perjantai 15. kesäkuuta 2012

DAY WITH ME

Heijjsan :) tänää tuli sitte tämmönen :) huomenna pitäis tulla laineet remingtonilla :)


156 kommenttia:

  1. KYLLÄ! Me muutkin (ainakin minä ja koko tuttavapiirini) herätään tuon näköisiniä :)!

    VastaaPoista
  2. jeeee kiva video ! hahah vähä nauroin tossa kohassa ku sä vaa "mä en tykkää sofiasta kattokaa mitä se teki ! se laitto mun kengän tonne" eikä ootte ihania (: !

    VastaaPoista
  3. Joskus aamulla onnistuu joskus ei :) milloin kaverivideo karon kanssa osat 3-7? Odotan jo innolla :)

    VastaaPoista
  4. mäkin tykkään alotuskuvasta..

    VastaaPoista
  5. ota tää kritiikkinä: sun ei aina tarvii käntää sitä kameran näyttöö ittees koska siitä kuuluu kauhee kohina koko ajan ja menee turhaa aikaa semmosseen säätöön... pidä se vaikka koko ajan ittestä poispäin, niin tulee myös kateltua siihen kameraan :)

    VastaaPoista
  6. Jos Emmiä kuvaisi 3 sanalla ne olisi aurinkoinen, pirteä ja ystävällinen. :) Oot ihana :)

    VastaaPoista
  7. vooi zito ja basil on söpöjä <3
    kiitti täst videost, tää oli kiva :)) piristi taas päivää =)
    kerro sit oliks toi ripsari hyvä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihi niin on ♥ no hyvä et oli hyvä :D mä odotin kyllä vähän enemmän tolta mut on se ny iha semi :)

      Poista
  8. ei enää pliis noit sun koiran näyttämisii, joo tiietää varmaa kaikki et sul on koira ja minkä näköne se on ja varmasti tykkäät näytellä sitä näis videois mut ei meit muit ehkä kiinnosta kattoo paljoo sun koiraas ku kuvaat sitä vaa tos?
    Muute kiva video!

    VastaaPoista
  9. Jos kerta laihdutat noin tosissaan, oisko säännölliset ruoka-ajat mitää ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. normisti mulla onki mut ei mul oo ollu aikaa syyä ku oon koko ajan ollu menossa :(

      Poista
  10. Tiiäkkö, tuo on niin turhaa ajatella et "mä haluan, et mun poikakaveri on..." Siis voin ihan kokemuksesta sanoa, että ku se oikee tyyppi osuu kohdilleen, nii et sä ajattele, et onko se pitkä vai ei. Oman poikaystäväni kanssa ryhdyin seurustelemaan, kun olin 14. Siitä on nyt 6 vuotta aikaa. Ei siinä vaiheessa paljon mietitty ulkoisia asioita, kun luonne oli niin loistava ja meillä synkkas hyvin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tiiän et toi kuulostaa väärältä ja oon sun kanssa kyl samaa mieltä :D mut unelmoidahan saa ;) tietystä...

      Poista
    2. jossa ihastuin ekana luonteeseen ♥

      Poista
  11. ootte hupsui XD ♥ oispa mul teijän kaltane kaveri 8'c mut hei, säikähin ku sanoit "kello on nyt kakskytkolme..." :D millon tulee seuraava day with me? (:

    VastaaPoista
  12. hah ei vitsi mä repeson ku sun kenkä oli tuol puussa :DD
    Kiva video ♥+ näytitte molemmat hoikilta !

    VastaaPoista
  13. mikä sun matikan numeros oli päättötodistukses? ei se pitkä matikka mikää ylitsepääsemätön juttu oo, mut töitähän se tarvii :) tsemppii lukioo! mä voisin käydä sen vaikka uusiks :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoksia :) se on nyt 8, mut se ei kyl kerro koko totuutta :D ja onneks tykkään matikasta :D

      Poista
  14. kiitos ihanasta videosta. oi että sulla on ihana koira, ihan tuli oma rakas koira mieleen joka jouduttiin lopettamaan 2kk sitten :'( paljon samaa sinun koirassasi, ulkonäkö ja tollainen ihmisläheisyys. pidähän siitä hyvä huoli, koiran ikä kun on niiiiin lyhyt loppupeleissä. <3

    VastaaPoista
  15. mikä sun matikka oli päättötodistuksessa :)?

