perjantai 13. heinäkuuta 2012

r.i.p itsetunto

http://demi.fi/keskustelut/1338422/onko-tama-bloggaaja-teista-kaunis

ni... tosiaan mulle lähetetettiin tommone linkki, ja aattelin et no mennään kattoo... tiesin heti et tosta kyl mitää hyvää seuraa, mut emmä aatellu et toi olis noin paha... Mä tiedän et mä en oo mitään missiainesta, mut en mä omasta mielestäni miltään hirviöltä näytä. Tän blogin myötä mun jo valmiiks aika huono itsetunto kasvo, mut tän myötä se kyl laski aika alas...

 Mä en oo ikinä itkeny huonojen kommenttien takia, nyt itken... Se et blogissa tullaan joskus sanoo jotain tommosta ni se pitää kestää, mut mun mielestä ei oo oikeutettua omistaa kokonaista keskustelua mun haukkumiselle - salaa. Tommonen oikeesti sattuu.

 Ja joo, myönnän kuvat on huonolaatusia, mut kyl teiän pitää myöntää et ne kuvat mitkä mä oon saanu ottaa jonkun toisen järkkärillä enkä pokkarilla, ni laatu on kohdillaan... Ai nii juu... mä en tiedä miten mä voin tehdä kirjotuksista mielenkiintosempaa, mä nimittäin kerron MUN elämästä, ja ikävä kyllä mun arki ei oo mitään erikoista.

JA SITTEN! Mä oon lopen kyllästäny elämään sofian bloggaavana kaverina! Mä olen Emmi ja mulla on blogi! Älkää nyt käsittäkö väärin mut mä en halua elää soffen varjossa, ja mä en tarkota et soffe jättää mut varjoon itse, vaan jotkut teistä vaan asettaa mut semmotteeseen tilanteeseen.

 Mä toivon et soffe tietää kuinka kiitollinen mä oon siitä et sen ansiosta mä oon saanu näin paljon lukijoita näin vähässä ajassa. Mä vaan en halua enää semmotteita videoita et tee lyhyempiä videoita ku sofia tekee pitkiä. Meillä on 2 ihan eri blogia, eikä meillä ei oo mitään rajattua yhteistä videoiden kestoaikaa! Mä pidän mun omaa blogia ja sofia omaansa.

 Ja mä en muutenkaan tykkää et meiän blogeja verrataan aina, ne on ihan eri luokkaa. Sofian kuvat on hyvälaatusia, tekstit mielenkiintosia ja sofia osaa kaikkee hienoo! Mutta mä kuitenkin yritän kovasti! Te ette uskokaan! Mut antakaa aikaa... Ja muistakaa et tää ei oo mitään kateellisen puhetta, mä haluan et meitä käsitellään eri ihmisinä. Ja kyllä mä pystyn helposti myöntään et mun blogin suosio on soffen ansiota ja sen blogi on mun mielestä yks parhaista mitä mä tiedän.

Hyvää päivänjatkoo vaa sit kaikille, ja mä lupaan et jatkossa ei tuu ainakaan vähäänaikaan tämmötteitä vuodatuksia, mut on ainaki tässä postauksessa on sisältöö...


255 kommenttia:

  1. eikä vähän ilkeeetä ! :-( tuli paha mieli sun puolestas !!

    VastaaPoista
  2. Kauheeta :(
    Älä välitä noista kommenteista tuolla!

    VastaaPoista
  3. oot ihan oikeessa emmi! mun mielestä toi keskustelu oli niin säälittävä ja luulenmpa että siltä joka ton keskustelun alotti ei tuntus yhtään hyvältä jos siitä tommonen tehtäs, mutta muista että sulla on myös paljon paljon ihmisiä ja lukijoita jotka susta tykkää!

    VastaaPoista
  4. just luin noita, olin että onks noi oikeesti tosissaan. mulle tuli jotenkin niin vihainen olo teki mieli mennä päi naamaa niille sanoo vaikka mitä !! sen voin sanoo että KAIKKI on omalla tavalla kauniita, jotkut enemmän jotkut vähemmän ja mun mielestä kuulut tuohon jotka on enemmän kauniita. noi vitu teinit osaa olla tommosia huomiohuoria tosiaan -.- eikaikki mutta monet. vaikka musta tossa ei puhuttu mutta mua suututti noi kommentit niipaljo -.-.- heillä itellää varma huono itsetunto!! ja mä en lue tätä blogia ainakaan sen takia ku oot soffe kamu :) ite tykkään sun blogista ! :)<3<3 tsemii sulle <3 eriasia jos tulee sanoo tänne blogiin, MUTTA HEI KESKUSTELU c'mon huomaa että ihmisillä ei järki kule ja omistaa pienet aivot


    muute se kaverivideo neljäs osa ei toimi ?

    VastaaPoista
  5. mitävittua:o? osaa ihmiset olla julmia!!:( mun mielestä oot ainaki kaunis:)

    VastaaPoista
  6. tulis noi haukkujat sanoo oman bloginsa nii nähtäis kuka ser tässä vasta on kaunis :) SINÄ<3

    VastaaPoista
  7. älä välitä noista !! noi kaikki on ihan kusipäitä ketkä lähtee sua arvostelemaan tolleen! sä oot musta kaunis ja täydellinen tollasena! sun blogis on aivan huippu ja oot ihana positiivinen ja pirteä aina! :) ei noista kannata oikeesti välittää niillä haukkujilla ei selvästi oo omat asiat kunnossa kun tarvii toisia lähteä arvostelemaan! Oot emmi ihana just tollasena <3 :)

    VastaaPoista
  8. ei kannata välittää noist oon lukenu monen blogii ja moni on ollu samallaises tilantees tai tommoses jossaa demi jutus ja sit siel o haukku sitä tai muuta vastaavaa . mun mielest tommone on iha säälittävää, vaikka osa noist komenteist tuolla on positiivisia nii vois jättää ne negatiiviset omaks tideokseen. Vois ihan oikeesti miettiä välillä mitä kirjottaa toisista nettii tai niin :( mä ite tykkään tosi paljon sun blogista ja oot tosi nätti ja ihana persoona ! :)

    VastaaPoista
  9. HEI!!!!!!
    Siellä on kuitenkin ihmisiä jotka on kehunut sua kauniiksi ja söpöksi!!!!
    ÄLÄ MASENNU :(

    VastaaPoista
  10. Onhan toi tosi törkeetä, ja sun pitää vaa jaksaa. Jokasella ihmisellä on omat kauneusihanteensa, ja tää tyttö kiteyttä sen hyvin http://www.youtube.com/watch?v=j5D2ZpvYpy4
    Ymmärrän itte miten haukut voi sattuu, mut sun pitä kuitenki ymmärtää, et jokasta joka laittaa kuviaan nettiin arvostellaan jollain tavalla, ja jotkut haukkuu ihan huvinvuoks.

    Tsemppii sulle!

    Ja tässä vielä itsetunnon kohottaja http://www.youtube.com/watch?v=YsHmUAmS5HU&feature=plcp

    VastaaPoista
  11. Toivon ettet ota noita Demi.fi:n pikkupissisten kommentteja itseesi. Kaikkia ei voi miellyttää. Musta oot nätti ja mukavan oloinen muutenkin.

    VastaaPoista
  12. Ihan lapsellisia tollaset keskustelut.. Mun mielestä oot ihan mahtava persoona videoitten perusteella & oot tosi nättiki!(:
    Älä anna tollasten ihmisten masentaa sua. ):

    VastaaPoista
  13. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  14. Musta noi demin kommentit oli ihan v***n lapsellisia, koska kaikki on erillaisia ja kauniita...kaikki ei vaa ymmärrä sitä et ei voi olla 100% täydellinen... mut kummiski koita kestää :)

    VastaaPoista
  15. Mun mielestä on kivempi, kun sun videot on lyhempiä kun Sofian. Sofian videoissa on niin paljon kaikkee "turhaa" niin niitä on ärsyttävä kattoo niin pitkään. Musta semmoset vähän lyhyemmät on parempia:)
    Oon muuten pitkään miettiny, että mitä sun blogin nimi tarkottaa?:D

    http://kaisas-life-through-the-lens.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  16. Tollanen on ihan tyhmää! Ei noista kannata välittää, huomioi myös että sua puolustettiin kyseisessä keskustelussa!

    VastaaPoista
  17. Olet kaunis, eikä sinun tarvitse välittää muiden höpinöistä. Tommoiset keskustelut ovat törkeitä ja pitää jättää ne vain omaan arvoonsa.

    Jos olet itse itseesi tyytyväinen, niin kaikki on hyvin!

    <3

    VastaaPoista
  18. :( mutsa noi demin kommentit on asiattomia ja lapsellisia, koska kukaan ei oo täydellinen kaikkien mielestä, koita jaksaa(:

    VastaaPoista
  19. Mitä kautta muuten lataat sun kuvat?:)
    Flickr:in kautta saa valittua kuvan koon, jos haluisit isompia kuvia.
    Voi toki olla, että haluut tarkotuksella laittaa pieniä kuvia, ja musta siinä ei oo ainakaan mitään pahaa:)

    http://kaisas-life-through-the-lens.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  20. Voi Emmi, teki ihan kipee lukea tuota Demin keskustelua. Ihmiset osaavat kyllä olla julmia. Ihanko ei muka voisi olla kaunis ja hieman pyöriä? Entä sitte vaikka oliski pyöriä? Pitääkö kaikkien muka olla tikkuja, ei, ei todellakaan. Oot just tollasena täydellinen, ja ite olisin valmiks tekemään ihan miten vaan että saisin yhtä kauniit kasvot. Oot upee ihminen, ja suon luonne on aika varmasti paljon parempi kuin nuiden jotka haukkuu sua... :) Ja sun blogi on mahtava, kuvat on hyviä&kauniita, videoissa oot oma itsesi ja teksti on loistavaa. Jos jollekki ei kelpaa, nii ei tätä tarvi blogia tarvi lukia. Jaksele Emmi, oot oikeesti aivan ihana ihminen ♥

    VastaaPoista
  21. Mitääh kuka tollasta tekee?! Sä oot oikeesti TOSI kaunis! Et todellakaan oo mikään lihava, oot just ihana tollasena :) Joku todella säälittävä, kateellinen kakara on tehny tommosen keskustelun. Ihan oikeesti, sinuna selvittäisin kuka tommosta tekee, koska toi voi vaikka jatkua! ;O Oikeesti mäki jo tääl melkein itken ku jotkut tekee tollasta :D ):

    VastaaPoista
  22. Eikä! Oot oikeesti kaunis ja ihana, älä välitä noista! Vaikka vähän on vaikeeta olla välittämättäkin mutta koita kestää <3 Ja mä en ainakaa tullu Sofian blogin kautta tänne :) Eka löysin tän blogin ja sit vasta Sofian. Varmasti Sofiallekki on tullu lukijoita sun blogin kautta :) Ja tää blogi on kans hieno, ulkoasu ja kaikki!

    VastaaPoista
  23. mun mielestä sä et oo mikään ruma ja läski. Meistä kukaan ei oo mikää täydellinen. Sä oot just tollasena tosi nätti (:
    noi on vaan susta kateellisia :D

    http://taijaslife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  24. Hei oikiasti, tää kommentti on varmaan vaa yks kommentti muitten joukossa, mutta ihan sama mitä ihmiset aattelee!! Ite oon mielestäni iha nätti ja näin, nii kuulen aivan eriä muualta, ja se on hirviää, mutta ei voi mittää. Kunha mää en muiden mielipiteiden ja kommenttien takia ole allapäin tai jottain, oon vaan oma itteni! ja oon tyytyväinen siihen! Oot niin ihana, aito, herttainen ja sulonen Emmi! :) Ajattele vaan hyviä puolia! Kyllä se tuo elämään iloa kun ei murehi ulkonäkö juttuja! :)

    VastaaPoista
  25. voi eii tuo keskustelu.. :( tiedän oikeesti miltä susta tuntuu, myös musta ja omasta blogista on haukuttu vaikka mitä paskaa demissä ja jopa päin naamaa, mut ei saa lannistua!! toi tuntuu sun mielestä iha hirveeltä ja sitä se onkin, mut noi on vaan kateellisia sulle ja pelkkiä kusipäitä! älä vaan tee mitään radikaalisia päätöksiä (esim. poista tätä blogia) pelkästään ton takia. oo oma ittes, millanen ikinä ootki!

    VastaaPoista
  26. Niin ja vielä se, että tykkään sun blogista paljon enemmän kuin sofian blogista, koska sää oot niin aito !!! <3 ja söpö herttttaine aaaaaah ihana!

    VastaaPoista
  27. Emmi rakas :( SINÄ OLET KAUNIS ! sä olet kaunis ja ihana ihminen rakastan sun videoita ja mää rupesin itkeen miten jotkut voi olla noin ilkeitä ja julmia että haukkuu sua rumaks tai läskiks ?! sä oot normaali painoinen ja kaunis kuin tähti taivaalla . toivotan sulle ihanaa loppu kesää <333 JAKSELE NAINEN <33 !

    VastaaPoista
  28. Oikeesti... tosi törkeetä! Ei kellään oo oikeutta tolleen haukkua ihmisiä, muilla keskustelupalstoilla, eikä muutenkaa missään. Mun mielestä oot kaunis ja muutenki tosi mukava ja sulla on tosi ihana blogi ♥ Muutenkaa en aattele sua Sofian bloggaavana kaverina... Eikä mua kiinnosta vaikka sun kuvat ois huonolaatusia ja Sofialla ois parempia, who cares? Lopettakaa ihmiset Sofian ja Emmin vertailu, ymmärtäkää että ne on kaks ihan eri ihmistä! Ja sun videot on tosi ihania :) toivottavasti voisit tehä Day with me videon joku päivä? ANTEEKS, jos nyt taas jotain ärsyttää ihan kauheesti ku kirjotin tähän tälläsen romaanin, mut niinku sanoin who cares.

