien kommentteja, anna niiden Emmi olla, jooko. :)

    VastaaPoista
  31. KÄYTÄT TOOOOOOOOOOOOOOOSI PALJON MEIKKIÄ,siis meikkivoidetta Xd kahta. näyttää pakkelilta,pakkelinaamalta + oot nätti ilmanki

    VastaaPoista
  32. Vastaukset
    1. et vois viel ilkeempi olla!?? emmi saa hyvin sun osotteen selville ja kohta sä ootki poliisi asemalla syytettynä ties vaikka mistä!! mieti mitä sanot ja jos sanot ota siitä vastuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

      Poista
  33. meee pois suomesta hyi saatana !!!!!!! vitun punkero olet !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mee sä ite pois suomesta tai vaikka koko maapallolta saamarin haukkuja!

      Poista
    2. Häpeäisit, miten huonosti voi asiat olla, että pitää tulla tolla tavalla sanomaan?? Vittu sanon minä......

      Poista
    3. voi luoja mitä ihmisiä suomessa asuu .....

      Poista
  34. LAITA NUO HIUKSET KII ? ääliö

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. laita ite! anna toisten meikka miten haluu!!!!

      Poista
  35. oootko harkinnu tekeväs itsemurhaa? suosittelen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikäköhän kommentti tääkin on olevinaa? Tiiättekö kui kauaks aikaa tälläne kommentti voi mielee jäähä ja kui paljo se sitte pistää miettimää? Miettikää vähä mitä kirjotatte, tästäki vois pistää ilmotuksen poliisille! Muttaa Emmi keep going äläkä anna noitten ilkeitten kommenttien masentaa sua!

      Poista
    2. saitko nyt sen haluumas mielihyvän ku pistit ton kommentin tänne? aikuistu ja kasva, oot nolo

      Poista
    3. mitä nää ihmiset ajattellee? toi on ihan ylinoloo ja järjetöntä!! saatteks te hyvän mielen? mitä te haluutte? taidatte oikeest tykkää emmist mut esitätte kovii va mikä tos on ideana?? JA emmi miks julkaset nää kommentit? mä ainaki ingnooraisin ja jättäisin omaan arvoon nii neki ehk lopettais?! mut hei muista oot kaunis ja rohkeempi ku kukaan muu!! noil anoil ei oo elämää ku muiden haukkuminen!! joten anot get a life and fuck off!! + oon itekki ano mut kiltti

      Poista
    4. Kanttiipa pikkusen miettiä mitä täällä kirjoittelee. Mikäli (Emmi: en nyt missään nimessä usko, että näin kävisi tai siihen olisi mitään syytä!) Emmi tällaiseen ratkaisuun päätyisi tämän kommentin perusteella, saattaisi syyte napsahtaa ensimmäiselle anonyymille yllytyksestä. Ihan järjetöntä. Helevetti pistää vihaksi tämmöset nulikat.

      Emmi; oot kypsyny lyhyessä ajassa todella paljon ja kaunistunutkin! Luonteeltasi olet varmasti todella hyväntahtoinen ja iloinen. Ihanaa, kun et esitä jotain, mitä et ole, vaan olet vain oma itsesi ja kelpaat mainiosti :)

      Poista
    5. Emmi tee rikosilmotus näistä kommenteista, ihan oikeesti! Ei kenenkään tarvii kestää tämmösiä!

      Poista
    6. suosittelen emmi sulle että otat tän nimetön - kommenttointi mahdollisuuden pois kokonaan ! tulis ihmiset ihan omilla tunnuksillaan sanoon eikä tällein anona.

      tsemppiä emmi olet kaunis nuori nainen !♥

      Poista
    7. emmi älä välitä tää on joku helvetin kateellinen anonyymi :D ♥

      Poista
    8. Hyi täst tuli itteelleeki paha mieli D--:

      Anonyymin porukat saa selkeesti olla ylpeitä pennustaa. Hienoa hienoa..

      Poista
  36. mietin vain että miten sofia kehtaa olla sun kaveri `?????? läski ruma sika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tosi ystävät ei varmaaan hirveesti sitä ulkonäköö kato!

      Poista
    2. Jos sulla on kavereita, niin mietin että kuinkakoha kaua.
      mieluummin olisin ihmisen kanssa joka on erilainen, kuin luonteeltaan täysi paska eikä mieti mitä sanoo.
      Eli juuri samanlainen kuin sinä.