    VastaaPoista
  16. iha sikakiva video! mistä noi sun mustat arskalasit on? ne on iha sairaan kivat!! ootte muutenki iha super hyviä tyyppejä ja kauniita molemmat:-) hyvää kesää teille<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoksia ja samoin sulle ♥ ne on gina tricoosta :)

      Poista
  17. Voi eii, ootte Sofian kanssa niin ihania!<3 Rakastan teiän molempien blogeja, niin paljon!! Aww, rakastan teitä!!<3 PS: ootte molemmat mun esikuvia!

    VastaaPoista
  18. ihanablogi sul!! onks sun siskolla blogii? ois kiva päästä lukeen sitäki<3?:)

    VastaaPoista
  19. miks ton sofian pitää tunkee naamansa joka paikkaa-.- tykkään sen ja sun blogista, mutta mä haluisin nähä sun day whit me:ssä niiku et sä selittelet, eikä sofia. Voit kertoo terveiset sofialle tai saa kattoo ite tän, menetit juuri lukian. Tiiän että se ei sinua haittaa ku sulla on niin monta lukiaa, mutta siitä ainakin huomaa ettet välitä _jokaisesta_ lukiastasi. ja onko tolla sofialla joku ongelma ku pitää se naama joka paikkaan tunkee? nää sun videot on iha parhaita, kunnes toi sofia tulee ton ison naamansa kanssa tähän videoon.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. miten niin en välitä mun lukijoista! ja toiki et soffen kaa nähtiin tona päivänä ni oli aika extempore...

      Poista
    2. emmin day with me. jos emmi on sofian kans päivällä, ja emmi tekee day with me:tä nii eikö se sais kuvata sofiaa ollenkaa? ;oooo

      Poista
    3. Voi lol oot nolo anonyymi! jos et tykkää et sofia on nois vidois nii älä kato ! oot jus tollanen nolo valittaja ! Ja uskon et Emmi välittää sen lukijoista !!! ja jos Sofia on näis vidois nii sehän on kiva (: Emmi älä välitä tollasist pelleistä (:

      Poista
    4. eiku tarkotin sofiaa

      Poista
    5. okei, mä en enää tunge mihinkään sun videoon! :D

      Poista
    6. Hei nyt vähän rauhottukaa! Toi oli aika törkeesti sanottu et Emmi ei muka välitä sen lukijoista ! Sehän postailee tosi usein ja tekee kivoja postauksia ja videoita. Ei kaikkia voi miellyttää, ja Emmi tekee videonsa ihan niinku se itse haluaa. Varmasti siinä on Emmin suostumus taustalla, eikä Sofia vaan itse tunge mukaan. Eihän se sitten olis EMMIN "day with me", jos lukijat päättää mitä ja ketä siinä kuvataan eikä Emmi saa tehä siitä semmosta kun itse haluaa ja sen pitää miellyttää _jokaista_ . Ja sitä paitsi, kaikkia ei voi mitenkään miellyttää, sillä jos Emmin videoista leikataan kaikki tyypit kenen kanssa se on ja kaikki oleelliset jutut niin eihän sitte saa mitään selvää mitä tapahtuu, ja aika iso osa enemmän ei jaksa enää kattoa videoita. En nyt tarkota että Sofia on oleellinen osa Emmin videoissa, vaan että jos Emmi on Sofian kanssa niin sillon on ihan luontevaa näyttää Sofiaakin, eikä niin et se pölöttää jossain taustalla... Tää on vaan mun mielipide, ja mielipideasioista ei voi kiistellä :DD PS. Repesin ku sofia ekaa kertaa täl videol näky, tos "ette pääse musta koskaan eroon" :DD Oot muuten Emmi tosi hoikka nykyään, sun kasvot on jotenki selkeytyny ja sillee (:: ja toi sun ja Ziton pusuhetki oli niin sulonen ja hellyyttävä, vielä kun se laitto ton tassun tohon sun olkapäälle ja paino pään sua vasten. Vooi <3 t. sara <3

      Poista
    7. siis voi huoh en jaksa XD jos emmi on sofian kanssa ni eiks se kuulu sen päivään ja sen takia myös sen day with me videoo? sofia tuo kivan lisän näihi videoihin! olette ihania emmi ja sodia!