    VastaaPoista
  29. Hei Emmi,

    tiedän, että seuraavan neuvon noudattaminen tuntuu mahdottomalta MUTTA, älä heilauta korvaasikaan asiattomille kommenteille ja muiden mielipiteille.

    Sulla on hyvä maku, ihana tyyli ja kirjoituksiasi on ilo lukea. Harva ikäisesi osaa tuottaa noin laadukasta tekstiä ja miljoonat bloggailijat voisivat ottaa sun rennosta tavasta kirjoittaa mallia. Ihan tosi!

    Ja siitä kuvien laadusta. 2000-luvulla omintakeisuus ja aitous on IN! Kuvien ei tarvitse olla järkkärillä napattuja ja tuunattuja taidetekoisia - enemmänkin ottajansa ja tekijänsä näköisiä.

    Jatka samaan malliin :)

    -Tilda

    VastaaPoista
  30. Oikeeta puhetta! ja Emmi olet kaunis just sellasena kun oot! jotkut ei vaan ymmärrä että ihmisiä on erilaisia ja kokoisia ! Olet emmi oikeasti kaunist ja pirteä ihminen . Ja tykkään lukea sin blogia koska se on just sun lainen ! Anna noitten olla omas arvossaa kun ei ne kumminkaa on yhtää sen parempia kun sinäkään !. Miksi ne muuten tulisivat tuonne sivulle sinua haukkumaan! <3

    VastaaPoista
  31. Mua rupes tosi paljon harmittaa kun luin noita Demin kommentteja susta.. Tommonen on tosi ilkeetä touhu - mut sä et oo onneks ainoo joka on tollasseen kohteeks joutunu! Mulla on monia kavereita joille on tehty aivan samalla tavalla!

    Sun lukijat ja anonyymit on kommentoinu sua sun blogissa tosi kauniiks ja söpöksi, ja sitä sä myös olet! Älä välitä noista kommenteista, vaikka ei se nyt kovin hauskalta tunnu, jos joku tekee _toisen_ ulkonäöstä keskustelun. Mä häpeisin jos olisin ton keskustelun aloittaja.

    Kaikkee hyvää sulle & hyvää loppukesää kaunokainen! ;)

    VastaaPoista
  32. Luin sen keskustelun ja kommentoinki, mut inhotti kyllä millasta settiä ihmiset voikaan heittää.. Ja ihan tuntemattomalle! Mun mielestä ulkonäkö on muutenki sellainen asia, johon ei itse voi paljon vaikuttaa, ja siksi sitä on ihan turha arvostella. Tuntu varmaan tosi pahalta löytää tommonen keskustelu itsestään, mut hei olihan siellä paljon positiivisiakin kommentteja! :) kukaan ei koskaan voi tykätä kaikesta, joten kannattaa vaan jättää negatiiviset kommentit ihan omaan arvoonsa. Kunhan vaan oot omasta mielestäs kaunis ja riität itselles, niin kaikki on ihan jees :)

    Ja blogista, voisit vinkkinä vaikka laittaa kuvia koon isommaksi niin ulkoasustakin tulis heti täydemmän oloinen :) toi banneri sen sijaan on tosi tosi ihana ja oot siinä mielettömän söpön näköinen! Mut tsemppiä tosi paljon, älä välitä negatiivisista kommenteista!

    VastaaPoista
  33. mä itseasiassa löysin tän sun blogin just tuon demin keskustelun kautta ja katoin niitä kommentteja ja sit vasta tulin tänne sun blogiin ja ne kommentit alko ihmetyttään mua. minun mielestä sä oot nätti ja tuommonen söötti ja ilosen näkönen tyttö :) etkä sä todellakaa oo minkää hirviön näköne!!!! ja sulla on ehkä täydellisimmät hiukset mitä oon koskaan nähny♥ ja eiköhän jokainen saa olla ihan sen näkönen mitä on. tuommoset toisten blogian/kuvien linkkailut on muutenki tosi ärsyttävää.
    eikä mua ollenkaa haittaa vaikkei nuo sun kuvat mitää parasta laatua ookkaa, ihan hyvin niistä selvää saa :)
    mut koita kestää, ei nuo kommentit onneksi maailmanloppuu tee ja muista et sä oot ihan hirmu kaunis♥

    VastaaPoista
  34. Voij Emmi ! muista että kaikki jotka sinun blogia lukee ei ole tota mieltä! ja tosi törkeetä tollee noin haukkuu läskiksi ja rumaksi vaikkei asia TOSIAANKAA OLEN NIIN ! Ooot oma itsesi ja jos joku ei arvosta sitä niin antaa niiten olla . Mutta suurin osa lukioistasi tietäää että olet ihana ja pirtsakka ihminen <3 :)!

    VastaaPoista
  35. voi emmi :---( tulin hirveen surulliseks tosta sun tekstistä. tollasilla ihmisellä jotka haukkuu ilman mitään tietoa on jotain päässä vikaa, sen voin sanoa. sä oot upee nainen, sisältä ja ulkoa päin. Mä tekisin mitä vaan että saisin samanlaiset kasvonpiirteet kuin sulla on. sä oot oikeesti aivan mahtava ihminen, toivottavasti sä edes jotenkin sen tiedät. toivon sulle kaikkea hyvää. ♥

    VastaaPoista
  36. Mun mielestä oot nätti ja ihana, tommonen haukkuminen on ilkeetä! Voimia :c

    VastaaPoista
  37. tosi ilkeetä tommonen, iha oikeesti tosi törkeetä !! mun mielestä sä oot just iha älyttömän kaunis etkä tippaakaan läski ! ihmiset ei vaan tajua kui pahalta toi haukkuminen tuntuu ..

    VastaaPoista
  38. Voi ei ,toi o kyl kans nii tyhmää,ku tarvii esim. just tommosii keskustelui tehä esim. just demii :( niitte kirjottajat ei varmaa mieti et oisko kauhee kiva jos itestä tehtäis tommone keskustelu mis haukuttais viel :/ Mutta kuitenkin mun mielestä sä oot ihana ja kaunis ja luen sun blogia sun takia :)♥ Mun mielestä oli kamalaa lukee et aloit itkee,ku mitä kukaa oikeesti noistakaa keskusteluist hyötyy ? No tä oli ny tämmöne turha kommentti,mutta sun blogis on mun mielestä kyl iha suht hyvänlaatusia kuvia ja onha sun blogi mielenkiintonen :) Mä ainakin tykkään ♥8)

    Sofia

    VastaaPoista
  39. älä välitä mitä nuo tuolla haukkuu, helppohan se on niiden suurimpana osana anonyymien ihmisten tulla arvostelemaan. Mun mielestä oot upea ja sulla on ihana blogi! hyvää kesän jatkoa! :)

    VastaaPoista
  40. älä ota ittees noita kommentteja, katkerat hiekkapilludemittäjät siellä vaan nipottaa muitten naamoista vaikka ei ite uskalla ees kattoa peiliin! musta sulla on kauniit, persoonalliset kasvonpiirteet :--)

    VastaaPoista
  41. Jätä vaan omaan arvoonsa nuo tyhmät kommentit! Selvästikin ovat vähä-älyisiä nuo haukkujat demissä kun tuollaista kirjottelevat julkisesti...
    Oot just nätti, oon nähny sut koulus :)

    VastaaPoista
  42. Voi että miten perseestä tollanen on ); Demissä on noita noliksia joilla ei muuta elämää ookaan kun muitten ihmisten haukkuminen... aikas säälittävää. Mutta hei, olen itse saanut kokea samaa. Se on ihan kamalaa. Monta iltaa meni mullakin itkiessä huonoa ihoa ja vaikka mitä muuta. Nyt uskot vain itseesi, sinä olet kaunis ja täydellinen juuri tuollaisena!

    VastaaPoista
  43. Ei tollasesta kannata välittää :) kateelliset jauhaa !

    VastaaPoista
  44. ==( muista että oot tosi ihana! ♥

    en ymmärrä mikä ihmisiä vaivaa..

    VastaaPoista
  45. Miten jotkut voi olla noin ilkeitä?! :O Mun mielestä sä oot niin suloinen ja tosi ihana persoona, en tajua miten jotkut ei ymmärrä miltä tollaset kommentit tuntuu. Vaikka voi olla vaikeaa, niin yritä löytää kuitenkin voimaa itsetuntoon kaikista positiivisista kommenteista joita saat=)

    VastaaPoista
  46. en edes jaksanut lukea linkkiäsi loppuun, niin alaarvoista tekstiä, mutta ehdin huomata ettei kaikki keskustelijat siellä sua haukkunu.

    oot tosi nätti <3 mitä sitten jos on pari kiloa liikaa, ei se tee välttämättä rumaa. itsellänikin on liikakiloja, mutta en pidä itseäni silti rumana ja saan usein kehuja ihmisiltä.

    älä ota tota itseesi!!!!!

    <3 tsemppiä.

    VastaaPoista
  47. Aloitin lukemaan tota keskustelua, mut en voinu lukee loppuu asti koska ne jutut oli ihan älyttömiä. Mua rupes suututtaa sun puolesta NIIN paljon! Ei kukaa sais ruveta arvostelemaa toisia tollein. Ja voisin lyödä vaikka vetoa ettei ne haukkujat itekkään oo mitään malleja, joten miks pitää haukkuu sit muita? Ja toi on niin naurettavaa ku jotku sano ettei sun blogilla kuuluis olla noin montaa lukiaa koska kuvat huonolaatusia ja plääplää. Mun mielestä sun blogi todellakin ansaitsee jokaisen lukijan mitä sulla on! Ja mun mielestä oot kaunis:)♥

    VastaaPoista
  48. mä todella ymmärrän milt susta tuntuis tossa tilanteessa, oon kokenu melkein saman.
    Mut älä lannistu!
    sä ja sofia ootte tehny videoita. sofian lukijat ovat tykästyneet sinuu ja sit sofia on antanu linkin tänne niille. ne on liittyneet sun lukijoiks ja sä oot saanu sitä kautta paljo lukijoita.yksinkertasta. sä siis ansaitset sun lukijat! sä et todellakaan oo ruma. et oo anorektikko etkä lihava, oot iha normaali. tohon keskusteluun liittyneet on kateellisii sulle koska sulla on enemmän lukijoita ku niillä, mikä on pirun väärin.
    ymmärrä se et sussa ei oo mitään vikaa, niissä on. :-) olet ihana tyttö, sun blogi on hyvä ja jatka samaa mallii, OMANA ITSESÄS NIIKUI TÄHÄNKI ASTI. ja muista: sä ansaitset sun lukijat, koska oot tehny hyvii vidioi sofian blogis(:

    VastaaPoista
  49. Toi ei oo totta! Että ihmiset osaa olla lapsellesia. Sä olet kaunis, juuri sellaisena kuin olet. Ei kaikkien tarvitse kaikesta tykätä, mutta tollanen... äh turhauttaa vaan tiedän mihin se kaikki voi pahimmillaan johtaa, kokemusta on.

    VastaaPoista
  50. Mä en ymmärrä yhtään minkä takia ihmiset alkaa nimittelee toisiaan ja vielä netissä ! Mun mielestä sä Emmi olet nätti ja mä niin rakastan sun hiuksia ja silmiäs ! ja oot tosi ihana luonteeltas ku noita sun videoita kattoo ! Mä en vaan käsitä et miks ihmisii haukutaan rumaks , läskiks jne , se on jokasen oma asia miltä näyttää jne , ja ei tarvii kaikkea ääneen sanoa , ja onko se haukkuja sitte ite niin täydelline että on varaa tulla sanoo toista rumaks jne ?
    älä välitä toisista , oot upee just tollasena ♥♥

    VastaaPoista
  51. ihmiset on tyhmiä. tuskin kukaan sun lukijaks on liittyny huvikseen. tää blogi on just sun näkönen ja aika montaa näyttää kiinnostavan. suuri osa tuolla demissä olevista ihmisistä esiintyy anonyyminä ja niillä ei oo mitää varaa haukkua sua. ne on kateellisia sun lukijoista ja siitä kuinka aito oot. p.s. oot kaunis :3

    VastaaPoista
  52. Asiallinen postaus emmi ! :) Mä en kyllä voi mitenkää käsittää miks ihmees joku tekee tommossen keskustelun, saako hän jotai himputin kiksei et toisii arvostellaa siel.. Mu ärsyttää niin paljon sun puolesta ja melkein tirautin muutaman kyyneleenki täs sun postausta lukien. Tosi tyhmää et jotkut pitää sua vaan sofian bloggaavana kaverina. Sä oot Emmi kaunis j amahtava ihminen, muistahan se. Ihmisten pitäs välillä vähän ajatella mitä tulee sanottua. Tsempit sulle ja yritä olla pahottamatta mieltäs toisten turhista ja tyhmistä kommenteista. pus ♥

    VastaaPoista
  53. tiädän ettei sanani paljoon tässä tilanteessa auta ja tiedän että tollasen lukeminen sattuu,mutta sanompa silti.ei tollassista kannata välittää. jokainen on omalla tavallaan kaunis!

