sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Kesän ekat

Moikka! Täällä kirjoittelee väsynyt, äärettömän stressaantunut, ja kiireinen tuleva abi. Kuviksen päättötyö ei myöskään helpota asiaa... Mulla on niin paljon kerrottavaa, mutta voin jo nyt sanoa, että ne taitaa jäädä kerrottavaksi vasta koeviikon jälkeen, muutama päivä ennen kesälomaa. Vielä pitäisi 12 pv jaksaa, ja sitten tosin mulla alkaakin intensiivi ajokoulu, ja kirjoituksiin lukeminen. (on mulla onneksi muutakin suunnitelmissa, esim 18wee synttärit)

Mun olisi pitänyt olla jo tunti sitten nukkumassa, mutta tein valinnat ensi vuodelle, ja halusin jakaa teille muutaman kuvan ihanasta kesän aloitus viikonlopusta.

Enjoy! Ja otsikko tulee siis siitä, ettö koin ensimmäiset laiturimakoilut , torijäätelöt ja uudet perunat.
Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! ♥




10 kommenttia:

  1. Oih :) kesä on täällä! Itellä jää välistä kesän ekat jäätelöt nyt ku alko laihdutus ;) enää sulla 1 vuos lukioo tän jälkeen, mitä aattelit kirjottaa?:) oot nätti <3 sit ku koulukiireet on ohi nii ois ihanaa saada joltain kesäpäivältä my dayta:) love u:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei itseasiassa edes vuotta ;) 3 jaksoa ;) mä kirjotan nyt syksyllä uskonnon, ja sit keväällä äikän, enkun, matikan ja yhn :) tsempppiä painonpudotukseen ka varmasti on day with meetä tulossa! :)

      Poista
  2. ne 3 jaksoakin tuntuu vuodelta voin kertoo.. :D nimimerkillä; ylioppilas

    VastaaPoista
  3. nohuoh, joillain on vissii varaa sit tommottii intensiiveihi, ihme porvarimeininkii, eipä sillä jos rahaa on nii miksei sitä käyttäis, wannabeopiskelija. on se elämä rankkaa. ja joo, kylhän se kannattaa alottaa lukeen, että ei vaan muuta elämää ois kun koulu. ja vissiin toi koira

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eihän se nyt mitään hintaa lisää! :D ja jos mua pitää "porvarina" ni huuhhuh! ;D ja eikö se ole ihan yleistä että jos syksyllä on kirjotukset niin niihin luetaan?

      Poista
  4. Voitko vasta 3.5 tulleen postauksen kysymyksiin...? Vai mitä tämä peli on. P.S en ymmärrä noita ton anon ragei autokoulusta ym, outo tyyppi.

    VastaaPoista
  5. Oot vaan niin kaunis ja ihana <3 Oot mun suosikki bloggaaja, ja sun videot on parhaita. Oot vaan niin symppis tyyppi! :---)

    VastaaPoista
  6. Älä anna periksi missään vaiheessa. Oot vahva ja täydellinen just tollaisena.

    VastaaPoista

Vain asialliset kommentit hyväksytään! Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen emmievek@outlook.com