      Poista
    8. tarkotin sofiaa, sori huonosti kirjotettu :D

      Poista
    9. huoh tuo eka anonyymi..... jos emmi on ollu sofian kaa sinä päivänä ku tekee day with me videoo ni eikös sillo oo iha ymmärrettävää jos sofia näkyy emmin videossa? ja ihan niinku emmi ei välittäis lukijoistaan! jos emmin videot on susta parhaita niin varmaan lopetat koko blogin lukemista sofian takia....... mun mielestä aivan ihana video!<3 zito on sulonen:3 + ihana asu! tyksin, ja paljon:))

      Poista
    10. täsä on niiiiiin paljon vastattavaa... jos mä en tykkäis siitä et soffe on mun videoissa, ni kai mä ny leikkaisin sen pois :DD ja mä tykkään siitä soffe selittää ku ite en aina oikin osaa selittää hyvin :) nii... kiitoksia vaan kaikille :))

      Poista
    11. noni kerranki sofia puhuu asiaa!

      Poista
    12. joo oikeesti mistä näitä anoja oikeen tulee, mua vituttaa sellaset jotka haukkuu bloggaajaa, mut mua vituttaa myös sellaset jotka eivät osaa pitää turpaansa kiinni ja antaa selvittaa esim emmin ja sen anon tän kahestaan :D
      + anojen kannattais lukee noi viestit mitä toi ano on laittanu:DD ettekö huomaa et se tarkotti sillä sofiaa :D
      ps. kaikki anot on noloja kun ei osaa kirjottaa omalla nimellään :DD
      pps. Minäkin olen nolo ano kun en osaa kirjottaa omalla nimellä:DD

      Poista
    13. Tai sitten meillä joillain 'anoilla' ei ole täällä profiilia (; oon ite usein laittanu vaan nimetön koska mitäpä se nimi siinä sen enempää auttaa, ketä kiinnostaa mikä mun nimi on kun se kommentin sisältö on se tärkein juttu(; laitoinpahan nyt nimenkin tähän ettei jää epäselväksi. Oli pakko tulla pätemään, voi minua säälittävää..

      Poista
    14. mä en nyt laita tähän mitään muuta ku et mun mielestä anot ei oo noloja :D

      Poista
    15. nii, mutta ei aikaa vie paljoo toi google tilin tekeminen!

      Poista
  20. Lisäää??(: koska voisit tehä semmosseen geeli kynsi videon mis näyttäisit miten ne tehään jne.? oon ainaki saanu sen kuvan et sulla on se kone?? Siis ku soffe sano jossain vidis et emmi teki mulle nää geeli kynet tai jtn.??? Kiitos jos toteutat toiveeni!!!!oot.paras!!!!!(:

    VastaaPoista
  21. hooohhhoijjajaaa. mä en vaaa jaksa sua ollenkaaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hohhoijjaa, ano miks sitte katot/luet emmin blogiaaaa? :)

      Poista
    2. Öö miks sit katot näitä? :DD emmi on paras bloggaaja ikinä! <3

      Poista
    3. lol jos et jaksa ni ei tarvitse tulla tänne siitä valittamaa vaa voit suoraaan mennä johonki blogii mitä jaksat! ei taritse tulla muiden fiilistä pilaamaa. emmi olet ihana!:)

      Poista
  22. mikä sun vaatekoko on??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. xs-m, se riippuu niin mistä vaattesta puhutaan :)

      Poista
    2. aa. mie luulin et joku xl-JÄTTIKOKO!

      Poista
    3. jotku anot saa vissii jotai mielihyvää toisen mielen pahottamisesta :-DD emmi älä välitä noista idiooteista!