    VastaaPoista
  54. emmi, mun mielest oot ihana, ja sun blogi on mahtava, toi oli iha kamalaa lukee tota Demin juttua, aloin melkee itkee, noi ihmiset ei tajua ett kuinka kaunis ja laiha oot, oikeesti emmi oot kaunis ja oot mun mielestä yhtä hyvä bloggaaja ku soffe, en osaa verrata teiä blogei, en nää niissä mitää eroo, mua ärsyttää tollaset paskan puhujat, oot ihana just tollasena ku oot, mun mielest oot yks parhaista bloggareist jonka blogia luen, oot mahtava persoona!♥♥:)

    VastaaPoista
  55. voi helvetti noita ihmisiä !! -.- tekee pahaa sun puolesta :(

    VastaaPoista
  56. Ei tosiaan kannata välittää tollasista kommenteista. Se ettet vastaa jonkun kauneusihanteita ei tarkota ettet olisi kaunis. Tärkeintä on että itse hyväksyt ittes! Mun mielestä ainakin olet persoonallisen kaunis ja massasta erottuva, älä anna tollasten tyhmien ihmisten pilata itsetuntoas :)

    VastaaPoista
  57. On kyllä niin säälittävää ja julmaa,että joku on tollasen keskustelun tehnyt!KUKAAN ihminen ei ole täydellinen joten luulisi,että ei tarvitse moittia toisia,ellei itse ole itsensä mielestä sitten täydellinen!Sen taas huomaa ettei ihmisillä ole omaa elämää.Tosi lapsellista.
    Sä oot kaunis,aito ja ihana ihminen!Älä anna tollasen idiootin musertaa sun itsetuntoa enempää!:/

    VastaaPoista
  58. Ei kannata välittää moisesta. Tiedän, että kommenttien lukeminen varmasti susta tuntui pahalta, mutta mitä noilta demittäjiltä voi odottaakaan, jotka asiattomia kommentteja kirjoittivat.
    Huomasin ainakin itse niistä, että osa oli aika täynnä itseään. Kannattaa vain hymähtää tuollaisille ja ajatella, että onneksi, et itse alennu samalle tasolle :)
    Mun mielestä olet oikeasti sievä ja kaunis. Tuli heti sellainen kuva susta ulkonäön peruteella, että olet ihana ja herttainen ihminen, vaikka en sua tunnekaan :) Jätä tuollaiset asiattoman kommentin kirjoittajat omaan kuviteltuun arvoonsa.

    VastaaPoista
  59. Älä välitä mitä muut kommentoi sun ulkonäöstä, mun mielestä oot tosi nätti ja pirtee tyttö! :) Etkä todellakaan muistuta mitään hirviöö, joten muut vois olla vaa ihan hissunkissun ja mietii et mitkä kommentit voi satuttaa.. Mut oot oikeesti nätti äläkä päästä itsetuntoo valumaan vaan joidenki kusipäiden takia! :) Tsemppiä! :)

    VastaaPoista
  60. mua vituttaa tommonen, miten pahoja ihmiset on. pahin oli sehkä se, ku jku oli et "mite tolla voi olla nii paljo lukiot vakka kuvat on paskoi jne" mitä helvettiä oikeesti.. kenenkää ei tarvii tulla sanomaa tommosta.......

    olet kaunis ja ihanan rehellinen<3

    VastaaPoista
  61. Ekaksi, tykkään hirmusesti sun hiuksista! Sitten,voi ei onpa kamalia kommentteja..Muistathan, että netissä on helppo haukkua ja ihmiset koittaa nostaa itseensä ylemmäs keksimällä muista huonoja puolia, mutta se ei silti tee susta yhtään huonompaa. Kaikkein tärkeintä loppujen lopuks on, että sä itse viihdyt kehossasi ja pystyt olemaan onnellinen. Samalla näpäytät aika hyvin tollasia pöljiä haukkujia, kun kirjottelet tänne sun ilonaiheista! ;) Älä anna tollasten itsetunto-ongelmia potevien demittäjien masentaa sua! Nauti kesästä :)

    VastaaPoista
  62. Noilla ihmisillä taitaa olla jotain pahoja ongelmia... Mun mielestä oot ainaki tosi nätti =) Paaaaaaljon voimahaleja sulle!

    VastaaPoista
  63. lololollolloloololo! kuinka ihmiset on noin noloja! kirjottaa tuiki tuntemattomasta ihmisestä tolla tavalla! toi on julmaaa! haukuu läskiks ja rumaks! SÄ ET TODELLAKAAN OO MIKÄÄN LÄSKI TAI RUMA! oot mun ja mun kamun mielest supernätti! sun kasvonpiirtet on IHANAT!! mä ymmärrän et toi loukkaa sua, toi loukkais kovimpaaki tyyppiä. kenelläkää noista ei oo varmaan blogia, niillä ei oo ees munaa tehä blogia! noi on vaan jotain netti hörhöjä joilla ei oo muuta elämää ku haukkuu toisii netissä! sulla on neljäsataa lukijaa! mä uskon et ne ei oo tullu sen takia et oot sofian kaveri vaan ne on tullu sun takia! oot ihana ja tosi positiivinen ihminen! jatka samaan malliin <3!

    VastaaPoista
  64. En ole kyllä vieläkään ymmärtänyt että miksi joku jaksaa jauhaa ihmisten ulkonäöstä jossain Demin foorumeilla? Voi luoja minä sanon... Harvapa meistä missin kriteerit täyttää, eikä kaikkien tarvitsekaan. Voi olla myös missi sisimmässään, ja sinä Emmi olet. Älä välitä muiden haukuista, olet ihana juuri sellaisena kuin olet. Harvat sinun ikäiset ihmiset kulkevat yhtä jalat maassa kuin sinä.

    Tuollaiset aivottomat kanailijat voit jättää omaan arvoonsa. Tiedän että se on vaikeaa, mutta he eivät ansaitse huomiota parjaavilla kommenteillaan.

    Itse en lue blogiasi Sofian takia, vaan sen takia että olet oma aurinkoinen itsesi. Juttujasi on mukava lukea ja videoitasi on kiva katsoa.

    Elä itsetuntoasi menetä muutaman kana-aivon takia, olet paljon kauniimpi kuin tiedätkään. :)

    VastaaPoista
  65. mun mielestä oot kaunis. on totta et mäkin löysin tän blogin ihan sofian myötä mut ootte molemmat hyviä blokkaajia ja mun mielestä nää sun kuvat ei oo ees huono laatusii.tää on yks mun lempi blogeista.noi tollaset keskustelut joissa puhutaan toisista on lapsellisii.

    VastaaPoista
  66. lololollolloloololo! kuinka ihmiset on noin noloja! kirjottaa tuiki tuntemattomasta ihmisestä tolla tavalla! toi on julmaaa! haukuu läskiks ja rumaks! SÄ ET TODELLAKAAN OO MIKÄÄN LÄSKI TAI RUMA! oot mun ja mun kamun mielest supernätti! sun kasvonpiirtet on IHANAT!! mä ymmärrän et toi loukkaa sua, toi loukkais kovimpaaki tyyppiä. kenelläkää noista ei oo varmaan blogia, niillä ei oo ees munaa tehä blogia! noi on vaan jotain netti hörhöjä joilla ei oo muuta elämää ku haukkuu toisii netissä! sulla on neljäsataa lukijaa! mä uskon et ne ei oo tullu sen takia et oot sofian kaveri vaan ne on tullu sun takia! oot ihana ja tosi positiivinen ihminen! jatka samaan malliin <3!

    VastaaPoista
  67. http://www.youtube.com/watch?v=eyQca1cwe54&feature=player_embedded

    VastaaPoista
  68. Joo mää kävin kans kattoo ton.. Aivain säälittävää mite joku voi tolleen haukkua toista?!?!??!!! Mun mielest oot tosi nätti ja mukavan oloinen tyttö! Ja tuo että sun lukijat tulis ainoastaan soffen kautta?? Mäki löysin youtubest.. Löysin sofian blogin sun kautta!!! Koita jaksaa! Ja yritä syrjäyttää rumat kommentit ja muut haukut.. Joskus niitä vain tulee ja niiden yli pitää yrittää päästä !! Hyvää jatkoa sinulle Emmi!!<3<3

    VastaaPoista
  69. kui törkeetä! Tottakai kaikil on omamielipide mut toi nyt on jo liikaa!
    oon sun kans ihan samaa mieltä et sun ja sofian blogeja ei pitäs vertailla koska ootte kaks eri ihmistä! sä oot nätti ja ihanan olonen, sun itsetunto ei saa romahtaa tollasten lapsellisten kakaroiden kommentteihin!

    VastaaPoista
  70. voi sua!! mä ymmärrän sua! kamalaa!!!"

    VastaaPoista
  71. oot tollanen.. no miten sen sanoisin.. mukavan olonen ja kiva ja kiltti. luotettavan olonen ystävä ja sydämmellinen. toi kaikki mitä susta tuolla sanotaan.. se on sitä kuuluisaa paskaa ! ihmiset on kateellisia, koska oot omalaatunen ja erilainen ja perustit silti blogin vaikka tiesit että negatiivista palautetta tulee. oot rohkee ja urhee ja kukaan noista ei koskaan pääse samalle tasolle ku sä koska ne on jo vajonnu tarpeeks alas ! siis noillahan on se itsetunto oikeesti siellä miinuksen puolella. musta tuntuu pahalta enemmän noiden ku sun puolesta. mitä järkeä uhrata elämäänsä tommoseen ? ihmiset on luotu sellasiks mitä ne on ja jos oikeesti haluaa haukkua ja loukata muita nii ajatelkaa ensin että joku tulis sanomaan sulle sen saman tai pahempia asioita. jotain katuu elämässä ja mä en ainakaan haluais että se olis se että oon haukkunu jotain. sanokaa sitte jotai ku emmi on sellanen mikä se haluaa olla ja on onnellinen siitä mitä on tehny ja saavuttanu. joo kyllä muaki siinä vaiheessa omatunto kolkuttais ja kysyis teinkö muka oikein ? emmi on kaunis nuori nainen jolla on hyvä elämä edessä. se alottaa lukion yli 9 keskiarvolla ja voi päättä mitä -milloin -ja missä haluaa tehdä. mä lopetan tän tähän kiitos ! :)

    VastaaPoista
  72. Ihan ääliö toi joka on tehny ton keskustelu "aiheen".
    Ja toi on niiin tyhmää että verrataan toisen blogiin, jotka on keskenään ihan erilaiset. Sä oot oikeesti tosi kaunis, ja sulla on ihana blogi! :)

    VastaaPoista
  73. oikeesti olin tossa keskustelussa ja ei helvetti miten noloo!!! sun kasvot on tosi nätit ja hiuksetki aiva upeet! saatanan noloja noi kaikki vaa-.-

    VastaaPoista
  74. katoin sitä videota missä olitte rannalla ja katoin et ootpa sä tosi kaunis :o

    VastaaPoista
  75. toi keskustelu on vain iha hemmetin nolo. älä välitä oot tosi kaunis noi :)

    VastaaPoista
  76. aaw oot söpsö älä välitä!>:(

    VastaaPoista
  77. aivan säälittävää tollanen, ite oon persoonaltani sellanen että jos nään ruman ihmisen sanon sen suoraan, ja vihaan sitä puolta itsessäni. mutta sinä et ole ruma, ja vaikka ei välttämättä ole aivan täydellinen kroppa, se ei tarkoita että joku ihminen olisi ruma. oot vahva, pärjäile ! (:

    VastaaPoista
  78. Musta toi on iha hirveetä miten ihmiset osaa olla noin julmia ja ilkeitä.. Ja tehä ees tollasta keskustelu palstaa!? Mun mielestä sä oot ihanan pirtee tyttö,kaunis ja söpö omalla tavallas :)
    Pää pystyyn, äläkä mieti mitä noi on sanonu susta.. iha järjetöntä D: Sä oot ihana just sellasena ku ooot Emmi! :)

    VastaaPoista
  79. siis mikä sanonko suoraan että helvetti ihmisiä vaivaa? ton keskustelun alottaja on iha täysi pelle sanonpahan vaan ja älä emmi yhtään välitä tommosesta kakasta mitä kateelliset jauhaa! oot ihana kaunis ja söpö!!!:))ja kuvas on ainakin mun mielestä ihan hyvälaatusia ja postaat rehellisen olosesti elämästäs mikä on musta tosi arvostettavaa! tsemppiä ja hyvää kesää sulle! :)

    VastaaPoista
  80. Moi Emmi ! On tosi harmi että tollasia kommentteja löytää itsestään. Ihmiset ovat tosi ilkeitä toisilleen! Yleensä ne ihmiset jotka arvostelevat ilkeästi ovat vaan kateellisia. Toivottavasti tajuat, että sinä olet kaunis ja upea naisenalku. Ja et todellakaan mikään lihava! Ei monikaan ole noin hymyilevä ,pirteä ja ihanan oloinen ihminen kuin sinä . Tulet varmasti menestymään elämässäs.
    Minä ainakin tulen hyvälle tuulelle videoista ja kuvistas, ne on juuri semmosia kun sinun blogissa kuuluu olla ja sun blogi on just sellaine ku Sä oot.

    VastaaPoista
  81. Mitä helvettiä!!! Aika alas täytyy vajoo itse kysyjän, ETTÄ vastaajien! :D Emmi ooot tosi kiva ja kaunis mun mielestä, ja oli tosi kiva tutustuu suhun siel Bulgariassa! :))

    VastaaPoista
  82. njäh, älä välitä :) okei, uskon et on tosi vaikee olla välittämättä, mul itelläkii ois D: ja oot must tosi nätti ! :) sun kasvonpiirteet on kivat ja sun hampaat on ihanat ! oikeesti ! :D ja en sano tätä vsaa siks et sul tulis parempi mieli tai yrittäisin kalastella lukioit, vaa oikeesti tarkotan et oot kaunis :) tsempppiiiii ja älä jooko lopeta blogin kirjotteluu !! :)

    noemmanblogi.blogspot.com

    VastaaPoista
  83. voi rakas emmi! tosi ilkeitä kommentteja! ei ihmistä voi ulkonäön perusteella tuomita. minusta oot ainaki nätti :) tämä ei kyllä varmaan lohduttanu kovin paljo. tiiän tunteen, minuaki on haukuttu netissä, tosin vähä erilailla mutta yritin olla välittämättä ilkeistä kommenteista ja jatkoin samallatavalla eteenpäin. äläkä missään nimessä lopeta bloggaamista! sulla on tosi ihana blogi♥

    VastaaPoista
  84. käväsin lukeen noita kommentteja, oli kyllä tosi törkeetä. hyvähän se on tollein kirjottaa kun kukaan ei tiiä minkä näkönen on ... eikä kukaan oo täydellinen, voisivat itekki vähän miettiä ennenku tollatteita kirjottelee nettiin. oot oikeesti nätti ja sillei, älä välitä mitä jokkut randomit susta ajattelee, oot oma ittes, jos se ei riitä ni ei mikään !! (;

    VastaaPoista
  85. niin asiaa, mä ainaki tykkään susta just tollasena, oot upee !!

