torstai 11. heinäkuuta 2013

Raikas kesämeikki!



Noin!. Ja kyllä... Unohdin ihan kokonaan koko editoimisen...

35 kommenttia:

  1. Ei vidu miten pitkä.... voisit sen verran panostaa tähän videohommaan että opettelisit edes sitä movie makeria käyttämään, ei kukaan jaksa näin pitkiä MEIKKAUSVIDEOITA katsoa. Vaikka oot sanonu että oot käsi niiden teknisten hommien kanssa niin perusjutut pitäis silti handalata. Tänki ois saanu helpostikki kymmeneen minuttiin muokattua, ja aina voi kysyä muilta neuvoa jos et itse osaa! Ite en henkilökohtasesti pystyny kattoo yhtä ja puolta minuuttia pitemmälle koko videota ku iski myötähäpeä ku oli niin vaivalloista takeltelua koko homma.

    VastaaPoista
  2. mustakin vois sen verran panostaa et ees vähän leikkelis noita turhia pätkiä pois...

    VastaaPoista
  3. Kiva video, aika pitkä vaa, mut ei se mitään! c:
    Muuten, minkä ikänen toi Sanni on?

    VastaaPoista
  4. Ehkä ei tarvii kattoo jos tuntuu liian pitkältä?
    Hyvä emmi:) love you!:)

    VastaaPoista
  5. samaa mieltä, olisit lyhentänyt videota... rasittavaa katsottavaa!! ja mä kun odotin tältä niin paljon, saimme pitkän ja sekavan videon :(

    VastaaPoista
  6. jos oikeen laskin, niin sain videosta yhteensä 53 (!!!) tota -sanaa!! en jaksa kahtoo uudestaan mutta kumminkin :D sä oot ihan hurjan kivan olonen tossa videossa ja sun pikkusiskos kanssa :) ps. kiitos ihana emmi piristit päivääni sanomalla että taivutat sun silmät :D

    VastaaPoista
  7. eiii, tekis mieli itkiä ku näin ton videon! tuo meikkivoiteen levitys oli jotaki kamalaa, et osaa levittää meikkivoidetta. ja tuo sun "ompas törkynen sivelline, vois joskus pestä".. SE TÄYTYY PESTÄ JOKA KERRAN JÄLKEEN ETTÄ BAKTEERIT EI SINNE ALA MUHIMAAN! muutenki jäi jäätävät rajat, poskiin ja kaulaan.

    tuo luomivärin levitys..eieieieiei. tuo puuterin levitys.. oikeesti, elä tee meikkivideoita ku et kerta osaa meikata! osaat tehä paremmin hiustutoriaaleja ja day with me:tä. tee niitä, mutta ei väkisellä semmosta mitä et osaa! pliis...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä haluisin nähä ku sä täydellinen ANONYYMI prinsessa meikkaat ;)

      Poista
    2. Ei sitä nyt joka kerta tarvii pestä. Ja mä kans haluisin nähä ku sä meikkaat. Kaikilla on oma tyyli ja ei sitä videoo oo pakko kattoo. Toki toi ois voinu olla lyhyempi video mutta silti!

      Poista
    3. Lisäisin vielä, et tossa alussa LUKEE '' Ja kyllä... Unohdin ihan kokonaan koko editoimisen...'' Siitä voi jo päätellä että ahaa, video saattaa olla normaalia pidempi. Eli jos tuntuu että 20 min video on liian pitkä, ei sitä tarvi kattoa. Musta toi meikki oli ainaki hyvä ja simppeli, mitä voi muokata ihan ite väreillä tms. Go Emmi, jatka samaan malliin, äläkä välitä näistä anonyymi prinsessoista ! :)

      Poista
    4. kyllä se meikkivoidesivellin kuuluu pestä joka kerran jälkeen... ei ihme että emmi ihos on nii huonossa kunnossa, kun siveltimesta kaikki bakteerit siirtyy iholles.

      Ja kuule eka anonyymi voi olla vaikka kuinka taitava meikkaaja :D eivät kaikki haukkujat ole katkeria.