      Poista
    3. mun mielestä ihminen ei voi olla sika? paitsi käytöksellään kuten sinä!! emmi ei ole lähellekkään sikaa, sillä ei ole täällä muita haukkumassa! emmi ei ole myöskään ruma tai läski! hieman pyöreä, mutta ei ees pahasti ja mitä väliä vaikka olisikin! se ei kuulu teille minkä näköinen joku on!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Poista
    4. NO VITTU SE SOFIA ON VÄHITNÄÄN IHAN VITUN YHTÄ RUMA SIKA!!!!!!

      Poista
    5. Kateellisuus paistaa...

      Poista
    6. Ei voi olla totta...miten noin fiksun ja kauniin nuoren naisen lukijat voi olla noin epäkypsiä ja kunnioittamattomia? Emmi tekee meikkituotoriaaleja ja 'pistää itsensä likoon', vaikka tietää ettei ole ammatilainen siinä mitä tekee, mutta yrittää kuitenkin. Ja mitä siitä saa..järkyttäviä kommentteja jotka ovat voineet pilata monen nuoren elämän. Toivottavasti Emmi ei oikeasti edes harkitse ottavansa tosissaan noita epäasiallisia kommentteja eikä niitä välttämättä edes tarvitsisi julkaista täällä blogissa. Ne ei eivät tänne kuulu. Asiaan, Emmi vaikutat todella ihanalta tyttöseltä ja olisi ilo tutustua suhun, mutta kun asun niin kaukana..:( Harmi kun koulu, kaverit yms. vie niin paljon aikaa että blogin päivittely jää vähemmälle. Tsemppiä jatkoon!:)

      Poista
    7. ei hohhohhoijjaa tätä meininkiä oikeesti... mä voisin kysyy sulta eka anonyymi, että miten sä kehtaat olla olemassa? toi on niin törkeetä oikeesti.. :D mä en ees keksi mitään sanottavaa muuta kun, että tule jooko päin naamaan sanomaan tommosia asioita jos oikeesti oo sitä mieltä, ja jos et päin naamaa pysty syystä tai toisesta, tule edes nimellisenä tai kuvan kanssa :)

      Poista
    8. En kestä oikeesti, en voi ees kuvitella kuin pahalta emmistä tuntuu lukee näitä haukkumiskommentteja... mun kaikki sympatiat menee sulle emmi <3 äläkä oikeesti ees julkase tollasia kommentteja!

      Poista
  37. Suosittelen että laitat meikki voiteen jälkeen peitevoiteen ja sit puuteria vasta. Hipaise vähän sitä puuteria hiuskalla kevyesti älä jää hinkkamaan naamaa siinä pari vinkkiä ;)

    VastaaPoista
  38. Huhuhuh..... Mitä laitat meikkivoidetta vielä ei jeesus... älä ikinä enää laita tummaa tai mustaa luomiväriä kun ei sovi sulle, sotket sillä vaan. sinuna en meikkaisi ollenkaan koska tuo on pelkkää sotkua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä monet pistävät bb-voiteen päälle vielä meikkivoidettakin. :)

      Poista
  39. Oot tosi nätti! Ilman meikkiäkin :) ja tykkään sun tyylistä, ja oot tosi ihanan piristävä! :)

    VastaaPoista
  40. tuo meikki on mun mielestä sulle ihan sika hyvä ja näytät tosi kauniilta! tykkään sun videoista tosi paljon. en tiedä mistä näitä ilkeitä ihmisiä tulee tänne kommentoimaan..? oot maanläheinen ja iloinen ja mukavan oloinenihminen. sellaisille jotkut sairaat ihmiset ovat ilkeitä, koska ihailevat semmosia photoshopattuja ja feikin näköisiä barbinukkeja. oot kaunis just tuollaisena :)

    VastaaPoista
  41. mua ärsyttää ku kaikki laittaa tänne "on liian tumma sun kasvoille" jne , koska ehkä emmi ei ajatellut tätä VAIN itsellensä vain myös lukioille. Musta toi meikki oli IHANA vaikka olikin jostain vähän suttunen mutta ei sun mikään ammattilainen tarvitse olla! sopi sulle mun mielestä hyvin :)

    VastaaPoista
  42. Miks et laita hiuksia kiinni ku levität meikkivoidetta?! Ihmekään ku näyttää aina rasvaselta :D

    VastaaPoista
  43. Voi ei te jotka ette osaa kuin haukkua ja ilkeillä..ette edes yritä olla ystävällisiä saatikka mieti sitä miltä Emmistä mahtaa tuntua kommenttienne takia? Myötähäpeää teitä kohtaan..luulisi ihmisten tajuavan että jokaisella on tunteet ja käyttäytyvän asiallisemmin.