    VastaaPoista
  86. kyllä ihmiset sitte osaa olla julmia! monilla on nähtävästi nii suuria ongelmia ittensä kanssa et pitää sitte tulla tollee murskaamaa toistenki itsetuntoo! meinasin kirjottaa et "älä välitä tollasista kommenteista", mut tulin siihe tulokseen et ei niitä voi noinvaa sivuuttaa, ite en ainakaa pystyis. mut mun mielestä sä oot tosi kaunis ja miten sen sanois... persoonallisen näköne. oot aivan ihana ihminen ja noi jotka sua haukkuu, antaa ittestään todella säälittävän ja raukkamaisen kuvan! ja sitte viel toi että sulla olis muka tylsiä postauksia ja huonolaatusia kuvia. jos ne ei tykkää sun blogistas nii ei kukaa pakota niitä lukemaa, mä tykkään sun blogistas iha hirmuisesti eikä se mitää vaikka kuvien laatu ei ookkaa aina mitä parhain:) muista et oot aina tollasten idioottien yläpuolella!<3

    VastaaPoista
  87. kuinka säälittävää oikeesti tehä tommonen keskustelu, ja siihen vielä muiden mennä mukaan ?! oikeesti älä hei välitä, oot nätti tyttö, tsemppii!

    VastaaPoista
  88. Ku mä luin tän mul tuli niin suuri viha noit kohtaan ketkä on laittanu ton demi jutun... Miten jotkut voi olla noin törkeitä. Eiks ihmiset yhtään aattele toisiaan?!?!
    Voin sanoo et sun blogi kuuluu mun lemppareihin ja oot mun mielest kaunis! Ja löysin sun blogin ihan randomisti youtube-videoiden kautta, en Sofian videoiden/blogin.
    Mut emmi, älä anna tollasten tyhmien ja nolojen ihmisten lannistaa sua! Sä oot täydelliinen just tollasena ku oot ja et ois sä jos oisit erilainen. Ootan aina innolla sun postauksia ja videoita. Oot ihana ja kaunis, tiedä se! <3 :)

    VastaaPoista
  89. Luin juuri ton keskustelun ja voin uskoo kuin inhottavaa tommonen on. Oot kuitenki ihana ihminen ja tärkeintä on että tykkäät bloggaamisesta ja YRITÄT edes! Älä mieti liikaa muiden mielipiteistä, vaikka vaikeeta se on, tiedän. Oot käyny salilla ja tiiät ite oman kunnon. Sitäpaitsi, ihmisen mieli on pilattu kauheusihanteilla. Tsemppii, oo omaittes!! t. ihminen jota haukutaan läskiksi VIELÄKIN vaikka mielestäni en kuulu siihen LÄSKI- kategoriaan.

    VastaaPoista
  90. Olen samaa mieltä tossa asiassa, että olette eri ihmisiä ja molemmat ainutlaatuisia ja ihania!♥

    VastaaPoista
  91. Tosi ilkeää tuollainen toiminta! En ymmärrä miksi pitää toisten ulkoanäköä haukkua, etenkin kun on noin kaunis tyttö kyseessä!
    Kiva muuten että tekemäni banneri on saanut käyttöä (:

    VastaaPoista
  92. Miten joku pystyy ???.... kenellä on oikeesti pokka saakot hävetä ja paljon joka on keskustelun aloittanut!!!!!!!

    VastaaPoista
  93. Mitä???? kuka ees kehtaa sanoa susta jotaki tuommosta !! tuommoset ihmiset on säälittäviä. Sie oot ainaki minusta huippubloggaaja ja tykkään lukea sun blogias ja oot muutenki tosi kaunis ja sun videoitas on kiva katella !!! =)

    VastaaPoista
  94. säälittävää ja lapsellista käytöstä noilta ihmisiltä tuolla! kuka oikeesti vajoo niiin alas et perustaa tollasen keskustelun siitä et onks joku kaunis vai ei ? ja mitä ihme kiksei noi kaikki saa siitä et haukkuu sua rumaks ja läskiks?! huhhuh ku alko ärsytttää sun puolesta!!
    voin kuvitella et susta tuntuu tosi pahalta, mut jätä tollaset säälittävät pellet omaan arvoonsa!:D mun mielestä oot kaunis ja tosi ilosen olone ja vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä! <3

    VastaaPoista
  95. Emmi sä oot kaunis ja ihana ihminen, usko siihen! Mun mielestä sun postaukset on kivoja ja niistä huomaa, että oikeesti panostat blogiin:)

    Tsemppiä sulle, älä itke pikkunen:(

    VastaaPoista
  96. et saa masentua! mua niin ärsyttää tommoset! niillä ei oo mitään oikeutta mennä kirjottaa toisesta mitään tolleen! sä olet kaunis just tuommosena♥ & sun blogi on ihana♥♥

    VastaaPoista
  97. Sun blogi on just hyvä ja aina voi kehittyä.
    toi on just tommosen ihmisen paksapuhet joka luulee ittestäs vaan liikoja.

    sofian blogin kautta mä tätä sun blogia oon ruvennu lukemaan ja varmaan aika moni muukin, mut mä ainaki ku luen tätä siks et oon halukas lukemaan sun juttuja ja kattomaan kuvia missä sä oot !

    Oot tosi nätti ja toivon et tää demikeskustelu ei kolahtanu niin pahasti et sun tekstit alkaa muuttua. mä ainaki uskon suhun :)

    VastaaPoista
  98. Hei Emmi,

    eksyin sun blogiin Demin ja juurikin tuon inhottavan keskustelun kautta. Luin koko ketjun läpi ja tuli paha mieli sun puolesta. Klikkasin sille keskustelulle Ilmianna-painiketta, mutta tuli tieto että joku muu on ilmiantanut sen jo. Toivotaan, että se keskustelu siis poistuu Demistä pian.

    En voi ymmärtää, miksi joillakin on noin kamala tarve käydä joukolla nuorta tyttöä vastaan, joka ei oo tehny kellekään mitään pahaa. Valitettavasti Internetin ihmemaassa vaan on tosi helppo irviä muille nimimerkin takaa, koska anonyymiys säilyy. Voin hyvin kuvitella miten ikävältä susta nyt tuntuu, mutta yritä ajatella myös siltä kannalta, että ihmisten itsetunnoissa on pakko olla jotain aika pahasti vialla, jos ne kokee tarvetta mollata nuorta, täysin viatonta tyttöä netissä tohon sävyyn. Normaalilla itsetunnolla varustettujen ja oikeasti vahvojen ihmisten ei tarvi alentua sellaseen. Toivon, että huomasit siellä viestiketjussa myös ne ihanat kehuvat kommentit jotka sait.

    Mun mielestä sä olet kaunis. Jokainen ihminen on, omalla tavallaan. Sulla on ihanat silmät ja hymy, susta hehkuu ystävällisyys ja viattomuus. Älä anna ihmisten typerien kommenttien vaikuttaa liikaa, jooko? Koska oikeasti kaikista tärkeintä loppujenlopuks on se, mitä on sisältäpäin. Maailman täydellisimmällä ulkonäöllä ei oo mitään väliä, jos on sisältä täysin mätä, kylmä ja laskelmoiva. Se näkyy ulospäin ja rumentaa. Mutta sä olet kaunis. Älä unohda sitä, äläkä anna muiden ihmisten typerien ja rumien sanojen estää sua näkemästä sitä kauneutta itsessäsi. Äläkä lähde haukkumaan niitä takaisin, koska sitten sä vaan alennut niiden tasolle. On parempi pysytellä yläpuolella ja toivoa, että noitten raukkojen itsetunto vielä joskus kohenee. Olisi kyllä kiva nähdä, minkä näköisiä demittäjiä tuolla pyöri heittelemässä niitä kommentteja...

    Ja jos sä haluat blogata, niin bloggaa. Mitä sillä on väliä mitä demittäjät tai kukaan muukaan sanoo? Sulla on kuitenkin yli 400 lukijaa, mikä on iso saavutus, ja mun mielestä kertoo paljonkin siitä miten paljon susta ja sun blogista oikeasti pidetään. :)

    Yritä olla välittämättä. Kuuntele vaikka Lady Gagan Born This Way täysillä, se voi auttaa, koska sillä biisillä on mahtava sanoma.

    Älä lannistu. <3 Sä olet kaunis.

    VastaaPoista
  99. Törkeetä tollanen! luin ton keskustelun ja ihan rupes ottamaan päähän että kuinka voi jotku ihmiset olla tollasia. Sä oot mun mielestä tosi kaunis ja tollanen sulonen:) ja sun videoita just on kiva kattoa ku oot niissä oma ittes ja muutenki:) sais tollaset ihmiset, ketkä toisia haukkuu jossain keskustelussa kattoa peiliin. Sä oot ihana just tollasena ku sä oot:)

    VastaaPoista
  100. mua ärsyttää niiin paljon. musta kellään ei oo oikeutta haukkuu toista ihmistä, okei oon mäki tehny sitä ALA-ASTEELLA.... toi on niin lapsellista touhuu et huhhuh, en usko et kukaa noista kuka kirjotti 'ei' tms tai ton jutun alottaja on täydelline. ketää ei oo, kaikis on virheit! ja kaikki noi 'ei vastaa kauneusihanteitani', niiiiin sitte? pitääkö ihmisen olla malli et saa pitää blogii tai olla joku ihmiste esikuva? EI!?
    musta emmi oot kaunis just tollasena ku oot, ainaki itte katon luonnet ja millane se ihmine on enkä ulkonäköö tai jos kuvat epätarkkoi, aha? lukekaa ne tekstit ja kattokaa videot, tai jos ei kiinnosta ni kaikki demi pellet voitte oikeesti kattoo peilii ja suksii utsjoel..
    emmi älä ota noist ittees, anna mennä toisest korvast sisää toisest ulos! sul on ihanii muotoi oo ylpee niist, ikinä ei saa vertaa itteensä toisiin ihmisiin!! jos vertais monel ihmisel ois pahempiiki itsetunto ongelmii. kaikki on kauniit omal taval <3 ihmismieli on sairas ku loukkaa tarkotuksel

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. luin nää kaikki aiemmat tulleet ja musta täs ollaa asian ytimes! janet oot tiivistäny kaiken just hyvi ja tää on vaa täydellisesti kirjotettu, varsinki toi loppu! keep going :) emmi lue tää ja oo oma ittes, sen osaat parhaite <3

      Poista
  101. Emmi ei, ethän sinä nyt ruma ole! Olet yksi kauneimmista bloggaajista joita tiedän. Olisin niin super iloinen, jos joskus saisin tavata sinut! Ja kyllä, mäkin löysin blogisi Sofian kautta, mutta pidän blogistasi ihan sellaisena kuin se on, kuten myös sinustakin. Sä olet hauska ihminen ja sulla on videoissa hauskoja juttuja, joille nauraa vedet silmissä täällä ruudun takaa. Älä välitä muista, ne ei ymmärrä kauneuden päälle mitään. Ja olihan niissä kommenteissa sellaisiakin, jotka pitivät sinua suloisena ja kauniina!
    Äläkä itke, ei ne ihmiset jotka haukkuivat sua ole sen arvoisia!

    VastaaPoista
  102. Ei hitto mitä porukkaa -.- tosi törkeetä! Pitää olla ihmisen ERITTÄIN epätoivoinen, tyhmä ja kateellinen sulle. Mikä ihmisiä vaivaa? Heti kun jollain menee hyvin ni kaadetaan paskaa niskaan, ei vaan kestä sitä että joku on jossain parempi kun ite. Sä oot kaunis, itsevarma ja fiksu tyttö, jonka blogia moni tykkää lukea. Itsekin löysin sun blogin ennen sofian blogia, enkä todellakaan pidä sun blogia mitenkään sofian blogista riippuvaisena. Mut niinhän se on että jos on vähänkään "kuuluisa" (älä nyt ajattele tota mitenkään hassusti mutta siis oot tosi tunnettu bloggaaja) niin heti on joukko säälittäviä ja ilkeitä ihmisiä hyppimässä päälle ja tekemässä mitä tahansa lannistaakseen toisen. Mä oon nyt nii vihanen.. Tää postaus oikeen raivostutti mua.. Ja ne kommentit tuolla lissujen valtaaman demi -sivuston keskustelussa. Hyi saatana mitä lutkia! Emmi rakas, sun ei tarvitse välittää niistä. Tää tuntuu pahalta mä tiedän. Viime vuonna musta liikku koko koulun kesken yks tosi ilkee juoru, ja musta tehtiin jotain sairaita "arvioi tämän lehmän ulkonäkö" galluppeja. Se oli niin raskasta et purin pahaa oloa viiltelyyn ja ties mihin. Mutta tosi fiksusti kirjotit tossa postauksessa, oot todella vahva ihminen.

    JA TÄÄ ON TEILLE SÄÄLITTÄVILLE DEMITTÄJILLE:
    Emmi ei sääliä kaipaa vaan te. Teillä on suoraan sanottuna paska elämä. Mä niin halveksin teitä, ootte kaikki jossain niin pohjalla että ylös ei oo tulemista. Ootte sairaita, tyhmiä, kusipäitä. Tiedän ettei teidän haukkuminen tee musta mitenkään fiksun olosta, eikä paranna tätä asiaa. Mut lyödään vetoo ettei YHDELLÄKÄÄN teistä ämmistä oo selkärankaa tulla pyytämään anteeks Emmiltä. Ootte säälittäviä.

    Anteeks asiaton kielenkäyttö, ymmärrän jos et julkaise. Oot paras bloggaaja, tyttö älä ikinä lannistu tai luovuta! ♥ - Janika

    VastaaPoista
  103. Pistää vituttaan tollaset kusipäät, keiden on pakko tehdä tollasia aiheita kohottaakseen itsetuntoaan.

