lauantai 7. syyskuuta 2013

SEKALAISTA

Moikka! Mun piti ladata teille tänään video, noh, epäonnistuin. Siellä se lataa sitä parhaillaan... Haluaisin ladata hirveästi videoita, mutta liika säätö on liikaa säätöä.

Tuleva video on kuitenkin ihan kiva, suht hyvälaatuinen, ei kuulu putken raksutusta, ja olette pitkään toivoneet selitystä mun liikuntatottumuksistani.  Ja jalustankin löysin vihdoista viimein!

Haluaisin kuitenkin neuvoja, miten saisin tämän videohomman pelittämään. Jos videota ei tarvitse editoida, kuten tätä, minun ei tarvitse käyttää sitä movie makerissa. Viime videon pätkiminen johtui juuri siitä... Mutta millä sitten voin liittää videoita yhteen ja muutenkin muokata? Neuvoja otetaam vastaa! (tai siis neuvoja vaaditaan) Myöskin tuo lataamsen hitaus on ärsyttävää, olisi helpompaa ladata jonkun palvelimen kautta. Movie maker ei toimi enää tässäkään, vaikka päivitin uusimman version. Hjälpä mig! Laatu mulla 1080p hd, mutta siitä en tingi, tiedoston koko on s, ja nämä asetukset olen siis tehnyt kamerasta käsin.

Mutta koska postauksen otsikko on sekalaista, so I better should act like it! Koko viikko oli mulla yhtä häslinkiä. Hirveästi kokouksia, nuvan esittelypuheita, läksyjä, sanareita ja esseiden palautuksia. Mulla on kuitenkin koulussa kivaa. No props!

Tänään minä ja siskot oltiin match showssa. Zito ei ole ollut kehässä melkein kahteen vuoteen, joten aloitetaan leikkikisoista. Sanni handlasi Ziton tänään, vaikka ei olla harjoiteltu ravaamista tai seisomista tämän tauon aikana, pikkuherra muisti kaiken ja esiintyi niin hienosti! ♥ Sanni handlasi myöskin upeasti! ♥ Tuloksena sinisten 2. sija. Palkintona ruusuke, josta Zito on erityisen innoissaan! (luulee leluksi) ja puruluut, uusi köysilelu, ja namit kyllä kelpasi pikkuiselle. ♥ Ihana nähdä pikkuherra noin iloisena! ♥ (liikaa sydämiä?) nääh! Niitä ei ole koskaan liikaa ♥♥♥

Seuraava mätsäri on viikon päästä sunnuntaina, ja 1. näyttely on lokakuussa. Kyseessä siis spanielierkka. Sitä itseasiassa odotan innolla! Ihana nähdä muita koikkereita ja niiden omistajia, ja jos vaikka näkisi Zn sisaruksia ja kasvattajan, tai tädin ja isän, kenen omistajien isosisko on todella hyvää pataa!










14 kommenttia:

  1. Käyn oman koiran kanssa mätsäreissä, koska se ei pääse monestakaan syystä näyttelyihin (liian korkea, takakannukset). Että ei ne mitään leikkikisoja ole, me otetaan ne ihan samalla innostuksella kuin ne, ketkä menevät näyttelyihin! ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, ei mätsärit leikkikisoja ole. Siellä on ihan kunnon tuomarit ja samat säännöt kun näyttelyissä. Ainoat erilaisuudet ovat tuloksien kirjaamattomuus ja se että myös x-rotuiset saa osallistua :-)

      Itse harrastan koirani kanssa Junior handleria ja satunnaisesti käydään myös pienten koirien kehässä. Tämä syksy käydään aktiivisesti mätsäreissä, ja keväällä olis tarkotus päästä kunnon näyttelyihin.

      Voitko tehdä joskus postauksen siitä, miten valmistaudutte näyttelyyn? (mitä otatte mukaan, miten treenaatte ja mitä puet päälle)

      Poista
    2. Tarkoitin että ne eivät vain ole oikeita näyttelyitä... Kyllähän mätsäreissä kilpaillaan, mutta onhan se alkuasetelma jo ihan erilainen, en ole törmännyt näyttelyyn, missä olisi parikarsinta heti alussa, ja mätsäreissä voi kuka tahansa olla tuomari, ja usein ne onkin ns. Varainkeruu tilaisuuksia. Mätsäreissä tuomari laittaa koirat järjestykseen omien mieltymyksiensä mukaan, eikä arvostele rotuominaisuuksia, mikä näyttelyiden tarkoitus on. Ja mätsäreissä se koiran ja omistajan välinen yhteistyö on se tärkein asia, tarkoitus on saada koiralle ja omistajalle mieluinen kokemus ja harjoitusta näyttelyyn. Näyttelyt ja mätsärit ovat eri asioita, mutta en kiellä etteikö mätsäreissä ihan kilpailtaisi, kyllä minulla ainakin kilpailuvieetti nousi ja jännitti että miten käy.

      Poista
    3. Ja tietysti pitääkin samalla innostuksella käydäkin! Mätsärit ja näyttelyt ovat mielestäni ihan eri asioita! :)

      Poista
  2. Älä käytä englantia kun et osaa :D

    VastaaPoista
  3. moi. mitä harrastat ziton kanssa säännöllisesti? aattelin että et vissiin ainkaa mätsäreitä ku tommonen tauko. oliko muutes kehässä monta koiraa? hyvin meni!
    :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei olla missään seurassa tällä hetkellä, mutta lenkkeillään paljon ja tokoillaan kotosalla ja nähdään koirakavereita :)

      Poista
  4. vaikka zito on toosi ihana sun postaukset vaan muodostuu niistä 85% joka ei ole aina oikein kivaa.Toivoisin ihan ystävällisellä mielellä ja palautteena että enemmän kuvia mitä teet,missä meet ja ym eikä aina vaan zitoa postauksiin joihi zito ei oikeastaan ees liity..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ymmärrän mitä tarkoitat! :) nyt viikon aikana en ole mitään kuvaillut, ja en saa ikinä ketään kuvaamaan esim minua, mikä ehkä hieman harmittaa :( mun on varmaaan nyt ihan PAKKO hankkia poikaystävä ;D XD

      Poista
  5. Moi emmi! Oon aina välillä eksyny sun blogiin, viime kerrasta on jo aikaa ja täytyy kyl sanoa että oot kehittyny kirjottajana :) nykyään sun teksteistä löytyy helpommin se punanen lanka, keep going on girl!

    http://hetakk.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Vain asialliset kommentit hyväksytään! Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen emmievek@outlook.com