    VastaaPoista
  44. mistä oot ostanu ton puuterisiveltimen ja paljon makso? (: ja toi meikki on mun mielestä kiva! :) olis kiva jos tekisit taas jonkun hiustuton? :)

    VastaaPoista
  45. Mullakin on toi h&m luomiväripaletti ja mun mielestä niissä väreissä ei oo oikein pigmenttiä :( Kokeilin tosta sun meikistä oman variaationi ja onnistui hyvin! :) Harmittaa vaan, kun tuo musta näyttää mulla aineki vaan tummanharmaalta. Ehkä ostan kunnon luomiväripaletin! Äläkä välitä ilkeistä kommenteista! :) Tsemppiä Emmi!

    VastaaPoista
  46. Monet sanoo täällä miten toi meikki näyttää valmiina mukamas siltä kun olisit saanu turpaan/näytät pandalta, mutta omaan silmään onnistuit kyllä hyvin! Varsinkin kun toi kuvan laatu ei ehkä ollu kaikkein paras niin silmät näytti ehkä vähän liian tummilta, mutta silti siisti ja kaunis meikki ainakin mun mielestäni! (: Älä välitä noista huutelijoista, säälittäviä ihmisiä!

    VastaaPoista
  47. Vitu että osaa olla helvetin perseesee ammuttuja karhuja ku tulee tänne haukkuu..ei vittu eiks teil oo oikeesti muuta tekemistä ku haukkuu emmiä? Kasvakaa!-.-

    VastaaPoista
  48. Emmi olet super suloinen!
    Ja toivon, ettet välitä näistä ihan naurettavista kommenteista, mitä joiltakin on tullut ! ensinnäkin mikä ihmeen ''olet lukiossa ja et osaa meikata?...'' öö.. mä olen 20- vuotias ja en voi sanoa että osaisin jotenki meikata, paitsi perus normi meikin :D ja onko sillä väliä vaikka pistäisi mitä naamaansa, jos itsestä tuntuuu hyvältä!
    Mua naurattaa todella paljon nää kommentit, missä haukutaan ihan järjettömästi sua. Toivottavasti sä myös naurat niille ja otat huumorilla! Koska niitä ei voi ottaa mitenkään muuten :) you go girl <3

    VastaaPoista
  49. Mikset vastaa kommentteihin, kun oot kumminki nähny nää ku sun pitää kumminki hyväksyy..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä julkasen nää kännykällä vaan aina nopeesti, enkä ikinä ehdi koneelle, ja kännykällä se ei onnistu :( mutta esimerkiks nytnolen tunnin vastaillut postausten kommentteihin :)

      Poista
  50. Juhlameikin ei ole pakko olla vain tumma, vinkkinä vain.. :)

    On hienoa, että yrität ja harjoittelet, sekä laitat videota tänne blogiisi vaikkeivat taitosi ehkä kaikkeen riitäkkään :) Tuolla sitä oppii, kokeilee ja harjottelee ja huomaa, että varmasti opit vielä hyväkisi :)

    Tsemppiä Emmi :) !

    VastaaPoista
  51. Olit ehkä oikeessa, ku sanoit ettet osaa meikata hirveen hyvin, Kannattaa laittaa kerros puuteria tai teipin pala alaluomelle, kun käyttää tummempaa luomiväriä, ettei sitä pyyhkiessä se leviä.

    Mutta harjoittelu tekee mestarin, ja ei kukaa osaa syntyessää meikata niinku ammattilaiset, en mäkään osaa laittaa luomiväriä kunnolla :)

    Älä välitä noista haukkujista :)

    VastaaPoista
  52. voi luoja..! sulle riittäis vähempiki pakkeli, tajuatko ite kuinka paljon pistät meikkivoidetta yhteensä, kun bb+meikkivoide?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikä pistää myös! BB-voide on mulle ainaki ihan vaan kosteusvoide. Ei se pigmentti peitä mitää, jos on vähänki näppylää tai värivirheitä. Se onnistuu vain niille joilla on vauvanpylly iho.

      Poista
  53. Sulla näytti olevan vielä edeällisen päivän meikkejä jäljelllä...

    VastaaPoista
  54. Vitsit kun kadehdin sun hiuksia, ne on niin upeet! Sun silmät on kans tosi nätit ja ehdotuksena tuohon meikkiin haluisin kysyä, että ootko ikinä koittanu tehdä valkosella rajauskynällä tonne vesirajaan noita rajauksia? Oon ite tosi surkee meikkaan ja harvemmin sitä tulee kunnolla meikattuakaan, mutta rajaukset onnistuu sulta kyllä hyvin! :) Ihanaa kun jaksat tehdä kaikennäkösiä videoita, vaikka ei vahvuuksiin kuuluiskaan. :)