    VastaaPoista
  104. Herrajumala joku voi olla idiootti..
    Mite joku voi saada kiksejä jostain tollasesta -.-
    Salee joku kateellinen laittanu vaa.. Sä oot tosi nätti ja persoonallinen! Ja tota en ymmärrä et sun blogi ei oo mielenkiintoinen, mun mielest ainaki on, teksti selvää ja ei kuvissakaa mitää vikaa oo, ja videot on parhaita! Yks lemppari blogeista! <3

    VastaaPoista
  105. Ai että tollanen on aina niin inhottavaa, taitaa niillä haukkujilla olla itsellään niiiin tajuttoman huono itsetunto kun täytyy sitä yrittää kohottaa muiden kustannuksella.. :/ Koita olla välittämättä, oot kaunis just tollasena kun olet eikä siitä tarvii kenenkään tulla aukomaan päätään ! :)

    VastaaPoista
  106. Toi kosketti mua mitä kirjotit! ja noi on vaa kateellisia idiootteja! oot musta hyvä bloggaaja ja ihan sama kauanko teksteistä sun muist on aikaa et teet seuraavan tekstin..(toivottavast ymmärsit) siis tarkotan sitä et tää on vapaa ehtoista! oot musta kaunis nuori nainen ja tiedän että nuo kommentit satuttaa sua mut yritä olla välittämättä:) ja on tuolla noita kehujakin:) oot ihana♥

    VastaaPoista
  107. Emmi on kaunis ja vahva nainen,
    Ja niinkuin kaikki, myös erilainen.
    Emmi ei oo ruma eikä todellakaan läski,
    Eikä se tee mitään vaan koska "sofia käski!"
    Emmi on sata kertaa parempi ihminen ku haukkujat,
    Ne säälittävät ja kateelliset vinkujat.
    Tollaset asiat loukkaa ja pahasti,
    Kyllä te kaikki sen tiedätte varmasti.
    Miks teidän pitää tahallaan satuttaa,
    Ootte säälittäviä, toivottavasti edes kaduttaa?
    Jos ei, kattokaa jo peiliin,
    Teitte ihanasta tytöstä epävarman teinin.
    Ens kerralla miettikää kahdesti,
    Onko muiden loukkaaminen se mitä haluutte oikeesti?
    Tommoseen juttuun lähtee vaan heikot mukaan,
    Tiiätte kai et bitcheistä ei pidä kukaan?
    Emmi haluun vaan sanoo tän,
    Sä oot noiden yläpuolella, ja paljon enemmän.
    Oot todella kaunis ihan oikeesti,
    En sano tätä saadakseni sut iloseksi.
    Muista että haukkujat on jostain tosi syvältä,
    Niil ei oo aivoja eikä sydäntä.
    Sun ulkoinen kauneutes on loppumatonta,
    Ja sisäinenkin ihan uskomatonta.
    Oot hyväsydäminen ja ystävällinen,
    Toivon että kaikki tajuais sen.
    Älä turhaan noista ääliöistä välitä,
    Älä uhraa niille ajatustakaan, ne ei ansaitse sitä.
    Susta tulee aina päivä päivältä vahvempi,
    Ja paskaa puhuu vaan ne joita vituttaa olla huonompi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo oot ihan superhyv piti lukea oikein kahdesti kun en aluksi meinannut uskoa silmiä :) Ole varma että emmi tykkää oikein kovast:)

      Poista
    2. Toi on tosi hyvä ;O kauan meni keksimisee?? ;o en ikinä keksis tommosta!

      Poista
    3. Kiitokset, ja keksin samalla kun kirjotin. ;)

      Poista
    4. WAUDE ihan loistava!:D luin tosi mont kertaa,ja tost tuli kyl itelleniki hyvä fiilis!:Dsul on hieno taito/lahja!;)

      Poista
  108. Oikeesti, mä en ymmärrä kuka kehtaa tehä tollasia keskusteluja??!!Jokainen ihminen on kaunis omalla tavallaan, ja mun mielestä sä Emmi oot superkaunis! Joskus oon hieman kateellinenkin sulle c:!

    P.S. Sulla on tosi kauniit silmat! :)

    VastaaPoista
  109. SIIS EI OO TODELLISTA! Mikä ihmisiä vaivaa täällä suomessa? Jos ne haukkuu toisia rumiks nii ei ne tee niistä kauniimpia? Jos ne haukkuu toisia läskiks, ei ne tee niistä mallivartalollisia? Nyt ihan oikeesti kasvakoon vanhemmiksi noi anot/muut tollaset, oot täydellinen just tollasena ku oot! Toi on tosi säälittävää oikeesti.. Ja myös sulle se kuka ton on sulle linkannut on myös aika pask.mainen ihminen kun on pakko linkata sulle että sä varmasti näät että mitä ihmiset susta on sanonu. Oot ihana just tollasena kun oot, yritä olla välittämättä mitä susta sanotaan. Ole oma, aito ittes, sillä pärjäät pitkälle & pojatki tykkää! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ''Mikä ihmisiä vaivaa täällä suomessa?''
      sori, mutta maalla ei ole mitään tekemistä tälläisten asioiden kanssa. hulluja ihmisiä löytyy kaikkialta. niin myös typeriäkin.

      Poista
    2. Tähän on pakko sanoa, et vietin vaihtovuoden Argentiinassa ja en melkeen kertaakaan kuullu tyttöjen haukkuvan toisiaan. Siis siellä tytöillä on niin hyvä itsetunto ja kaikki arvostaa sekä itseään että muita, joten kukaan ei myöskään tunne tarvetta haukkua :) i miss you argentina..

      Poista
    3. *valtiolla
      (kuitenkin joku pilkunnussija tulee itkemään, joten korjasin asian) terv. sama ano

      Poista
  110. D: TÖRKEETÄ! Mun mielestä oot kaunis ja erittäin hauska. Vaikka kuvat eivät olekkaan parasta laatua, niin hyvä että on edes jonkin laisia kuvia! Sekä videoita!

    VastaaPoista
  111. Ärsyttäviä kun ei uskalla tulla sanomaan päinnaamaa, mitään tollasta mut sitten kyllä netissä/netin välityksellä haukutaan... Mun mielestä oot just sulonen ja nätti.!c:

    VastaaPoista
  112. tollaset ihmiset on parempi jättää vaa omaan arvoonsa ja uskon et sä tiedät sen itekki! oot sen verra fiksu. mun mielest sä oot tosi söpö ja mukava tyttö :) ja jokainen, joka sanoo jonkun toisen blogia tylsäksi ni voi koittaa ihan itse sitä blogin pitämistä ja varmasti tajuu sit kuinka paljon se vaatii töitä

    VastaaPoista
  113. Hei älä TODELLAKAAN välitä tommosista. oot ihan HYPER nätti, kaunis ja söpö ! :) voiei voisin haistattaa noille pitkät:D mun ilme ku näin tän postauksen oli niiin semmonen WTF ilme. en tajuu siis mun päässä pyöri vaan, et kuka kehtaa? Siis oot tosiaan joku maailman ihanin tyttö. Oon kokenu kans tommosta haukuntaa, ja tiiän sen tunteen ku itsetunto romahtaa -0. Mut nyt mun itsetunto on huomattavasti kohonnu. Oon uskotellu ittelleni vaan et, ei oikeesti kannata välittää tommosista ja näyttäis noi vaan omat pärstänsä nii voitais kattoo sitte! Sitten ku tuolla oli sanottu läskiksi. Eikö jumalauta kelpaa muutaku semmonen ihan tikku, luuta ja nahkaa oleva naikkonen? Siis en ymmärrä tommosia. Mun mielestä oot just SOPIVA, et yhtään läski!

    Ite löysin sun blogis sun youtube videoiden kautta. En mitenkää sofian kautta, heh. Itseasiassa löysin sofian sun kautta :DD Mun mielestä sun postaukset on just hyviä. Oon seurannu niitä jo vaikka kuinka kauan ja tuun kattoo tätä blogia ainaki 2 kertaa päivässä, ootko päivittäny. Ja mulla on niin Jes!!- fiilis ku nään että oot postannu. Ja mun mielestä noi kuvat on just hyviä. Ei kuvien tarvii olla mitään huippuluokkaa, että olis hyvä blogi. Tää blogi on ehdottomasti mun lemppari.

    Kauhia romaani tuli, anna anteeks:D Mut muista et, älä todellakaan välitä noista!! Oot ihana ja just sopiva tommosena! (: Rehellisesti oot mun idoli. Rakastan lukea sun juttuja:)

    VastaaPoista
  114. tosi julmaa ja ilkeetä - ton keskustelun kirjottajalla on vissiin joku pakottava tarve saada toisille pahaa oloa. ensinäkin - emmi, oot tosi kaunis, ilone ja persoonallisen olone tyttö! oikeesti älä välitä tommosista yhtään! itse olen ylipainoinen, ja tiedän miltä tommonen tuntuu. netissä on oikeesti niin helppo haukkua, mutta satuttaa vielä jopa enemmän kun 'oikeessa elämässä'. oot oikeesti mun esikuva, tommonen nii elämänintoo täynnä kiltin tuntune nuorinaine :) !

    VastaaPoista
  115. SIIIS MITÄ VITTTUA!?:o mietin vaa et kuinka sairaita ihmisten täytyy olla et alentuu haukkumaan toista jossain DEMISSÄ?! voiks kellaan ihmisel oikeesti olla asiat noin huonosti! ei helvetti ku hävettää et suomes asuu tollasii vitun idioottei joil ei oo muut tekemistä!(:

    anteeks mun kielen käyttö mut pistää vihaks, koska EMMI SUN BLOGI ON IHANA! SÄ OOT IHANA! SÄ OOT KAUNIS! SÄ OOT NÄTTI! (vaikka et oo missi mitoissa, nii ei oo kovin moni muukaan!) EMMI SÄ OOT TÄYDELLINEN JUST TOLLASENA KUN SÄ OOT!<3 ÄLÄKÄ ANNA NOIDEN KATEELLISTEN IDIOOTTIEN LANNISTAA SUA! SUN KYYNELEET EI OO NIIDEN ARVOSIA!(::::<3

    EMMMI OOOT IHANA!<3((((:
    *VOIMAHALI*(::

    VastaaPoista
  116. "Meillä on 2 ihan eri blogia, eikä meillä ei oo mitään rajattua yhteistä videoiden kestoaikaa! Mä pidän mun omaa blogia ja sofia omaansa." Ei ois voinu paremmin sanoa! Oot fiksu tyttö, älä anna tällästen juttujen nujertaa sua!

    VastaaPoista
  117. mä oon lukenu sun blogiis jo pitkää mut en oo ikin kommentoinu mut mä nyt ajattelin sanoo et must sun blogis on tosi hyvä ja mielenkiintone! älä välitä mitä muut susta sanoo ne on vaa kateellisii tai muutenvaa tyhmiä. must sä oot tosi kaunis ja sul on ihana hymy! en tiiä kuulostaaks tää joltai perseen nuoleskelult mut sitä tää ei oo, mulle tuli vaa nii hirveen pahamieli noita kommentteja lukiessa:(. pärjäile muru <3

    VastaaPoista
  118. Moi Emmi!
    Mä luin ton Keskustelun demissä. Mikä viha mulla nousi! Oot tosi kaunis, ja myös tarkotan tätä! Sun videot on tosi ihania ja oot niin ihana persoona! Maailman säälittävintä, että jotkut Demin angsti-tyypit tulee niinku Anoina haukkuu sua. Vois ensin linkata oman naama+vartalokuvan ja sit voijaa kattoo uuestaa tilanne. Ja mua oikeesti suututtaa niin paljon sun puolesta, että omatunto laskee paljon joittenki demityyppien puolesta. Olet ihana bloggaaja, osaat olla Oma ittes! Ja vielä tohon Sofian ja sun blogi sekannukseen sen verran, et sulla ja Sofialla on täysin eri blogit. Molemmilla ihanat, OMAT blogit(: Toivottavasti tää autto ees jotai:) Voimia sulle ja haleja:)

    VastaaPoista
  119. Hirveitä ihmisiä! -.- mä en ymmärrä miten kukaan vajoo noi alas että a) alottaa tommosen arvostelukeskustelun joka varmasti tulee loukkaamaan jotakuta, ja kutsuu kaikki avoimesti ottamaan kantaa tai b) osallistuu tommoseen paskaan -.- kasvakaa lapset jo vähän aikuisemmiksi, jos ei onnistu niin tää internetin maailma ei ole teille oikee paikka.

    Emmi, älä oikeesti välitä. Älä anna tämmötteen pilata sun päivää tai masentaa sua. Törkeetähän toi on, ja voit ihan hyvin tehdä kunnianloukkaussyytteen, joskaan en ole varma kuinka pitkälle sillä sitten yltää. Joka tapauksessa toi on vaan joukko typeriä ja HEIKKOJA ihmisiä, joiden idioottimaisuudelle ei kannata antaa tilaa. Tsemppiä, sun kaverit tukee sua varmasti, ja perhe myös, ei maailma tähän kaadu! Ja sä ET ole ruma. Et ulkoapäin, etkä sisältä.

