lauantai 28. heinäkuuta 2012

hellureei :)

Suru-uutisia, tänään ei tule day with me:etä.  Syynä on se et sofffella on aika ajankohtasia kuvia sen kamerassa, ja me ei nähty soffen kanssa tänään.

Tänään mulla oli nimittäin lenkkely ja shoppailupäivä perheen kanssa. ( esittelen ostokset sitten joskus)   Eli ne kuvat tulee sitten myöhemmin, ja btw... Sain ehkä maailman ihanimman synttärilahjan/ lahjat tytöiltä, <3<3 mut kaikista mun lahjoista tulee erillinen postaus. :) 

Nyt meikä menee jatkaan kuntoiluaan hula-vanteella !:D

Arvakkaas mitä täältä löyty ;)

24 kommenttia:

  1. koska näät sofian että saatais ne kuvat? :)

    VastaaPoista
  2. blogisi on täysi paska.lupaat aina postauksia ja et sitten tee vaan joko laitat yhden paskan laatuisen kuvan tai kirjoitat vaan lyhyen tekstin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. huoooh ehkä emmillä on muutaki elämää ku blogi?:D:DDd ja varsinki kesällä se varmaan haluu tehä muutaki ku istuu koneella. ja ylipäätänsä, ei voi olettaa et nää bloggaajat bloggais pakosti joka pv. ne kirjottelee sillonku kerkee tai haluu yms. ja lukioiden pitää vaa oottaa! nyt esimerkiks sofia pitää bloggaamisesta taukoo, ja mun ymmärtääkseni just sen takii et ihmiset ei oikee osaa arvostaa mitään mitä sofia blogissaan tekee! mua ärsyttää nää anot jotka ei osaa muuta kun vaan haukkuu! ja tosta vielä et 'lupaat aina postauksia ja et sitten tee vaan joko laitat yhden paskan laatuisen kuvan tai kirjoitat vaan lyhyen tekstin..' niin emmihän sano tässäki postaukses et ei voi tehä sitä koska kuvat on sofialla? ja vittu nyt oikeesti ala lukee tätä blogii nii tajuut senki,ett emmillä ei oo järkkärii ainakaa vielä, nii kai nyt iha ymmärrettävää et noi kuvat ei oo mitää huippulaatusii?!
      nnii, ja kokeiles ite perustaa blogi, nii katotaas millane se sun on sit;) eitäs muuta.

      Poista
    2. samaa mieltä ! eka se oli tosi kiva mut nykyää aika lame!

      Poista
    3. Itse olen erimieltä, parempi lyhyt postaus kuin ei mitään. Kivempi aina kuulla emmistä, kun joutuu odottamaan pitkään. Eikä nää kuvat mun mielestä ole huonolaatusia, ja tekstit ihan riittäviä ottaen huomioon jos aikaa ei oo ollu paljoa.

      Poista
    4. voi jeesus sentää, kuka tätä on pakottanu lukemaan :D

      Poista
    5. älä sit lue tätä.

      Poista
  3. löytyyks tuolt kassista DILDO??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En sitte tiiä mitä laatikkodildoja sä käytät, mutta ne mitä mä oon nähny ei vaadi ihan tommosta kassia D:

      Poista
    2. no mieti! ja emmi kiva blogi sulla :)

      Poista
    3. laatikkodildoa xDD

      Poista
  4. heei mietin vaa ku sulla on tossa toi fashionlista, niin siinä toi vasemmassa alanurkassa oleva mekko ->taisin rakastua <3:) mistä ton sais? voitko linkkaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se persikan (pinkin?) värinen mekko on ainakin nelly.com :sta

      Poista
  5. sun blogin taso laskee ... ennen oli kivaa kun tuli paljo videoita ja tällee pidit aina lupauksen jne. nykyää lupaat kaikkee , ensin lupasit day whit me'n videona , no sitte se vaihtuki kuviks. nyt tänää ei tuu ees kuvii vaikka sen lupasit. sun piti laittaa se luokkaretki day whit me , sekää ei oo viel tullu ? se lahjapostaus tulee varmaa puolen vuoden päästä vai ? mä en haluu loukata mut halusin tuoda mun mielipiteen kumminki esille ..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no harmi sulle jos vituttaa

      Poista
    2. EI EMMI TEE NÄITÄ VIDEOITA/POSTAUKSIA SILLONKUN JUST SÄ HALUUT, VAAN SILLONKUN SILLÄ ON ITE AIKAA JA HALUAA TEHÄ SEN. kukaa ei oo pakottanu lukee tätä blogii jos noin kovasti nakertaa.

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Mullekki tuli kamera jotenki ekana mielee :::D


      Tai sit se on sellanen siisti ite tehty kuva-albumi (u know?).

      Poista
  7. millon tulee se kaverivideo osa 4? (-:

    VastaaPoista
  8. Emmi, älä välitä noista "Anoista" (meikäki...xd) mutta siis tää sun blogi on just hyvä näin! Jos kaikki blogit ois tyyliin tälläsiä, että postauksia tulis tunnin välein ja videoita kokoajan ni siihenkin turtuis ja ei jaksais enää lukee. Jatka vaan samalla linjalla:)-Hiljaa hyvä tulee-

    VastaaPoista
  9. Sulla on ihana blogi !

    VastaaPoista
  10. kamera o:: ku sul on tos toises postaukses nii hyvä laatusii kuvii :D

    VastaaPoista

Vain asialliset kommentit hyväksytään! Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen emmievek@outlook.com