    VastaaPoista
  55. Joo et ole mikään asiantuntija, jne. Mut miks sä sit teet tälläsii "meikkitutoriaalei" (kaukana siitä), koska kukaan hei hyödy tästä videosta yhtään mitään. Ensinnäki pidä hiukset kii ku meikkaat, peitepuikkoa EI ikinä laiteta puuterin päälle, luomiväri ennen ripsaria (miljoona kertaa helpompi laittaa luomiväri + selkeämpi tulos), se että onko ripsiväri vedenkestävä vai ei ei vaikuta millään tavalla siihen että pysyykö ripset taivutettuna paremmin!, pidit ripsiväriä väärinpäin, katot kameraan ku meikkaat (katso peiliin`?), kaikki luomarit o varissu silmien alle..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mulla ainakin vedenkestävä ripsiväri pitää ripset paljon paremmin ja kauemmin taivutettuna, kuin vesiliukoinen.

      Poista
    2. No kyllä varmasti vaikuttaa onko vedenkestävää vai ei:D mulla on luonnostaan suorat ripset, ja joudun taivuttamaan ne joka päivä. Vesiliukoisella ripsarilla ripset ovat suorat jo muutaman tunnin kuluttua, puhumattakaan siitä jos sataa. Vedenkestävällä ripsarilla ripset pysyy taivutettuna koko päivän. Että niin tarkista faktat ennen ku tuut tänne mitään vinkumaan.

      Poista
    3. niin vaikuttaakin !! todellakin:)

      Poista
  56. Minä itse teen aina silmät meikissä ennen ja ihon vasta sen jälkeen :) Paljon helpompaa ja ylimääräiset ripsarit saa helposti pyyhittyä vanulla eikä tällöin juuri laitettu iho mene pieleen.

    VastaaPoista
  57. Toihan onnistu ihan hyvin jos et yleensä noin paljoa meikkaile.
    Mutta kulmakarvoihin sä voisit vähä enemmä panostaa. Ne on hyvän malliset, mutta jos laitat tummat silmät voisit myös laittaa tummemmat ja selvemmät kulmakarvat. :)
    Tää ei liity tähän meikkivideoon mitenkää, mutta noita sun kuvia katsellessa (esim toi joka on autossa otettu)niin ihan vaan vinkkinä, niin kannattaa laittaa meikkipohja kuntoon, vaikka vaan huulipunaa ja ripsiväriä laittaa. Meikkipohja kuitenkin on se pohja koko meikille. Näyttää paljon selvemmältä ja huoliteltulta.

    PS. tykkään kyllä blogistasi! ja toivottavasti osaat ottaa kommenttini vaan rakentavana palautteena.

    VastaaPoista
  58. Hohhoijaa, ei kannata tehdä näitä tutoja, koska et osaa! Glitteriä varissu alaluomelle vrm kilo, ripsari laitetaan vasta luomivärin jälkeen, PISTÄ NE HIUKSET KIINNI, ÄRSYTTÄVÄÄ KATSOA KUN KOKO AIKA PISTÄT HIUKSIAS, sulle ei sovi tumma meikki; näytät turpaanvedetyltä, ja miks piti koko ajan kameraa sönkätä, samallalailla ne tuootteet näkyyy oli kamera peilin kautta vai ei, SULLA OLI EDELLISEN PÄIVÄN MEIKKEJÄ JÄLJELLÄ, PESE MEIKIT ILTAISIN HUOLELLISESTI POIS.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja sähän osaisit niin hiton paremmin ? emmi oot upea!(: älä välitä muista.

      Poista
    2. todellaki osaisin, voin ihan suoraan sanoa.

      Poista
    3. mitä sitte vaikka toi ano osaiski paremmi? tuskin se muuten t'nne tulis huutelee

      Poista
    4. no joo, must tän anon tekstissä oli vaa mainittu kaikki virheet mitä muut oli aikasemmi jo maininnu (lähes samoin sanoin) + overreacting... tarvii vatvoo näit samoi juttui ja piti tulla kommentoimaan vaan kommentoimisen ilosta etkä sit keksiny mitää rakentavampaa? biatch!!1

      Poista
  59. emmirakas kulta älä välitä noista anoista ! ♥ oot paljon vahvempi ku noi yhteensä :-) niin moni pitää sua tosi kauniina ja täydellisenä tommosena! olet unelma!!:) ihana tyttö!! oot paljon ylempänä noita idiiooteja anoja!:) niitä kirjottaa varmasti yks tai kaks samaa ihmistä.....