      Poista
  23. Hahaa , repesin ku sofian pää ilmesty siihe

    VastaaPoista
  24. Nii ja voitko tehä toivepostauksena kodin edittely videon

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en usko koska en asu kuiteskaan yksin täällä ja vanhemmat ei tykkäis :)

      Poista
  25. Nainen SULLA ON UPEET SÄÄRET ! :DD vau, ku näytit ton koko asun ja noit kenkii ni huhhuh, oispa mullaki tollaset ihanat jalat! Oot tosi söpö ja kaunis ja ihana ! <3

    VastaaPoista
  26. millo julkasette vai julkasetteko ees sen emso kisan voittajat??

    VastaaPoista
  27. Kerro sitte toimiko tuo ripsiväri! (::

    VastaaPoista
  28. miten tuut ikinä pärjäämään ilman Zitoa :) sen huomaa miten paljon välität siitä !

    VastaaPoista
  29. Mis on ne loput kysymyspostaus-osat ?

    VastaaPoista
  30. ootte kauniita (: & zito on niin ihana <3 :) oote ihania ja musta on niin ihanaa kun sofiakin on videoissa mukana :)

    VastaaPoista
  31. Memkää tevaan VALITTAJA anonyymit sinne jonekkin komenttienne kanssa kuten må en jaksa sua yhtään tai muuta /! Muistakaa ei oo pakki kattoo!!.inhoon sellasia!!! Emmi oot paras ps.koska mahdollisesti saat sitä geeliä??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä en yhtään tiiä... mä oon tooosi kauan jo pyytäny sitä :(

      Poista
    2. Hei pitäskö tänne blogiin vaa kirjottaa koko ajan tyylii tämmöstä " emmi oot nätti<33<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3hahahahah vähä sofia on ihana <33333333<<<3<33<3<33<3<3" Helvetti soikoon kai nyt tänne pitää kritiikkiäkin ottaa vastaan! Kusihan vaan siin nousee hattuu jos kokoajan vaa kehutaan!
      Alkaa jo ärsyttää ku nää juuri 10 täyttäneet pikku tytöt tulee tänne ihkuttaa kuinka ihana sä oot ja sofia ja zito, mutku ei kestäis yhtää jos sanoo jotain negatiivistä, se on mailman loppu!
      Oon miettiny jo kauvan et laitanko tänne tämmösen kommentin tai johonkin muuhun blogiin, mutta nyt olen tehnyt sen! KIITOS!
      Mut kiva blogi sulla=)

      Poista
    3. Ja vielä unohin laittaa toho et hyvänmaun rajalla, ettei mennä nyt iha yli, esim ei semmosii "oot hirmu läski huora" tollasii niiku ei, mut niiku ihan vaikka ettei haluu et sofia on noissa videoissa ja niin. Ja vielä se että muistakaa sanoo sillee anonyymit, että voisitte sanoo sen kadulla esim face to face=)!

      Poista
    4. no hyvä et laitoit! :) todellakin mulle saa laittaa kritiikkiä ja yritän korjata asian :)) mä tiiän tää kuulostaa oudolta...mut ei se oo aina kiva et tulee pelkkää hehkutústa, koska sit ei oikein tiiä et mitä tehä ja sitte liika on liikaa :)) mut oonhan mä ottanukki kritiikkiä vastaan? :)

      Poista
    5. oot oot ottanu, muttasiis yleistin asiaa!

      Poista
  32. kyl huomaa ettei sofialle mikään riitä!

    VastaaPoista
  33. säälittävä toi sofia....

    VastaaPoista
  34. emmi oot ihan super kaunis !<3 oon itekki koiratyttö ni eiks noi koikkerit tarvii tosi paljon lenkitystä ja aktiviteettejä et kui pitkii lenkkei sä teet( mä en siit epäile et jotenki laiminlyöt koiraas,mietin vaa:)) koska oon ymmärtäny et ne voi aika helposti olla ongelma koirii?:-) ps. teil on just hieno koti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoksia :)) käyn sen kanssa 1-2h plus pisulenkit ja sitte mun sisko harrastaa agilitya sen kanssa ja mä käyn näyttelytreeneissä :) ja kyl ihan kaikilla koirilla on liikunta se nro 1

