lauantai 24. maaliskuuta 2012

mekkoja mekkoja mekkoja

pienet kengät


Tällä kuvalla onki hyvä alottaa... <3 Elikkä tässä on mun unelma päättärikengät! Nii tosiaan...kengät on kyl valittu mut sitte toi mekko... En oo ees varma et minkälaisen haluun. Noi kengät on pronssinväriset, eli ihan minkä värinen mekko ei tohon sovi, mustia ja valkosia oon kattellu, mut toi musta ei ihan kevätjuhlaan sytytä. :)

Laitan tohon alle muutaman kivan mekon., mut en oo katellu sillä silmällä et mikä sopis mulle ja tosiaan ne kaikki on valkosia, muuta väriä en oo vielä keksiny, pelkään tosin et sotken sen mekon jos se on valkonen.. . Laittakaapa teiän omia ehdotuksia et minkä värinen ton mekon kannattais olla. Mitään hirveen prameeta (onks toi ees sana) en haluu koska noi kengät on aika näyttävät. :) Jos muuten sieltä päästä löytyy tyttöjä joilla jalankoko on 32-35 ni käykääpä kattomassa www.marjoxs.fi oma jalankoko on siis 32 ja tuolta on tilattu oisko 4 paria kenkiä, ja kaikki korkokenkiä. :)

Mutta joo nyt ne mekot :))


nelly.com



nelly.com



nelly.com


nelly.com


Nonni tossa oli nyt muutama :) muistakaa laittaa sitte kommenttia! :D
Ja tosiaan tän viikon hiljasuus johtu kokeista eli en oo kuollu :)






36 kommenttia:

  1. toi eka mekko on yksinkertasesti ihana!:). jos sais viel kysyy et paljo sä oot laihtunu ku sä oot käyny salilla?

    VastaaPoista
  2. Kiloja ei niinkään oo lähteny mut vaatekoko on pienentyny eli oon kiinteytyny, myöski kunto on parantunu iha hulluna ja mekosta oon samaa mieltä! Se o aika yksinkertane mut silti siinä on sitä jotain... :)

    VastaaPoista
  3. Noi kengät on aivan ihanat <3 ja eka ja toka mekot on kivat :)

    VastaaPoista
  4. Toka mekko on paras(: kolmaskin on ihan kiva ~

    VastaaPoista
  5. noi kengät! onkohan tuommotteita olemassa isommassa koossa. toi eka ja kolmas mekko on kyllä ehdottomasti parhaat noista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. isoin koko taitaapi olla 35... en oo varma -----> käyppä kattomassa www.marjoxs.fi

      Poista
  6. Rakastuin toho tokaan mekkoon aivan ihana <3

    VastaaPoista
  7. Eka tai kolmas mekko! Ah <3 ihanat noi kengät!!!!!

    VastaaPoista
  8. Eka tai kolmas mekko. (:
    Ihana blogi sulla, joten sait juuri lukijan ! ;)

    VastaaPoista
  9. Toi 2 on hienoin, mutta sulle vois ehkä sopii parhaiten 3 (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mikään noita ei oo varmaan mikään unelmamekko mun kropalla mut ne oli niiiiiiin ihania kaikki :))

      Poista
  10. ihanat noi kengät ja mun mielestä toi 2 mekko on ihana ! (: sulla on ihana blogi ! voisitko joskus tehä semmosen "parhaat ostokset" postauksen nii sais tietää sun tyylistä enemmän ? (:

    http://sipsunn.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ! :) tarkotatko et mitä mä oon koko elämäni aikana ostanu ni niistä parhaat eli ns. tärkeimmät tai ihanimmat vaatteet tms. vai niinku et jos käyn joskus ostelemassa vaatteita ni niistä parhaat :)) mutta jokatapauksessa voin tehä :))

      Poista
    2. juu :) tarkotan niitä parhaita, ihania, tärkeitä jne mitä sun vaatekaapista löytyy ! (:

      Poista
  11. Kiva tää sun blogi,liityn lukijaks:) Mut heei mink rotunen se sun koira on?(:♥ Se on ihana!:) Ja eka tai toka noista mekoista.

    VastaaPoista
  12. Toi toka mekko on kyl ihanin, mut ei sopis sulle, ku oot niin lyhyt.. :s koita ettiä joku sun vartalolle sopiva mekko :) onhan niitä muitaki värejä mitkä vois sopia noitten kenkien kanssa, kuten joku roosa tai turkoosiki esim. kuhan vää löytyy sopiva sävy, ni älä ihmees sulje muita värejä pois! joku metallinen violetti/lila vois kans olla söpö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon melki kaikkiin mekkoihin liia lyhyt :( varsinki tohon :)) takaosa laahais varmaa pitki maita ja mantuja ;) joku pirteempi väri ois juu kivempi ja noi kuulostaa hyvältä, ite en ois varmaa keksiny :)) valkone on aina vähä riski väri :))

      Poista
  13. Aivan ihanat kengät ja tuo toinen mekko on jotenki nii kaunis (: sait muuten uuden lukijan ! ü

    VastaaPoista
  14. Liityin kans lukijaks! (: sulla on kyllä tosi ihana tää blogi :> ja nuista mekoista, nii tuo kolmas on tosi nätti, varmasti sopis sulle hyvin! (:

    VastaaPoista
  15. millon tulee videota? :) <3

    VastaaPoista
  16. toi ylin mekko on ihana :) ja aaw miten sulla voi ollakkaa noin pikkunen jalka ::) mut joo tää sun blogis on muutenki tosi kiva jatka samaanmaalliin ;)

    VastaaPoista
  17. kolmas mekko sopii sulle varmasti ihan täydellisesti! tai toi eka! osaan kuvitella jo sen sun päälläs! muutes oon nähny sut jo useesti mut en ikinä uskalla tulla jutteleen :>

    VastaaPoista
  18. mulle saa tulla IHAN AINA jutteleen :DD kuka tahansa!!! :D

    VastaaPoista
  19. Noi kengät on tosi kivat!♥

    VastaaPoista
  20. Toi eka mekko on iiihana ja miettisin sun kuvien perusteella, et se vois sopii sulle :) en oo ihan varma mitä ite pidät mut mä tykkään siitä :).

    VastaaPoista

Vain asialliset kommentit hyväksytään! Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen emmievek@outlook.com