    VastaaPoista
  60. :DDDDDDDd joo meikkaaminen ei oo sun juttu. sotkit vaa tolla luomivärillä :(

    VastaaPoista
  61. http://www.youtube.com/watch?v=U4m_4TyxlpI&feature=watch-vrec

    Emmiiii <3 aaaw! :)

    VastaaPoista
  62. hiukset kii kumeikataa

    VastaaPoista
  63. ääääääääääääääääääääää oot nii ruma sori XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. neiti on hyvä ja julkasee kuvan omasta pärstästään täällä? saatais nähdä minkälainen "kaunotar" itse olet? ;)

      Poista
    2. miks sen pitäs julkasta? ihmiset SAA kertoo oman mielipiteensä oli se sitte positiivine tai ei . ei ihminen voi ottaa vastaan pelkkää positiivistä !

      Poista
    3. Joo bloggaajan pitää osata ottaa myös negatiivista palautetta, mut on suuri ero negatiivisella ja rakentavalla palautteella. Emmi sinuna estäisin anojen kommentit. Ei oo normaalia, että sun postaus täyttyy tollasista "oot ruma, läski" ja "tapa ittes" kommenteista.. :( Sulle itelleskin tulis varmaan parempi fiilis jos ei tarvis tollasia joka päivä lukea. Ite en ees uskalla kommentoida omalla profiilillani kun kaikki anot hyökkää kimppuun.

      Poista
  64. mistä toi puuterihuisku on ? :)

    VastaaPoista
  65. upee meikki! (: tykkäsin tosi paljon,vois itsekkin koittaa lähipäivinä tuota!

    VastaaPoista
  66. emmi..♥ voitko olla ottamatta tätä kommenttia vaan yhtenä muiden joukossa vaan lukisit tosi tarkkaan ja vastaisit?! oon seurannu sun blogia jo aika kauan ja aivan järkyttävää toi joidenkin toiminta / kommentointi. miksi jokaisen ihmisen pitäisi olla langan laiha ja muodoton barbi? eikai semmosesta maailmasta tulis mitään jos kaikki näyttäs samalta ja olis saman kokoisia?! oot aivan älyttömän kaunis nuori nainen ja arvostan sua tosi paljon ♥ oot tosi vahva ihminen koska et välitä noista säälittävistä huomionkerjäävistä anoista jotka itse siellä koneen toisella puolella OVAT KATEELLISIA SINULLE! ei kukaan muuten kirjoita tuommoista:) ja jos joistain asioista on eri mieltä niin pitää sen omana tietonaan! ihana kun otat koulun tosissaan, välität sun ystävistä hurjasti ja pidät niin hyvää huolta esim sun koirastaki! sulla on Emmi tosi hyvä sydän!!:) se tekee ihmisestä niin kauniin sisältä ja se kauneus on tärkeämpää kuin ulkoinen. ei sillä ettet olisi kaunis myös ulkoa:)♥ toivotan sulle tosi hyvää marraskuun ja jatkoa ja ihanaa joulunodotusta ♥ sulle ollaan kateellisia kuule!!! ole rohkeesti oma itses ♥ love u Emmi!

    VastaaPoista
  67. voi hyvä jumala.... ethän emmi ota itseesi noista hirveist kommenteis ? oot aivan tosi kaunis ♥ ! =)

    VastaaPoista
  68. OOTKO EMMI IKINÄ KUULLU SEMMOSTA ET KATEEELLISET JAUHAA PASKAA ? se on sun onni se :) ♥ zemppii kouluun!!!!!!

    VastaaPoista
  69. meikkaat ihan helvetin huonosti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sou what? emmihän tuol ite kirjottaa ettei osaa meikata hyvin? tarviiko tommosia turhia kommenteja ees kirjottaa?

      Poista
    2. no miks vitus se sit tekee tälläsen videon jos se ei osaa meikata?? älyhoi,haluutko emmi nolata ittes ihan tahallaan?XD

      Poista
  70. APUA HUOMATKAA TÄMÄ KOMMENTTI ! en osaa näköjään käyttää edes anonyymina tätä bloggeria kun en osaa näköjään"vastata" kommenttiin! Mä olen kirjoittanut nuo itsensä tappamisjutut NOILLE YLLÄOLEVILLE ANONYYMEILLE ja näköjään siinä välissä on tullut lisää kommentteja niin menny ihan tyhmästi .. Anteeksi emmi<3 järkyttävä moka!!!! Oon tosi pahoillani jos pahoitit mielesi noista kommenteista koska ne oli tosiaan noille kusipääanonyymeille!!:) voitko vastata tähän jotain?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tais alkaa pelottaa ku jos emmi oiski tehny rikosilmotuksen ? ::::::::::::D mut jos toi OIKEEST toi totta ni okei sit hyvä :)

      Poista
  71. XDDXDXDXDXD EN KESTÄÄÄ, OOT NIIN PASKA MEIKKAAAAAN JA POSSUUUU HAHAHAHHAHA

    VastaaPoista
  72. Kyllä siitä hieno tuli !! älä välitä noista anonyymeistä emmi !! oot ihana

    käykääs lukees http://ilovemylife1005.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  73. Anonyymit, te jotka kirjoitatte ilkeitä ja loukkaavia kommentteja jotka varmasti sattuu, ni olette erittäin säälittäviä ja elämäänne kyllästyinenä ku ette ees kehtaa nimellisesti noita kommentteja julkasta..voi hhohhoijaa. Emmi olet upea!