    VastaaPoista
  120. Voi miten kovaa haluisin nyt halata sua ! Kuvittele et rutistan sua oikein kunnolla täältä 300km päästä. Sun ei tarvi muuttua, eikä sun tarvi muuttaa sun blogia sen takia että jotkut et siitä tykkää. Parasta, ja tärkeitä on just se että tää on SUN blogi ja sellainen kun SÄ haluat. Kirjottamisen pitää olla sulle mielekästä hommaa. Ja sulla on kuitenkin paljon lukijoita, ja ne rakastaa sua ja sun blogia. Mitä sitten vaikka suuri osa heistä olisi tullutkin sofian blogin kautta? TÄSTÄ blogista ne on kuitenkin tykänneet kun on kuitenkin liittyneet. Ihan sama kun monet löytäis jonkun blogin vaikka Googlen haun kautta, niin ei sillon kukaan tuu valittamaan "yhyy sul on paljo lukijoita koska google. yhyy ei oo reiluu" nojoo.. :D mun mielestä ei oo mitään väliä sillä kuvien laadulla, kunhan on kuvia ja niistä saa selvää, ja niillä on joku merkitys. Onko tavallisella kameralla, tai kännykällä otetut kuvat alempiarvosia koska ei ole ollut 'järkkäri', ja niitä jotain pikselijuttuja on vähemmän tai enemmän? Kehitysmaissa ei edes ole kameroita, rauhottukaa herranjestas ;o

    VastaaPoista
  121. Onhan tuola paljon kommenteja missä sua kehutaan ! Ja saathansä paljo kehuja blogiisi, ei pidä lannistua! Jokainen ihminen on omallatavallaan kaunis, ja mun mielestä omistat tosi kauniit kasvot vaikka et olekkaan mikään maailman laihin ihminen, oot justiin söpö tommonen vähä pyöree mutttet mikää läski !
    Kaikkee hyvää Emmi ! <3

    VastaaPoista
  122. Ei jumaliste kuinka tyhymiä ihimiset voikaan olla! Jollaki muulla taitaa olla ny oikeen kovia itsetunto-ongelmia kun aloottaa tuollaasen keskutelun. Voi vi***.

    En oo muutamaan päivään tää sun blogis käyny mutta heti kun näin nuo sun yläpalkin kuvat niin olin että VAU! Todella nätin ja ihanan näkösiä! :) Jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
  123. Miun sydäntä särki ku luin noita kommentteja. Okei, niiden lähettäjät oli varmaan jotain 12-vuotiaita, jotka ei tajua mistään mitään, mut silti. Toki kaikilla on oikeus mielipiteisiin, mut kuinka epäkypsä täytyy olla, että lähtee tollaseen haukkumiskeskusteluun mukaan?!? Miksei vois vaan olla jättämättä sitä kommentiaan, ku se kuitenkin tuntuu siusta niin helvetin pahalta, ja varsinkin ku tuolla oli niin hirveesti niitä. Haluaisin niin nähdä noiden kommenttejen laittajien naamat, en usko että moni niistä on siuta kauniimpi :D Oot oikeesti tosi kaunis tyttö, tollanen luonnon kaunis. Enkä todellakaan sano tätä säälistä (vaikka nyt tunnenkin suurta empatiaa siuta kohtaan), vaan oikeesti tarkotan tätä. Tsemppiä <3

    VastaaPoista
  124. Enpä koskaan kommentoi näihin tai sen paremmin oo kommentoinut blogissas muutenkaan mutta oli kyllä täysin aiheeton viestiketju ja mullekin tuli ulkopuolisena todella paha mieli tosta. Mun mielestä oot todella sympaattinen ja suloinen bloggaaja ja sun videoita ja juttuja on ainakin omasta mielestäin hyvin viihdyttävä lukea/katsoa! Koita unohtaa tällaiset paskanjauhantaketjut, vaikka ymmärrän paremmin kuin hyvin miksi tuost tulee paha mieli! Huh.. Aiheellinen postaus. Toivottavasti susta kuuluu taas pian normaaleissa hyvissä merkeissä :)<3 !

    VastaaPoista
  125. Moi!
    Demi keskustelussa ihmetellään miksi sinulla on paljon lukioita, vaikka kuvasi ovat ''paska laatuisia'' ja teksteissäsi ei ole kehuttavaa. Voin kertoa, että siksi sinulla on lukijoita, koska olet mielenkiintoinen. Lukijat eivät määräydy kuvien laadun tai tekstien perusteella välttämättä. Jos olet mielenkiintoinen henkilö, niin arkeasi on mukava seurata näin ruudun takaa.
    Jos aikoo kuviansa ja elämäänsä jakaa internetissä (tai missä tahansa), on hyvä tietää, että osa ihmisistä arvostelee sinut erittäin rankasti. Parhainta tässä arvostelussa on, että sitä voi tehdä ruudun takaa. Tiedän, että tuo sattuu. Älä anna näiden negatiivisten ja julmien asioiden tunkeutua sisällesi, vaikka aika pakostakin ne menevät. Olet hyvä sellaisena kuin olet. Teet valintasi ja elät itseäsi varten. Joillakin on _aina_ jotakin negatiivista ja turhaa sanottavaa mitä tahansa ihmiset tekeekin. Niihin ei saa jäädä kiinni, vaikkakin ne saattavat satuttaa. Demi keskustelun aloittajalla pitäisi omatunto kolkuttaa ja pahasti. Toivon, että löydät vielä jostakin itsesi ja keräät itsesi, koska energian tuhlaaminen tälläiseen paskaan on täysin turhaa.

    http://www.youtube.com/watch?v=fULtU2NfPQA&list=FLkZbHnWSk8J3qj5VYH_DOxw&index=370&feature=plpp_video (ei ole säikähdys tai mikään muu asiaton video)

    VastaaPoista
  126. Emmi oot tosi rohkea tyttö ja selviät kyllä tästä. Tai sanotaanko että tästäkin. Katoin just sun pintaa syvemmälle -videon ja oon aika sanaton kun mietin että miten kylmiä ja sydämmettömiä ihmiset voi olla toisiaan kohtaan.
    Mä arvostan tosi tosi paljon sitä että uskallat olla täysin omaitsesi ja kertoa hankalistakin asioista sun blogissa. On tosi harmi että kaikki ei sitä näe ja lähtee mukaan tommosiin nettikirjotteluihin..
    Nyt ihan hirveesti tsemppiä ja pää pystyyn :)Älä välitä siitä mitä muut ajattelee.

    VastaaPoista
  127. voi luoja noit kommenttei tuol deminsivuil,jotkuu täynnä itteää siel arvostelee muita !!
    Mun mielest sun blogi on tosi kiva, ja oot mun mielestä tosi luonnon kaunis ! :)

    VastaaPoista
  128. Emmi, sä oot ihana ja kaunis nuori nainen vaikka en sua muutaku tän blogin kautta tunnekkaa. Älä anna ikinä kenenkään kertoa sulle ettet ois. Älä kuuntele noita paskanpuhujia, toi haukkuminen kertoo vain ja ainoastaan niitten omasta huonosta itsetunnosta. Sä oot tosi rohkee jo ku ees pidät tätä blogia ja puhut asioista jotka on sulle tärkeitä. Ja rakastan sun blogias just senki takii ettet oo semmone massa teini vaan täydellinen oma itsesi.
    Ihanaa kesää !

    <3 from Isa

    VastaaPoista
  129. älä välitä tommosista! mä tiiän miltä susta tuntuu oon itte lukenu ilkeitä kommentteja ittestäni joskus ja oon saannu kuula ihan päin naamaa tommosia ja mä tiiän et se sattuu, oon itkeny itteni unee nii monta kertaa tommosten asioiden takia! ja mua ärsyttää et jotkut ihmiset ei tajuu kuinkaplajo sanat satuttaa, ite en oo koskaa ollu ylipainone ja mua on haukuttu läskiks nii oon nälkiinnyttäny itteeni ja sairastuin anoreksiaan ja masennukseen koska mua kiusattiin ja haukuttiin! sä oot vahva tyttö ja muista sä oot kaunis! sisältä ja ulkoa <3 pysyvahvan ja paljon haleja :) xx

    VastaaPoista
  130. heiiii et oo ruma tosi moent sano tos keskustelussa et oot tosi söpö :--)ja niin oot munkin mielstä tooodella söpö ja sulla on todella ihana luonne<3

    VastaaPoista
  131. huhhh kiva perjantai 13 pvä sulla ollu:s kuinka helppoa onkaa alkaa puhumaa paskaa toisesta jossain netissä. Niiiiiin säälittävää...eikä kannata lukee niitä kommenttejä ja rypeä itsesäälissä emmi, et todellakaan oo sen arvonen:) jos tässä nyt paskaa aletaan puhumaan nii joka ikisestähän sitä saa revittyä. Ei oo ketää kestä kukaan ei keksis mitää sanottavaa. Ei tosiaan kannata jumittua tuohon koska oot fiksu ja ihana tyttö, ja niitä taitaa olla nykyään harvassa...voi olla joitain joita ei sun ulkonäkö miellytä ja sit on niitä joita miellyttää. Kaikki on ihan samassa pisteessä ku sääki:) muutenki musta nii tyhmä lapsellinen pinnallisin keksintö tehä tuommonen keskustelu, se joka sen alotti varmaa itekki huomaa miten loukkaavasti teki. Mutta ei tälle voi mitää elämä jatkuu, ja siinä mittakaavassa tää on aika mitätön juttu!:) rakastan sun blogia oon öukenu tätä alusta asti ja pyydän että myös haluat jatkaa, meijän takia!!!!:) älä aliarvioi ittees, se on turhaa. Oot ihana ja kaunis ja tuntuu ihan ku tuntisin sut <3

    VastaaPoista
  132. Siis ainakin tossa alkukeskustelussa on lähinnä kehuvia kommentteja? Turhaa itket siis.

    VastaaPoista
  133. aika ilkeetä joo, mutta pakko kyllä sanoo että kyllähän tuolla ihan sika moni kehu sua ja sano että oot ihana ja kaunis ja yms. Silti et niihin kommentteihin kiinnitä huomioo tai ees puolella sanalla kiitä tai mainitse tässä postauksessa? Tai siis tietysti tosta tulee huono olo, kyllä mullakin tulis, mutta lueppa toi demin keskustelu uudestaan ja kato kuinka moni oikeesti on kehunu sua

    VastaaPoista
  134. No voi herranjumala ei sun itsetunto tosta voinu laskee! :D tuol oli enimmäksee kommentteja joissa sanottii sua nätiks, noiki jotka sano että ''ei erityisen'' tai jotain tollasta vastaavaa ni ne ajatteli kyllä et oot kaunis! ajattele ennemmin että kaikki noi kehuvat kommentit + puolustukset tossa keskustelun lopussa kumoo ne muutama haukkumis kommenttia! mee peilin etee, kato itteäs ja kehu itteäs ääneen! Eti itestäs ne kivat puolet joista tykkäät esim. silmät, nenä, ripset tai koko kasvot ja lopuks haistatat pitkät niille jotka sua haukkuu!

    VastaaPoista
  135. en voi käsittää nuita teinilissuja jotka haukkuu sua. ne vaan saa jotain mielihyvää haukkumalla muita. huonosta itsetunnostahan se kertoo.
    ps. oot emmi tosi kaunis <3

    VastaaPoista
  136. Mitä helvettiä ?! :o Miten joku oikeesti kehtaa tehä tollasen keskustelun tonne, helppohan noitten ihmisten on haukkua sua ja sun ulkonäköä netissä. Mua alko kauheesti harmittaa toi sun puolesta.
    Mun mielestä oot kyllä tosi söpö ja nätti niinkuin osa tuolla onkin sanonu, ihailen sua kun pystyt joka videossaa olemaan aito omaittes, ja muutenkin vaikutat ihanalta ja hauskalta ihmiseltä. Tykkään ihan älyttömästi sun blogista ja tseppiä sulle tän blogin pitämiseen. :))

    VastaaPoista
  137. EI VOI OLLA TOTTA! Minkälainen ihminen tekee tollasen keskustelun?! Mä tein käyttäjän tonne Demiin ihan sitä varte et olisin saanu sanoo suorat sanat noille jotka sano että oot ruma. Mut se keskutelu oltiinki jo ehitty ilmiantaa, ja hyvä niin! Vaik olis kyl tehny mieli sanoo niille...En oikeesti millään voi tajuta miten jotku voi haukkua toista rumaks! Sillä keskustelun alottajalla ei oo kyl ihan kaikki kunnossa, eikä niillä muillakaa jotka sua haukku...
    Mut oikeesti, älä välitä niistä! Olisin mäki loukkaantunu tollasesta kyl tosi paljo, mut ne on vaa joko kateellisia tai sit muuten vaa tyhmiä. Emmi, oot ainutlaatunen (niinku me kaikki) ja kaunis, oo ylpee siitä kuka oot! :) Älä välitä mitä muut susta sanoo, sä tiedät ettei sussa oo mitää vikaa! Et saa itkee niitten haukkujien takia, et oo sen arvonen.

    VastaaPoista
  138. voi lol oikeesti :D kateus haisee tänne asti, sun ei tarvii välittää tollasista hiekkapilluista, sä oot oma ittes ja moni arvostaa sitä :---)

    ja nuo 'läski ja ruma' -kommentit nyt on oikeesti lapsellisia :---D ja teki ny täällä älkää yhtään pahentako emmin oloo noilla kommenteilla 'mut eihä toi ollu mitään' oon ittekki löytäny itestäni demistä keskustelun että hohhoh kattokaa tätä ja arvatkaa tuntuko kivalta .. ja mua naurattaa jotenki ajatus että oisit ruma :--D koska ku mä näin ekaa kertaa sun naaman olin silleen 'oumaigaad miten kaunis :O!' koska oot niin persoonallinen etkä mikään perus massalissu :) tykätään susta just tollasena, älä muutu miksikää!

    virtuaalihali ja voimia sulle emmi :3 ♥ ja sä oot kaunis, muista se!
    ps. ne jotka haukkuu tätä blogia voivat vaihtaa sivustoa, jos ei kerran kiinnosta niin sitten menkää pois :--)

    VastaaPoista
  139. mulle tuli tosi paha mieli kun mä luin tota keskustelua. en tajuu saako noi kaikki sit jtn outoo mielihyvää siitä kun haukkuu ihan randomia, vielä ilman syytä! oot hirmu kaunis ja postaukset on just kivoja. ei kannata jäädä miettämään toisten ilkeilyjä. voi olla että ne on vaan kateellisia sulle (:

    VastaaPoista
  140. Emmi, sä oot kaunis! Älä välitä noista, sä oot kaunnimpi niitä sisältäpäin, muista se :)

    VastaaPoista
  141. OOT NÄTTI JA HYMYSI SULATTAA KAIKKIEN SYDÄMMET.

