tiistai 11. kesäkuuta 2013

Tyttö koreana kuin naapurin tauno

Hehheh... Hieman erilainen otsikko... Mutta asupostausta nyt siis luvassa. Mua on aina ärsyttäny, kun muut bloggaajat on ollu asukuvissa et hyyi mun naama, ja älkää kattoko naama ja et asu on tässä se juttu.

Nyt sorrun itse samaan... Ei toiminu kroppa ja naama yhteistyössä, mutta ei se haittaa. Asu todellakin on se juttu.

Itse asulla kävin tyttöjen kanssa fresnossa, ja sitten tänään kävin kuvaamassa moottoritien katteen, samalla kun siellä meille oli varattu pikku esittelykierros. Asu on rento, mutta korulla sain siitä sitten hieman "hienomman." Huomatkaa siis otsikon sarkasmi.... :D

Farkut ovat h&m:stä, ja ne ovat siis minulle täyspitkät, mutta olen käärinyt ne, ja en muista olenko jo kertonu, mutta ne on oikeasti naiste caprit... Paita taitaa olla en muistakaan, ostin willasta, mutta onlyn paita siis, ja kengät prismasta ja kaulakoru on siskon, ja se on h&m:stä.





Olipa kerran Sofian pyörä, joka rupesi pitämään ihme ääntä. Huomasin tuon pallukan. Ihmettelimme mikä se on. Totesimme (soffe totesi), että kumi on pumpattu liian täyteen ja sitten on käynyt noin. Sofia talutti pyörän kotiin. Ja sitten se räjähti. Pelästyimme. Sen pituinen se.




ps. huomenna ehkä kaisaniemeen konserttiin ;)

23 kommenttia:

  1. hhah hauska tuo viimenen kuva :D

    VastaaPoista
  2. oot ihan sairaan kaunis! <3 mut oon huomannu et laihdutukses ei oo oikeen edistyny, oot nimittäin vähän lihonu mun silmään. en tarkoita loukata, olet upea nainen juuri tuollaisena <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei kultu toivon ettet loukkaantunu oikeesti :( nyt mua rupes harmittaa toi mun kommentti, ääh :/

      Poista
    2. ihan tahalteen halusit loukata. kukaan täysjärkinen ihminen ei puhu noin toiselle. "hei oot tosi kaunis mutta oot lihonut, en tarkoita loukata. "

      ton viästin kirjottajan tarvii olla todella epävarma itsestään, ja vähän pönkittää omaa huonoo oloo kun lyttää toista. ja viellä pukee sen loukkauksen tollasiin kohteliaisuuksiin.

      vittu mikä tätä ihmiskuntaa vaivaa!!!

      Poista
    3. no en todellakaan halunnut loukata! emmihän itsekin totesi lihomisensa? vittu mikä sinua vaivaa.

      Poista
    4. joo, se on emmin asia. ei sinun. jos näet että joku on lihonut, et mene sanomaan hänelle asiasta. vaan pidät sen omana asianasi. ellet tahaltesi halua loukata.

      Poista
    5. nykyään ei saa kyllä mitään sanoa

      Poista
  3. Kiva postaus Emmi (:
    Oletko menosaa mihin konserttiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olin radioaallon järjestämässä ilmaiskonsertissa :)

      Poista
  4. Emmi oot oikeesti tosi kaunis believe me ! Lisää vaa kuvia susta ja sun naamastas. Jos tykkäät kuvasta laita se vaan tänne äläkä ajattele mitä jotkut kusipäiset anot (kröhm itekki anonyymi:D) tulee tänne sanoo ku ne yrittää vaa pönkittää omaa itsetuntoaan sua haukkumalla. Ei nekään varmaan mitään missejä oo ulkonäöltää ku ei kerra kehtaa kuvaa/ nimeään laittaa esille (; oon huomannu et susta on nykyää tosi vähän postauksis kuvia jos ollenkaan niin itse ainakin haluisin nähdä vähän enemmän niitä kuvia susta ja tottakai saat niitä muitaki kuvia laittaa mut se ny ei ollu tän asian ydin vaan se et oot oikeesti nätti! Ainoo vähän "negatiivinen" asia olis se et sulta tulee nykyään videota nii kauheen harvoin. Ymmärrän toki että ollu koulukiireitä ja ny kesälomalla ei viitsi tehä kokoaja videoo vaa nauttii lämmöst ja auringost. Mut iha viikko per video ois kiva ):

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä mä videoita teen, se vaan kone ei niitä suostu lataamaan, ja tulee ihme pomppuvideoita... tekniikka pitäisi saada kuntoon... mutta kiitos, ja mä vaan viihdyn enemmän kameran takana nykyään ja kukaan oikein halua ottaa musta ikinä kuvia :)

      Poista
  5. Kiva asu, oot upee! :) hahaha toi pyöräjuttu :D

    VastaaPoista
  6. höööh miks oot lihonnu? :( tuliko takapakkia vai mitä?

    VastaaPoista
  7. ihana toi kaulakoru!

    VastaaPoista

Vain asialliset kommentit hyväksytään! Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen emmievek@outlook.com