    VastaaPoista
  74. voi ei sinä ja sofia ootte ihania : >! itsekkin olen hämeenlinnasta enkä tiennytkään että siellä voi asua noinkin ihania tyttöjä :)!

    VastaaPoista
  75. Emmi eikö sulla ookkaan ruskeet silmät o:? kun näyttää joltain ihan eri värisiltä tässä O_O

    VastaaPoista
  76. järkyttävin meikki minkä olen nähnyt! ensinnäkään tuo ei sovi sulle yhtään. toiseksi jos tuo on sun juhlameikki, niin kaikki varmaa nauraaa sut pihalle jossain juhlissa. kolmanneksi, et osaa meikata! kaikki nauraa sulle, ei sun kannata tehdä näitä videoita. kaikki nauraa sulle!

    VastaaPoista
  77. nooh ei toi ehkä ollu maailman paras meikki, osaat mun mielestä laittaa hiuksia paremmin :) joten tee enemmän niitä ;)

    VastaaPoista
  78. Vitsi mikä meikki! Ton luomivärin ois kyl voinu vetää vähän ylemmäs (tai häivyttää tai jotai?), mut kaikki ei oo seppiä syntyessään! :) Oot ihana Emmi ♥ ps. sun blogi on yks mun lemppareista ♥

    http://remskuslife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  79. http://estaesunavida.blogspot.fi/2012/03/testailua.html#comment-form

    näytät nii oudoile nois vanhois postuaksia varsiki tos :D

    VastaaPoista
  80. No älkää ny herrajumala koko ajan dissatko emmii! Voi vttu noita joitaki anoja!! Oon kyl itekki ano mut kummiski -.-

    VastaaPoista
  81. tuli vaan mieleen et kattelin sun vanhoi videoit ja oot laihtunu huimasti esim marras-huhtikuusta jos vertaa nykypäivään! hyvä emmi <3

    VastaaPoista
  82. http://onedroem.blogspot.fi/
    Mun blogi jos viittisitte mennä lukemaa!

    VastaaPoista
  83. Emmi mä oikeesti suosittelisin sua filtteröimään niin ettei anot voi kommentoida, sulla tulee olemaan 5 kertaa parempi mieli itelläs ja meitä muita ei ketuta lukee näitä kommentteja, millaset ihmiset tulee kommentoimaan toiselle että pitää tappaa ittensä :O JA mä en kehtaa tätä omalla nimellä sanoo koska saan nää ilkeet anot luultavasti mun omalle sivulle ilkeilee sitte :/ mutta oikeesti, mä voin niin kuvitella miltä susta tuntuu ku on tullu uusia kommentteja ja sielä lukee jotain '' ootko harkinnu itsemurhaa? suosittelen.. '' En usko et ykskäää näistä anonyymeistä haluais että niille tultais sanomaan tollain :( mut kommentin pointti oli, että sinuna filteröisin anonyymit kommentti estottomiks :)

    -Kajsa

    VastaaPoista
  84. ihana meikki ! ihan sairaaan hieno (: kui oot niiiiin pieni ? o:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. miks sun nimi on anni?????? tajuuks et kaikki on erilaisia? vai eikö annilla mene jakeluun

      Poista
  85. Emmi jätä noi anonyymit ja niide typerät kommentit omaan arvoosa, niillä näyttää olevan joku pakkomielle dissata joka asiasta. Sä teet asias sun omalla tavallas. Ja mitä sitten jos laitat peitepuikkoa puuterin päälle? Tai sulla on hiukset auki kun meikkaat? Ja miten joitain voi häiritä että laitat kahtaa meikkivoidetta? En voi käsittää, miten se voi liikuttaa joitain ihmisiä noi paljon että pitää tulla kommentoimaan noinki idioottimaisia juttuja tänne. Oot nätti tyttö ja varmasti ihana ihminen sisältäkin, joten älä välitä näiden muutamien itsekeskeisten, alikehittyneiden anojen kommenteista :-)