    VastaaPoista
  142. koita kestää..ton jutun alottaja on oikeesti ite nii kateelline sulle! oot oikeesti kaunis muista se :)

    VastaaPoista
  143. nonii, siellä taas "tosi" kauniit ja hyvännäköset ihmiset arvostelee muita.. en ees tajuu kuka voi olla noin ilkee ja kirjottaa tollasta? :( ja tosi ala-arvosta arvostella toisia jossai demi.fi:ssä :DDDD mut tosiaa eihä siel pelkkiä haukkujakaa ollu.. suurin osa kehu sua! sä oot emmi kaunis nainen ja persoonallinen, herranjumala miten hirveetä ois jos kaikki näyttäs naamastaa samalta.. :D oot ihana emmi <3

    VastaaPoista
  144. oot iha sairaan söpö ja sun blogi on yks parhaimmista mitä tiiän ja ei kannata välittää noist kommist ku niil ei oo omaa elämää nii sit tulee muitte elämää pilaamaa
    ps. on sul mallin kroppa oon ite mallin ja siel on sunki laisii et älä luulekkaa et sä et pääsis ikin malliks:)

    VastaaPoista
  145. Demistä ei koskaan saa sivistynyttä saati muutenkaan asiallista keskustelupalstaa. Sitä lukiessa voi pahoitta mielensä, mutta myös kohottaa oloaan; itsetuntoa tuolla voi nimittäin kohentaa siten, että ymmärtää itse omaavansa sen verran maalaisjärkeä, ettei ikinä sortuisi tuollaiselle anonyymille parjaukselle.

    Satuin tänne blogiisi aivan sattumalta. Voin olla tässä asialla täysin puolueettomasti, koska en ollut aiemmin kuullut tuosta Sofiastakaan. Et ole sen huonompi kuin kyseinen kaverisi, ei myöskään blogisi. Kuvien laadulla ei pitkältikään ole mitään väliä, eihän tämä blogi valokuvausta esittele. Kirjoitusten tasoakaan ei ole aiheellista moittia, olethan vasta 15-16 -vuotias. Siihen nähden kuvailusi on täysin riittävää. Parannettavaa riittää tosin kokeneemmillakin konkareilla.

    Rumia ihmisiä ei olekaan. Toisaalta luonne voi sekä kaunistaa että rumentaa ihmistä. Sinussakin on hyvät puolesi, myös ulkonäössäsi. Itse kiinnitin heti huomion hymyysi! Vilkaisin yhtä videotasikin, ja siinä näytit itse asiassa vielä paremmalta kuin monissa blogisi kuvissa. Vaikutat mukavalta, luonnolliselta ja melko kypsältäkin ihmiseltä, johon haluaisi varmasti tutustua. :)

    Minusta ylisliipattuja ylilaittautuneiden tyttöjen baarireissuista kertovia blogeja on jo enemmän kuin tarpeeksi. Omasta elämästä saa kertoa aivan miten haluaa, mutta liian pinnallisen "täydellisen" elämän kuvaaminen on pidemmän päälle aika pitkästyttävää. Inhimillisyys ja rehellisyys houkuttelee lukijoita.

    Sellaisia blogeja jaksaa seurata kauemminkin, joihin voi jollakin tapaa samaistua. Sinun suosiosi siis ei voi kokonaan perustua vain "paremmin tunnetun" ystäväsi blogiin. Hänen kauttaan monet ovat todennäköisesti sinun blogisi alun perin löytäneet, mutta päätös lukemisen jatkamisesta on syntynyt omien saavutustesi ansiosta.

    VastaaPoista
  146. Voi ei! Tosi törkeetä tommonen toisen haukkuminen ja vieläpä salaa. Mitä iloa senkin keskustelun pitäjä saa siitä, kun hän pistää pystyyn aiheen, joka satuttaa ihmistä, oikeasti?

    Mun mielestä sekin on törkeetä, että tullaan täällä kommenteissa sanomaan, että ' turhaan itket' yms. koska nää ihmiset ketkä sulle kommentoi, ei voi tietää miltä tommonen tuntuu, jos he eivät itte oo kokenu samaa.

    Ja kyllä, oon kokenu tommosen haukkumisen,en enhä noin pahaa, mutta mun mielestä haukkumista ei voi verrata toisiinsa, koska kaikki satuttaa ja laskee itsetuntoa.

    Mulla nyt oikeesti rupes kiehumaan, jos nii voi sanoo. Oon ihan oikeesti nyt vihanen Emmi sun puolesta, ja surullinen ja kaikki negatiiviset tunteet leimahti ilmoille.
    Koska oon nyt niin surullinen, vihanen ja kaikkee muuta mahdollista, koska jotkut paskapäät on pahottanu sun mieltä, ja noin paljon, ja salaa.

    En voi vaan, sanoo että unohda noi ja jatka elämääs, mutta voin sanoo (ja yritän sanoo varovasti), että jätä ne kommentit omaan arvoonsa. Tiedän, että ne oikeesti satutti sua, mutta tommoset kusipäät vaan hakee huomioo tollasella, eikä niistä kannata välittää (vaikka se vaikeeta varmaan onkin.)

    Mun mielstä oot kaunis, olet erilainen, mutta kaunis. Ihana maailaistyttö, joka erottuu massasta, mutta se on hyvä asia, eikä kaikkien tarvitse eikä saakkaan näyttää samalta tai edes samankaltaselta. Oot hyvä just tommosena, muista se! :)

    Tiedän, että tää kommentti ei poista sun pahaa oloo, ainakaan kokonaan, mutta haluun sun ymmärtävän, että oot just ihana omanlainen Emmi, ja se riittää.

    Sun ei kannata ruveta miellyttämään, etkä oo miellytänytkään muita, vaan joidenkin paskojen haukkumiskommentien takia.
    Älä muuta blogias tän takia mitenkään, vaa pidä se tämmösenä, Emmimäisenä.

    Voimia ja jaksamista sinne ♥

    - dddin`

    VastaaPoista
  147. Jokainen ihminen on arvokas ja oma persoonansa. Muista et sust välitetään TOOOSI paljon ja uskon et sun lukijat seisoo sun takana kaikest paskast huolimatta. Ikävä lukee tommosta, koska ei ulkokuori kerro kuin lämmin ihminen on sisältä. :) <3 LEUKA RINTAAN JA KOHTI UUSIA PETTYMYKSIÄ! voimia pikkunen :)

    VastaaPoista
  148. voi ei mitä kusipäitä suoraan sanottuna ... mun ensinnäkin :) MUISTA EMMI et tuol on myös paljon kehuttu sua ! ei saa unohtaa niitä hyviä kommentteja :) ja sit toiseks; kuka tahansa voi haukkuu jossain tollasessa keskustelussa ketä vaan, ku ei omaa naamaa tarvi näyttää :) ne itekki saattaa olla vaikka kuinka rumia ja kateellisia sulle ja siks haukkuu sua, että ne sais jotenki pönkitettyä omaa itsetuntoa :) muista että noi ihmiset on _säälittäviä_ ja sä oot paaaaljon niitten yläpuolella ! älä anna noitten masentaa, vaan koita unohtaa tollaset kommentit ja keskity kaikkiin positiivisiin kommentteihin :) mun mielestä sä oot kaunis, söpö ja sulonen ja ihanan pirtee aina ! niin ja sitte ku tuol vielä sanottiin jotain et "en tajuu miks tol blogil on noin monta lukijaa ku kuvat on ihan huonolaatusii" ja päläpälä, nii se on jonku muun mielipide :) sulla on kuitenki yli 400 ihanaa lukijaa ja ne tykkää sun blogista :) eikä mun mielestä sun kuvat ees oo huonolaatusia ja tykkään hirmusesti sun videoista ja rakastan sun blogia ! mutta voimia emmi sulle, ooooot ihana ♥

    VastaaPoista
  149. Kateellisten puheita! Miten joku edes jaksaa kuluttaa aikaansa tollaseen?

    VastaaPoista
  150. kauheeta, osaapa ihmiset olla julmia! :( En kyllä ymmärrä mikä ihmisii vaivaa.. mun mielestä sä oot kaunis ja sulla on ihana blogi ! :)

    livelifesimply-mari.blogspot.fi

    VastaaPoista
  151. Kyllä ihmiset osaa sit olla tyhmiä!! musta sä oot nätti ja tää sun blogi on ihan huippu! :) anna noiden juttujen vaan mennä toisesta korvasta sisään toisesta ulos!

    VastaaPoista
  152. voivoi emmmi :) sanonpavaan älä välitä muiden kommenteista jokaisesta keksitään pahaa ja jokaisesta keksitään hyvää ! sisäinen kauneus on parasta mitä ihmisellä voi olla ! minun mielestä ole kaunis juuri sellaisena kun olet !!

    VastaaPoista
  153. "Black_or_white 13.7. 16:43 (70/150)
    mun mielest toi on nätti :---)"

    "Minppuli 13.7. 16:45 (71/150)
    Ihanat hymyilevät kasvot! :)
    Mukavaa vaihtelua nähdä vähän erilaisempi bloggaaja. Nykyään kun joka toisella on "muoti"blogi, ja yleensä nää hukkuu myös massaan. Tuon tytön kasvot ja kroppa erottuu joukosta, vaikkakin joidenkin mielestä huonolla tavalla."

    "MORSOTTAJA 13.7. 18:06 (87/150)
    Söpö :) Ja ihana mekko tos otsikkokuvas"

    "IRSULIINA 13.7. 20:29 (121/150)
    on! muutenki ihanan olonen ihminen. (:"

    älä anna huonojen kommenttien lannistaa vaan ilahdu noist hyvistä! kaikkii ei voi miellyttää mut niiku huomaat tän postauksen kommenteist, suurin osa pitää sua kauniina ja ihanana ihmisenä! <3 :)

    VastaaPoista
  154. luin vähän noita tekstejä tuolla,ja on kyllä todella säälittävää touhua! älä välitä noista kommenteista! sä olet kaunis ja ihana just tollasena kun sä oot nytte! tolla keskustelun alottaneella on itsellään kyllä jotain itsetunto ongelmia.Sä et todellakaan ole ruma tai läski!!

    VastaaPoista
  155. Mun mielestä oot tosi kaunis ja sen takia liityin sun blogin lukijks!
    Vaikutat muutenkin tosi kivalta ihmiseltä! Älä välitä noista! Sulla on paljon lukijoita, jotka arvostaa sua sellasena, kuin sä oot.

    VastaaPoista
  156. Älä välitä! Sulla on monia lukijoita ja ystäviä, jotka arvostaa sua sellasena kuin oot!
    T:Sally

    VastaaPoista
  157. Vaikka ilkeät kommentit tuntuu varmasti pahoilta, mutta muista että tuolla oli myös paljon kaunista ja kannustavaa seassa :)

    VastaaPoista
  158. HIRVEETÄ!!! MITEN JOKU KEHTAA!!SÄ OOT EMMI KAUNIS JA VIDEOIDEN PERUSTEELLA TOSI MUKAVA! ÄLÄ VÄLITÄ JATKA ELÄMÄÄS IHAN TAVALLISESTI VAIKKA SE EI OO HELPPOO!!Tiiäktkö kuka ton keskustelun on alottanu?

    VastaaPoista
  159. voisivat pitää tuommoset kommentit itsellään. eikä tuossa netin keskutelupalstassa ainakaan oo mitään järkeä. mutta ei kannata lannistuu, on myös niiiin paljon niitä ihmisii jotka pitää susta semmosena kun oot, eikä kato ulkonäön perusteella. :)

    VastaaPoista
  160. no voi elämä kui nolooo tehä tollane aihe tonnekki! taitaa tolla aiheen tekijällä olla jotai vakavii ongelmii tai sit se on vaa kateellinen sulle ku oot tollane ihanan pirteee ja oma ittes ! Ja mitä ihmeen välii sillä on jos sun kuvat on huonolaatusia who cares ?!?!? ei sun lukijoit varmaa haittaaa koska onha se pää asia et sulla tulee ees jotai kuvia ja mun mielestä sun blogi on mielenkiintone ja ihana rakastan lukee sun postauksii ja kattoo sun videoita ku oot niin ihanan pirteee ja ilone!<3 ja tost et oot muka ruma ja läski... EI PIDÄ PAIKKAANSA ! sä oot emmi just hyvä tollasena!<3 oot todellla todella todella kaunis tyttö jolla on muotoja just sopivasti! ;) <3 ei kannata välittää tollasista pelleistä ketkä tekee tommosiii aiheita. tiiän et se ei tunnu kivalle ku joku on tehny tollasen aiheeen ja siel puhutaa tollasii juttui mut jätä ne kommentit iha omaan arvoonsa sä oot oikeesti just täydellinen tollasena! <3 ja ku joku kirjotti tone et mite sul voi olla noi paljo lukijoita ku sil ittellää on 24 ni ehkäpä sun elämä on sit kiinnostavampaaa ku sen elämä... aina ei mee nallekarkit tasan eiks vaaa! ja ei se lukijoitten määrä kato kuvan laatuu koska ihmiset on alkanu varmasti lukee sun blogiii sen takia ku ne tykkää siitä :) mut älä lannistu noista vaaa ajattele et ne on vaa jotai noloja jotka on kateellisii sulle ja sille et ihmiset tykkää lukee sun blogiii tositosi paljon ja mielelläään ! ja tost ulkonäöst viel ni eihä kukaa oo täydellinen ;) eikä kukaa voi päättäää minkänäkösenä syntyyy jaja kaikki on kauniita omalla tavallaan :) mut muista emmi et sä oot just perfecto tollasena ja tosi kaunis myös jätä noi noolot haukkujat omaan arvoonsa :)!!! voimia emmi rakas ja haleja <3

    VastaaPoista
  161. älä huoli, sun blogi ei oo ainoo joka on joutunu kateellisten demiläisten haukuttavaks :/

