perjantai 30. elokuuta 2013

KOULULAUKUN ESITTELY-VIDEO

Moikka!
Eihän tää taas kun 4,5h ladannu tätä...Video pätkii sillain oudosti, mutta en kyllä osaa sanoa että miksi...

Toivottavasti kelpaa ja hyvää viikonloppua kaikille! ♥


21 kommenttia:

  1. Mistä toi sun puhelimen kuori on? Ittelläni on samainen puhelin, muttei ole mulle tollasia kohalle osunu... Hyvä Video!!

    pieceofsweetie.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on joku kiinalainen nettikauppa mistä mun sisko ton tilas, ei muista itsekään minkä niminen.-.. :(

      Poista
  2. Oot aivan ihana! <3 Jatka samaan malliin ja ole oma aito itsesi! pärjäät pitkälle sun asenteella ja positiivisuudella! :) Oon valitettavan usein törmännyt blogeissa haukkuihin, älä välitä niistä muista olla askeleen ylempänä kuin ne! ::)

    VastaaPoista
  3. Suosittelen käyttää manuaalia,ei kuulu ääntä eikä tarkentele jokaista pikkuliikettä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mutta sitten se ei pysy tarkkana... kun mun pitää kuitenkin liikkua koko ajan...

      Poista
  4. Mulla on sulle idea miten saat noi aurinkolasit kireemmäks! :) niin ei tarvii ostaa viel uusia. taivutat molemmilla käsillä niitä linssejä varovasti ettei ne katkea siitä keskeltä. :) toivottavasti tajusit :D

    VastaaPoista
  5. haha, sä et pysty olee ilman nenäsumutetta, mulla se on just toisinpäin, en voi ollenkaan käyttää sitä :DD tai mulle tulee fyysisesti huono olo, jos joku käyttää sitä mun lähellä XDD

    mut juu kiva postaus! tykkään tosi paljon sun pirteydestä ja siitä et sä erotut kaikkien tusinablogien joukosta, vaikka teetkin postauksia samoista aiheista! tykkään tosi paljon sun kirjoustyylistä, se on toi rento ja sellane hupsu, tosi semmone mukaansatempaava ja hauska. se ei todellakaan vaan oo mitään kauppalistan luettelua "tänään tein sitä ja eilen tätä ja huomenna niin" vaan sun teksti on niin ELÄVÄÄ.
    keep going girl äläkä valita kenestäkään idioottihaukkujista, ne ei oo sun harmin arvosia.

    VastaaPoista
  6. Ihana video Emmi!♥ terveisin pikkunen riparilta :)

    VastaaPoista
  7. siis voi jumalauta. ota nyt toi automaattitarkennus pois päältä. sairaan ärsyttävä kattoo tollasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eli mieluummin video joka on puuroo? okei! :) siitä ei nimittäin tulis mitään et mun pitäs kokoajan kurotella tarkentamaan...

      Poista
    2. siis minkä takia sun pitää tarkentaa jotain kulmakynää? siis tarkennat kameran omaan naamaan ja näytät sen mitä aiot näyttää ilman mittän turhia tarkennuksia. miks pitäs tarkentaa jotain ihan turhia asioita. ymmärrän sen jos tää video olis ollu joku tuotteien esittely..

      Poista
    3. Itseasiassa jos vaikka säätäisit aukon numeroa isommaksi videoissa, ja tarkentaisit heti videon alussa sun kasvoihin niin vaikka liikkusitki ei se siitä kauheesti puuroutuis. Sitä paitsi mieluummin melkein vähän epätarkka video kuin se automaattitarkennuksen sahaus :-)

      Poista
  8. toi kamera varmaan tarkentais paremmin noihin meikkeihin ja yksityiskohtiin mitä näytät nii paremmin jos näytät niitä kättä vasten, sillon sillä kameralla ei oo siellä takana mitään ylimäärästä mihin tarkentaa :)

    VastaaPoista
  9. kiva video! mun mielestä ois kivempi jos käyttäisit just sitä manuaalitarkennusta :) jos et vaikka just tarkentais ihan kaikkeen vaan näyttäisit sen vaan siinä sun pään vieressä :) käy nimittäin vähän ärsyttäväksi tuo ääni. Ja ei se maailmaa kaada jos video joskus on vähän epätarkka :D

    VastaaPoista
  10. ootpas pirtsakka, sun videoita on mukava katella! :)

    VastaaPoista
  11. hemmetin ärsyttävää yrittää kattoo tommost videoo ko kokoajan kuva liikkuu ja pitää ärsyttävää ääntä..

    VastaaPoista
  12. mikä biisi toi mikä alkaaa just tossa ihan videon lopus?:)

    VastaaPoista

Vain asialliset kommentit hyväksytään! Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen emmievek@outlook.com