    VastaaPoista
  86. Emmi oot kaunis!<3 oot mun mielestä hyvä veikkaan ja jos haluat oppia meikkaamaan "kunnolla" niin onhan sulla vielä aikaa oppia meikkaamaan (; tee lisääkin tälläisiä videoita lisää. // anot jotka haukkuu voi kattoo peiliin

    VastaaPoista
  87. Tykkäsin tosipaljon meikistä:)

    VastaaPoista
  88. oot ruma, ei pahal(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meiän harmaapäiden on hyvä sanoo tollast :)

      Poista
  89. näytät oikeesti hakatulta porsaalta..... juhlameikki ei aina tarkota mustaa ja tummaa..... opettele meikkaan jooko?
    t veera

    VastaaPoista
  90. voitko tehä sen joululahjatoive postauksen lähiaikoina? :9

    VastaaPoista
  91. laita lisää videopostauksia, oot ihan sairaanhyvä meikkaamaan :) <3 oot tosi kaunis <3

    VastaaPoista
  92. ai että ku mä haluaisin nähä näitten niin elämäänsä kyllästyneiden naamat, joilla ei oikeesti selvästikkään ole parempaa tekemistä kun olla täällä jauhamassa siitä miten oot "ruma läski paska et osaa meikata pagsdöixjreagdvx" voin sanoa sulle että ykskään väitteistä ei todellakaan pidä paikkaansa. sä oot käsittämättömän kaunis ja oon tosi kateellinen mm. sun silmille :) ! sun täytyy olla vahva ja toisaaalta myös ottaa osa kommenteista huumorilla (ei sillä etteikö osa kommenteista oikeesti ois naurettavia ;)).

    ja sit vielä semmosta, että ite kyllä laitan bb-voiteen päälle vielä kevyen meikkivoiteen, ei oo mihinkää sääntökirjaan merkattu etteikö vois laittaa vaikka viittä meikkivoidetta päällekkäin, jos siltä tuntuu.
    ja sit tosta luomiväristä, sulla on tollai lämminsävyset hiukset niiin suosittelen sulle ennemminkin jotain ruskean sävyjä silmämeikkiin, saattais tulla tosi kiva lopputulos! :) ja sit suosittelen vaikka topsipuikolla kuivaamaan ton vetlinen ennenkun laitat siihen kajaalia, pysyy paremmin tällä keinolla.

    jatka videoiden tekoa samalla fiiliksellä ja ignooraa nää rakkaat anonyymit joilla ei oo muutaku pahaa sanottavaa ♥

    ♥ www.ronjjau.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. komppaan täysin ronjan kommenttia!!! <3

      Poista
  93. miks sä laitat ripsaria ennen luomiväriä??? huomas kuinka se levis yltympäriinsä ku tungit kaikkee muutakin sinne silmiin :D ja sitten hei.... se luomivärin käyttö. mä en tiedä mistä sä olet keksinyt miten sitä käytetään, mutta ota siitä enemmän selvää. + peitepuikko tulee ennen puuteria.

    -aukje

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah veit sanat mun suusta XD just saying.... :DDD

      Poista
  94. En sano mitenkää pahalla, mutta yrität olla vähä niiku Sofia..

    VastaaPoista
  95. mikset pyyhkiny noita luomivärejä noist alaluomista pois o:?

    VastaaPoista
  96. Kun oon lukenu näitä kommentteja ja oon oikeesti ajatellu et miten te jotkut pystytte kirjotella tollasii tyyliin "Ootko ajatellu tappaa ittes?Suosittelen!" oi on mun mielestä vaan NIIN säälittävää,ootteko te haukkujat ajatellu että miltä teistä tuntuis saada tollasii kommentteja?
    Ja sit toi juttu et Emmi yrittäis olla kuin Sofia? Mistä ihmeestä tollasii ootte saanu päähänne? Emmi on ihanasti oma itsensä niinkuin kaikkien pitäisi olla,on totta että Emmi ja Sofia muistuttavat jotenkin toisiaan mutta ehkä se on syynä siihen miten Emmi ja Sofia viihtyy niin hyvin yhdessä.
    Ja miten joku voi olla loukkaantumatta jos joku sanoo rumaks oon myös huomannu tääl jotai kommenttei jos lukee jotai "Oot tosi ruma,älä suutu ei pahal"


    HUOMM1Nä on mun mielipiteitä ja Emmille et älä välitä dissaajista oot ihana ja jatka ehdottomasti videoiden tekoa!

    VastaaPoista
  97. haukkuvat anot ootte 0/5... sairaan noloja... Emmi sä ruletat ku kestät tämmöstä mitä sun ei oikeesti kyllä pitäis joutuu kestämään!! ite en jaksais millää...