      Poista
  35. hei nyt sofia laita sun lärvis pois näist videoista, emmi menettää vaa lukioita sun takii koska kukaa ei jaksa sua , voit tehä sun blogii viissataa videoo mihi tunget oman naamas mut tääl ei toivottavast sun naamaa tarvi kattoo! toi on oikeesti nii läpinäkyvää huomion hakemista! mut emmi on just mukavan olone ja kaunis ni älä pilaa sen videoita! ota tä kritiikkinä sofia ei henkilökohtasesti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. luin ennen sun blogia emmi mut sit ku sofia oikeesti tunkee joka ikiseen videoon ni en jaksanu kattoo sitä ku sil on tosiaa omaki blogi, pari mun kaveriaki lopetti täb blogin seuraamisen samasta syystä,sä oot ihana,mut sofia....

      Poista
    2. wtf!!! miten ihmeessä soffe oikein liittyy tähän! soffe on mun paras ystävä joten totta helvetissä mä nään sitä usein! itseasiassa joka päivä! pitäskö mun sitte olla aina yksn näissä videoissa!?

      Poista
    3. täähän on sun day with me video eikä sofian :D

      Poista
    4. siis siten et kukaan ei jaksa kattoo sofiaa näissä videoissa ku tää kumminki on sun blogi,sil on oma. ei se haittsa jos se on parissa videossa sillon tällön mut ei sen tarvi olla niis kaikissa. mun mielesy se karo sano siin teijän ekan vai tokan kaveripostauksen alussa ettei se haluu tunkee teijä videoihin, ni se kuulostaa iha järkevält tyypil. mut sä oot mukavan olonen ja jos sä haluut pitää sun blogii näin, thats fine, siihen mä tai kukaa muukaaa ei voida vaikuttaa,menetät täs kyl lukijoita näitten kommenttien määrän perusteella

      Poista
    5. mulla on enemmän videoita missä mä oon yksin ku sofian kanssa...

      Poista
    6. nii mut tarkotti varmaan day whit meetä

      Poista
  36. minkä rotuinen Zito on ? :) se on niin ihanan näkönen ja tosi sulonen, ollaan mietitty perheen kanssa koiran hankkimista niin haluaisin ehdottomasti Ziton kanssa samaa rotua olevan ! :) ps. sulla on aivan mahtava blogi ja oot niin ihanan pirtee aina!

    VastaaPoista
  37. ooks sä ollu ziton kans näyttelyssä ja jos oot ni miten sil on menny ja jos et ni miks?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä käyn ziton kanssa van näyttelytreeneissä, sisko esittää ziton kehässä koska mä hermoilisin liikaa :) ja ihan hyvin on pärjänny, ainakmi siihen nähen et se ei oo ihan vielä kehittyny kokonaan :)

      Poista
  38. toi ripsari on oikeesti huono en suosittele kellekkään tai no kai se iha hyvä muuten mut ei todellakaa pidennä ripsii millin puolikastakaan et älkää ostako!

    VastaaPoista
  39. oon jo pitkää miettiny et mitä tää sun bloginimi tarkottaaXD ja mist keksit sen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nooh mä mietin et mistä mä haluun kertoo ja sitte mä keksin et elämästä, ja toi on espanjaks et tämä on elämäni tms. :)

      Poista
  40. mist sä oot ostanu ton remington raudan ja muistaks/tiedäks mitä se on maksanu?:-) ja sitä vielä et voiks säki tehä postauksen sun kuntokuurista et kui paljo oot laihtunu ja mimsii tavotteita sulla on yms.:-)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä sain ton joululahjaks ja se makso jotaki 40e :) voin juu ehkä tehä :)

      Poista
  41. .... miten ihmeessä sofia sai ton kengän tonne puuhun.... tai pois sielt....
    kuolin nauruun :DDD
    hahahaaa ootte ihania ja höpsöjä! :)

    VastaaPoista
  42. Kohassa 15.08 keinuit, vai mitä?