      Poista
    5. Voi kuule sinä anonyymi joka jaksat valittaa :) itse en pese meikkivoide sivellintäni koskaan mutta iho voi ihan hyvin ja finnejäkään ei näy. Eiköhän jokaisen iho "tyyppi" riipu ihan geeneistä esimerkiks jos emmin suvussa jollain on vaikka paha akne :) joten älkää tulko valittamaan ja arvostelemaan jos ette edes asiasta mitään tiedä :)

      Poista
    6. se ois kyl suositeltavaa pestä :) ainaki viikon välei

      Poista
    7. öh mä en oo pessy mun meikkivoide sivellintä .... 4-6kuukauteen eikä mulla oo ku 1 pikku finni naamassa XD oon epähygieeninen tiedän

      Poista
  8. ette oikeesti viittis haukkua. tää on emmin tyyli meikata, jos ette tykkää niin pitäkää huoli ettette meikkaa samallai. törkeetä haukkua! ja jos ette pidä videon pituudesta, älkää hyvät ihmiset kattoko sitä. tai jos ihan välttämättä haluatte niin pitäisitte sillon viimestään ne mölyt mahassa. ei teitä kukaan pakota kattomaan! miettikää vähän!
    go emmi, hyvähän meikistä tuli! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se pituus vaan se että emmi olis voinu editoida ns. Sähläyksiä ja turhia kohtia pois:) kyllä jaksan katsoa 20 min kestävän meikkausvideon kun siinä on koko ns. Asiaa. Tää on just tämmöstä tyhjänpäivästä...

      Poista
  9. ärsyttävä toi sanni -.-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä, tosi ärsyttävä oot sanni. Siis esität tosi hauskaa ja sitä et todellakaan ole.

      Poista
  10. Minkä ikänen sanni on? Sää oot tosi kaunis! <3

    VastaaPoista
  11. Oot nii sulonen noissa videoissa! :)
    älä välitä noista haukkuvista anoista!!

    Jaksoin kattoo koko videon! Ja repesin ku sanoit että taivutat silmäs :-D

    VastaaPoista
  12. musta toi sannin ja sun sähläys oli iha hauskaa katteltavaa:D
    ja kokeile taivuttaa ripset kolmesta eri kohasta, eli tyvestä keskeltä ja latvasta nii saat niistä kaarevammat ja luonnollisemmat. siis mulla ainaki on toiminu :))
    ihana video joka tapauksessa<3:)

    http://veerahenriikka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  13. kivan rasvasey hiukset

    VastaaPoista
  14. nauran tolle sun "siteelle" kädessä XDXDD

    VastaaPoista
  15. Sori jos arvostelen mut mun mielest se on kyl tälläsen tai joku muu mut ei se mun mielest oo tämmötten kuulostaa aika tyhmältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kukin sanoo miten tykkää ! :) ja ihana video !

      Poista
    2. Mut tämmötteen ei oo mikään sana!:)

      Poista
  16. joku sanoo ettei tartte kattoo jos on jonkun mielest liian pitkä - ja niinpä, en jaksanut katsoa videotasi. mutta silti sanon että liika on liikaa :( MEIKKIVIDEOSSA. työstä laatua, Emmi!

    VastaaPoista
  17. Ihana blogi, liityin lukijaks :)!
    Vilkaise mu blogi?
    Liittykää lukijoiks (;

    justmylifebyhenna.blogspot.fi

    VastaaPoista
  18. Et kyllä ole tosiaankaan mikään ammattimeikkaaja :D

    Sulla ja sun siskolla TODELLA kuiva huumori, huhuh ei voi muuta sanoa. Lapsellista kikattelua ja pelleilyä. Tee meikkivideot jatkossa ilman siskoasi.

    VastaaPoista
  19. Jauhaisit tota shittiä vähän vähemmän niin näistä ei tulis näin pitkiä. Nytkin meni 3,5 minuuttia ennen kuin aloitit itse meikkaamisen.
    Plus miksi laitat jotain hohtavaa tuotetta silmien alle? Tsiisus.

    VastaaPoista
  20. mikä hätä sun kulmakarvoil on?

    VastaaPoista

Vain asialliset kommentit hyväksytään! Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen emmievek@outlook.com