    VastaaPoista
  98. Luomiväri ei sovi sulle yhtään, oon meinanu monta kertaa tulla sanoo sen sulle. Sulla on jotenkin niin pieni alue toi luomi ja se vaan korostaa mun mielestä sellasia luomen yläpuolella olevia kohtia, eli näyttää siltä et sulla roikkuu luomien päällä pussit joka taas laittaa sun silmät pieniks. Ei oo vaan sun juttu luomiväri, ainakaa tummat. Kokeile jotain pelkkää vaaleeta, koska vaaleet värit avaa katsetta ja tuo sellasta säihkettä :) en sano tätä pahalla vaan sillä et ei sovi pätkääkään.

    VastaaPoista
  99. Mitä mä just luin. JÄRKYTYIN noista kommenteista... ! Mitä ihmettä ihmiset ajattelee ? o: miten kukaan voi tulla sanomaa ton tapasta kuin "tapa ittes " ..... En tiiä miten oot suhtautunu näihi ja miten nää vaikuttaa suhun kun vasta tänne blogiin löysin enkä oo selaillu tän enempää, mutta tiedät tietenki et tääl on niitä jotka tykkää täst sun blogista tosi paljon ni toivon tosiaa ettet anna tommosen pilata sun itsetuntoa..!
    Mä jään ainakin mielelläni seurailemaan tätä blogia ! :)

    VastaaPoista
  100. siis MITÄ HELVETTIÄ ihan oikeesti jos saan kysyä ... nää jotkut anonyymit, haluisin nyt sanoa tällee yleisesti noille haukkujille pari sanaa :) ENSINNÄKIN, musta on ihanaa että emmi uskals tehä tälläsen videon ja ehkä tätä oli tarkotuksenakin soveltaa, eikä tehdä täsmälleen samanlaista, JOTEN jos joku tekniikka ei miellytä, sen voi kommentoida ihan asiallisesti ja palautteellisesti TAI jättää kokonaan kommetoimatta. ARRRRGHHHH menee hermot siihen että tänne tulee kommentteja "HYII VITTU ET OSAA MEIKKAA" "NÄYTÄT IHAN PANDALTA" "SULLE EI SOVI NOIN TUMMA MEIKKEI HYI STNA" hei ihan oikeesti, minkä ikäsiä te ootte ? haluisin mieluusti nähä kuinka te niiiiin täydelliset anot ite meikkaatte ja miten virheettömästi sen teette ! toki on huonompia ja parempia meikkaajia, se nyt on selvä, mutta PLIIIS antakaa kaikkien meikata omalla tyylillään ! lisäks kun teistä varmasti yli 90 prosentilla ei oo pokkaa sanoa nimellisenä ja/tai päin naamaa, niin pitäkää päänne kiinni, okei ? :) ja jos emmi halus kokeilla tummempaa meikkiä juhliin ja ite tykkäs siitä, niin paljonko se teijän peppujanne painaa ? ja eikös tällästen ideana ookkin, että te annatte nimenomaan sitä RAKENTAVAA palautetta (niin kuin muutamassa kommentissa olikin annettu), jotta emmi oppii virheistään ? ja mitä helvettiä noi "tapa ittes" kommentit on ?! ootteko te ihan sairaita ... en tajua miten emmi on niin positiivisin mielin, että näistä kommenteista huolimatta vielä postaa ja pitää blogia, HYVÄ EMMI !!! ♥ ite varmaan masentuisin tälläsistä ja varmaan moni muuki, mutta emmi jatkaa pää pystyssä :) ihailen tollasia ihmisiä ! ja koska nää haukkuja-anonyymit kuitenkin on NÄHNYT TÄN VIDEON, ja TIETÄÄ EMMIN BLOGIN OSOITTEEN, niin eikös se tarkota että ne kuitenkin seuraa/lukee emmin blogia ? mikä järki sitte tulla kommentoimaa tollasta mieltäpahottavaa ja kauheen ilkeetä, jos ees seuraa tätä blogia ? jos ei miellytä, ÄLKÄÄ LUKEKO piste. voimia emmille, älä ikinäkoskaan välitä tollasista elämäänsä kyllästyneistä idiooteista ! :)

    VastaaPoista
  101. Voi luoja noi haukkujat on tyylii jtn sun kateellisii kamui

    VastaaPoista
  102. nyt näyttää kyllä aika pahalle... ehkä parempi että harjottelet vielä, koska kukaan tuskin tarvitsee tämmöistä ohjetta jolla saa itestään turpiinvedetyn näkösen. Oot kyl ihan nätin näkönen tytsy!

    VastaaPoista

Vain asialliset kommentit hyväksytään! Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen emmievek@outlook.com