    VastaaPoista
  43. apua mul tulee hirvee koirakuume sun videoiden takia :( (ihan ku ei olis jo muutenki!) :D mut me ei voida ottaa koiraa.. :(

    VastaaPoista
  44. oi ihanat kengät, mistä? :) Tykkään tosi paljo sun videoista ja sulla on aivan ihanat hiukset! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tarkotat varmaan noita wedgejä :D ne on yhestä nettikaupasta :))

      Poista
  45. voiks kertoo enemmän niist sun lukiovalinnoist? :)

    VastaaPoista
  46. hei mist toi ihana laukku on ?(:

    VastaaPoista
  47. kivat hiukset ja tuli vaan vaik tää ei tähän liity nii ootko harrastanu kilpatanssii tääl hämeenlinnas??:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) joo 10v pivotkerhossa :) miten ni? :D

      Poista
    2. ku mietin vaa ku itekkin oon ollu siel mut en kilpatanssis :)

      Poista
  48. emmi oot niin ihana persoona, tykkään hirveesti näistä sun day with me videoista ja tästä blogista muutenki :) lisää vaan!

    VastaaPoista
  49. vähemmän sofiaa näihi videoihi ja enemmän karoo videoihi.....=)

    VastaaPoista
  50. ihana video, vaikutat niin symppikseltä! :) oot tommone pirtee ja eloisa tyttö. ja vaiks kuin nätti<3!

    VastaaPoista
  51. OIKEESTI, etteks te tajua että jos toi on emmin day with me - video nii ette te päätä ketä emmi kuvaa tai sillei ja toiseks jos se on sen päivä ja emmi on sofian kaaa nii tottakai sofiaaakin näkyy videossa JOS ETTE HALUA SOFIAA VIDEOSSA ÄLKÄÄ TULKO VALITTAA JA PAHOTTAMAA EMMIN JA SOFIAN MIELTÄ vaa älkää kattoko sitte hemmeti valittajat ja joo mäki valitan mutta jos tekin nii totttakai mäki -.-

    mua käy sääliks sofiaa noitten joittenkin tyhmien takia :(

    sofia oot ihana ♥♥ kiva että sua näkyy emmin videossa ja karoakin sais näkyä myös :) emmi olet ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. karoo tulee näkyy enemmän :D ja kiitos <3

      Poista
    2. mua ei käy yhtää sääliks sofiaa! Sil on oma blogi ja niin. Ei mua haittaa jos sitä niiiku näkyy mut ei sillee et se vaa kuvaa ite omaa naamaansa, vaankun esim emmi kuvais sitä ihan vaan jonkun 20 sek.

      VÄHEMMÄN SOFIAA, ENEMMÄN KAROO JA EMMII!!!!

      Poista
    3. jjjeee !! ♥ karo ja sofia on ihania :) ja tottakai säki oot mutta nyt kun puhuin sun kavereista nii :))

      Poista
    4. Kaisa on myös ihana ja nätttejä ootte kaikki! <3
      mutta eiks karo ollu sillo joskus vedetään hatussa ohjelmassa ?:)


      ++ muistatteko tevalittajat kun emmi sano että sofia oli emmin elämässä ns.käännekohta ja sullon heti ns. menny paremmin ja sillei nii turhaa valitatte että ette haluu nähä sofiaa ku sekin on auttanu emmiä ja sulla menee paremmin elämä jos nyt oikeen muistan mitä kerroit :)

      Poista
    5. Ano sinä siinä !! kyllähän emmiki itteensäkuvas pitkää ja vaa sitä itteeensä kerto ite omia suunnitelmia jote turhaa valitat sofiasta voisit valittaa molemmista tai et kummastakaaa-.-.-.-.- sofia osilti parempi ku emmi-.-

      sinä toine ano siinä kaisa ainaki o ollu :)♥

      Poista
    6. kaisa oli vedetään hatussa-ohjelmassa, ja juu soffe oli käännekohta mun elämässä :)

      Poista
  52. Mitä eroo on day whit me ? ja my daylla ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei mitään, halusin keksiä oman nimen koska mä en haluu olla soffen kopio :)

      Poista
  53. Kuka toi toinen koira on ? se basil tai joku ? :)
    Ooon aina miettiny et kenen se on :D

    VastaaPoista

Vain asialliset kommentit hyväksytään! Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen emmievek@outlook.com