    VastaaPoista
  162. Emmi, älä välitä tosta. Kato kuinka paljon täälläki on rakastavia kommentteja! :) <3 - Kaisa

    VastaaPoista
  163. Älä välitä! Jotkut osaa olla tosi julmia, eivätkä ajattele mitään tehdessään tuollaisen keskustelun. Olet sori kaunis, älä todellakaan välitä noista! :)

    VastaaPoista
  164. Demi.fi..........sinne on linkitelty varmasti jokainen vähänkin suositumpi bloggaaja! Tällä kertaa valitettavasti Emmi. Asia nyt vaan on niin, että ihan sama kuinka kaunis ihminen sinne on linkitetty on ihmisten aina pakko kommentoida negatiivisesti (pahoittelen yleistystä, sillä osa komenteista oli positiivisia)! Hurjan kauniita tyttöjä haukutaan demissä maan rakoon. Sama on julkkisten kohdalla esimerkiksi kun kyse on Megan Foxista niin suunnilleen puolet kommenteista on negatiivisia. Ihmisillä vaan on erilaiset mielipiteet joskin on tietysti ihan eri asia tehdä haukkumiskeskustelu Megan Foxista kun jostain "taviksesta". Mun mielestä sä Emmi oot kaunis ja jos en pitäis sua kauniina en myöskään lukis sun blogia, sillä olen valitettavasti sen verran pinnallinen ihminen, että luen vain blogeja joiden kirjoittajien ulkonäkö miellyttää silmääni!!! JA EMMI ON YKSI NIISTÄ <3

    VastaaPoista
  165. Joo mä nyt täällä itken ku tuli niin paha olo sun puolestas! Siis niin törkeetä ja noloo! Siis ei voi sanoin kuvailla miten kauheeta tommonen on! Sun blogi on ihana ja oot itekki tooooosi ihana! <3 Tsemppiä jatkoon Emmi, ja koita jaksaa! <3

    VastaaPoista
  166. Voi Emmi, et todellakaan oon ruma tai läski tai mitään muuta! Tollaste ihmiste pitäs katsoa peiliin, sillä jokainen on kaunis sellaisena miksi on syntynyt!<3 Voimia sulle, oot ihana ja sun blogis on todella hyvä :) !

    VastaaPoista
  167. älä välitä demitäjät ovat vain kateelisia ku oot niin kaunis

    VastaaPoista
  168. Mua ärsyttää ihan hirveästi tollanen tyhjän päiväinen haukkuminen, vaikka mua ei tässä nyt haukuttukkaan. Ei olisi kivaa löytää tuollaista keskustelua itsestään. Mun mielestä sä olet tosi nätti ja kaunis. Kaikki on omalla tavallaan. Jotkut voi olla ulkoisesti kauniimpiä jotkut taas sisäisesti. Sä olet niitä molempia :) Mä luulen , että niillä jotka sua haukku, ei olisi pokkaa kirjoittaa blogia, laittaa sinne omia kuviaaan tai tehdä videoita. Ja niillä ei todellakaan ole kaikki muumit laaksossa. Ja kaikki haukkujat varmaan ajattelee "Eihän se tätä tosissaan ota, jos kirjoitetaan näitä nettii". Totta kai siitä tulee paha mieli, haukuttiin netissä tai päin naamaa. Älä Emmi välitä noista ihan turhisa ja typeristä haukuista sä et todellakaan ole niiden arvoinen.Ja mä lukidin sun blogia siltikin vaikka löysin sen Sofian kautta. Mä rakastan sun blogia, koska sulla saattaa joskus olla järkevämpiä juttuja kuin Sofialla :D Paljon tsemppiä sulle :))))<3

    VastaaPoista
  169. kiva:O varmaan tosi ihanaa löytää tommone paskanpuhujien kommentti sivusto:( Mut hei ne on vaan kateellisii sulle, ja ne on just niitä jotka ei välitä ihmisten tunteista! Mää en voi kuvitellakkaa miltä susta tuntuu löytää tommone sivusto ja vielä kun siellä oli tuommosia vastauksia!

    Älä anna noiden nakertaa sun itsetuntoo enempää, oot upee ihminen! Et oo sellane perus massateini,joka käyttää tekoripsiä ja hiustenpidennyksiä, vaan uskallat olla oma ittes!

    Jaksamisia sulle ja toivotaa ettei tämmösii enää tulis!! Sitäpaitsi , jokainen on kaunis omalla tavallaa, ja mun mielest kauneutta ei sillein voi verrata toisen ihmisen kauneuteen... Noi jotka tollee on sanonu , nii niillä ittellänsä on just tosi huono itsetunto ja ne ei välitä oikeesti toisen tunteista! oikeesti! Mut niinku oon tässä jo kauan jankannu, niin älä välitänoista! meitä kivoja ja ystävällisiä lukijoita on täällä tukemassa sua! ♥

    VastaaPoista
  170. voi emmi älä välitä !! tollaset ihmiset o aika alas vajonnu kun ei muuta keksi... oot tosi ihana ja ilone ihmine ! <3 jätä tollasseet iha omaa arvoos, kato peilii ja sano itelles et oot tosi kaunis ! en oikee tie mitä muutakaa sanoisin mut ne on sulle vaa kateellisii :--)!

    VastaaPoista
  171. Älä välitä! Olet todella kaunis ja sulla on ystäviä ja perhe ja lukijoita jotka arvostaa sua sellaisena kun oot! ♥

    VastaaPoista
  172. voi oikeesti. kuka tekee tollasta!! ja miten ne voi sanoo sua rumaks. sä oot tosi kaunis<3 siis mun suu loksahti auki kun katoin noita juttuja. älä välitä <3

    VastaaPoista
  173. Mitä helvettiä, ei tollasta keskustelua voi alottaa ;o mikä ihmisiä riivaa... Mummielestä oot tosi sulonen ja tommonen halattava:) tekis vaa mieli nähä noi demiläiset livenä ja hakata :< ite oon muutenki epävarma ittestäni, sitku joku tulis viel tollasta selittäänni JUMALAUTI kävis huonosti :o...... En tajuuu, oot maailman sulosin tyttö ja.. noilla ei oo silmää kauneudelle

    VastaaPoista
  174. Hei Emmi.

    Mää tiedän, että mikään mitä kukaan täällä sanoo positiivista palautetta niin ei saa tota keskustelua pyyhittyä sun mielestä, se ei unohdu. Muttaaa, ehkä nää positiiviset kommentit kuitenkin auttaa, joten mää tulin tänne joukkoon tunkemaan omani sekaan.

    Sanot, että sulla huonontu itsetunto ton suoraansanottuna vittumaisen keskustelun takia. Mää ymmärrän sua, mutta sulla ei oo onneks niin surkea itsetunto kun noilla, jotka menee tonne ja haukkuu. Pikkusia säälittäviä lapsia, jotka ei ymmärrä maailmasta mitään.

    Totean, että löysin sun blogin sofian blogin kautta, mutta mää en pidä sua 'sofian kaverina' vaan sää oot Emmi. Tuskimpa olisin alkanut lukemaan sun blogia, vaikka kuinka olisit sofian ystävä, jos sun blogisi olisi surkea? Tykkään susta, sun tyylistä kirjoittaa, sun videoista ja muutenkin sun blogista. Sen takia luen tätä!

    Mua niin inhottaa lukea tollasia kommentteja, itken itekkin täällä. Mää en osaa oikein sanoa mitään muuta, mutta mutta sää oot kaunis!!!♥ Yritä unohtaa tää pian. Jos joskus tuun Hämeenlinnaan ja näen sut niin lupaan halata sua! :)

    VastaaPoista
  175. Teve.. Kuule tuo joka ton keskustelun on tuolla demissä aloittanut on säälittävä muija, muista se :) ei ollu se itse mitenkään erityisen näköinen jos katsoit :D Se on kateellinen, sellasia ne nuoret teinit ovat. kateellisia jos jonkun blogi on suositumpi kun oma, mut sehän on vaan kiinni siittä että miten itseään ilmaisee vai mitä :) älä tuollasesta teinistä masennu oikeesti se halus vaan tehdä sulle pahanmielen koska tiesi että tuut näkeen sen keskustelun.. Se on vaan kateellinen, koska sinulla on oma tyyli ja olet oma itsesi ja se on hyvä asia. moni ihminen ei sitä pysty hyväksymään ja ei itse uskalla olla sellainen kun haluaa. Ole rohkeasti oma itsei ja jatka samaan malliin blogia. jos ei jotain mielytä niin tarvi lukea :) Hyvää kesän jatkoa sinulle t: ekaa kertaa luin blogias, ja hyvä on :)

    VastaaPoista
  176. Voi ei:( voin vaan kuvitella kuinka paska fiilis sulla on! Olet yksi ihanimmista ja symppiksimmistä ihmisistä ketä tiedän, vaikken sua henk.koht tunnekkaan! Rakastan näitä sun postauksia ja olet just ihana tommosena kuin oot<3 Älä välitä mitä muut sanoo.. Nenä kohti uusia haasteita:)

    VastaaPoista
  177. Älä vaaan anna tollasten idioottien pilata itteäs!!! Oot niiin ihanan kaunis ja ilonen ihminen! Ku luin tota keskustelua nii melkee rupesin itkemään.. IHAN KAUHEETA!! Pysy aina ihanana omana ittenäs<33 we luv u!

    VastaaPoista
  178. VITSIT JOTKUT OSAA OLLA ILKEITÄ!!! ÄLÄ VÄLITÄ MISTÄÄN TOLLASISTA KOMMENTEISTA, JOTKA ON ILKEITÄ! OOT IHANAN PERSOONALLINEN JA PIDÄ SIITÄ KIINNI!!! P.S. OOT SUPERKAUNIS<3

    VastaaPoista
  179. voi että miten lapsellista touhua.. ite pidän sua erittäin sulosena, nättinä tyttönä <3 olkoo sitte missä mitoissa tahansa, sulla on tosi kauniit kasvot ja kiva kun ihmisiä on eri kokosia ja pitusia. pitäähän ihmisillä muotojaki olla! mut en sit tiiä minkä näkönen ja kokonen tää ite keskustelun alottaja on ku pitää tollee alkaa 'haukkumaa'.. huhhuh :D

    VastaaPoista
  180. voi kamala.. tästä huomaa miten ihmiset ei tajua että on erilaisia ihmisiä.. ja epäilen, että ei nuo kommenttejen kirjoittajat ole yhtään sen kauniinpia kuin muutkaan meistä.. -.-' minusta kaikki on kauniita! (=

    VastaaPoista
  181. Voi ei.. tuosta huomaa miten ihmiset ei suvaitse erilaisia ihmisiä.. ja veikkaan, ettei nuo kommenttejen kirjoittajat ole yhtään sen kauniimpia kuin me muutkaan! tiedän ettei tuommoset ''älä välitä'' kommentit paljon auta, mutta se on totta! toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos tuommoiset kommentit!

    VastaaPoista
  182. Sä olet tosi kaunis ja ihana bloggaaja!<3 Tollaset on vaan kateellisia sulle, koska esimerkiksi niiden blogeissa ei oo niin paljoa lukijoita kuin sun blogissa. Myönnän kyllä että itse päädyin sun blogiin sofian blogin kautta, mut teillä on kyllä ihan yhtä hyvät blogit ja seuraan molempia tosi mielelläni! :) Älä välitä ilkeistä kommenteista, vaikka kokonainen keskustelu meni kylläkin jo pahasti yli!! Mutta muista et aina on montamontamonta niitä, jotka tykkäävät sun blogista ja ulkonäöstä ja susta! :) Niin ja eiköhän se oo parempi että sulla edes on jotain kuvia, kuin ei sitten mitään. Ja plussana teet tosi hyviä videoita, joista tulee aina paljon paremmalle tuulelle. Jatka samaan malliin, sä oot hyvä just tollasena!<3

    VastaaPoista
  183. Vaikka tiedän ettei yhden ihmisen tsemppiä kommentti auta sua, niin tulinpa silti tänne kirjottamaan sulle että pysy vahvana. Sä olet oikeesti ainutlaatunen ihminen. Tsemppiä paljon<3

    VastaaPoista
  184. Ei uskois että noikin demittäjät jotka tohon on vastannu ovat 20-vuotiaita... :DDDD Säälittävää, tiiän miltä jotkut noista näyttää ja voin sanoa että aivan petolinnunperseiltä!

    Sä kuitenkin oot aidosti ihana ja suloinen ittes, älä piittaa tuommosista pelleistä jotka anonyyminä haukkuvat muita pönkittääkseen omaa itsetuntoaan :)

    VastaaPoista
  185. Siis Vi**u mulla kyrvähtää hermo!!!!!!!!!!! MIKÄ IHMISÄ VAIVAA? Oikeesti ihan uskomatonta touhua tollanen netissä yleisesti toisten arvosteleminen ja viellä niin että se tehään salaa! Mun mielestä sulla on ihana blogi ja oot ihana persoona! Sun blogia ei tarvi vertaa sofian tai kenenkään muunkaan blogiin koska tää on SUN blogi ja tää saa olla just semmonen ku sä haluut ja millasen sä haluut tästä tehä.. oikeesti tsemppii oot ihana <3

    VastaaPoista
  186. pikkulissut päässy vauhtiin ! ja oot ihuna,oon ottanu susta mallia ! oot mun idoli ! joten en halua että voit :(
    pahoin !!

    VastaaPoista
  187. ihan kauheeta tommone haukkuminen! Mutta tommosilla haukkujilla pitää kyllä olla itsellään itsetunto aika alhaalla että toisia pitää ruveta haukkumaan! Mutta pidä mielessä se että oot oikeesti todella kaunis ja ihana ihminen! :)

    VastaaPoista
  188. Siis mitä vi**uuu?? Miten ihmiset kehtaaaa!!! Siis sä oot niin ihanan pirteä ja kaunis ja vaikka mitä, ja ne haukkuu sut ihan pystyyn! Siis kauheeta, miten ne kehtaa tehä aiheen vaan siks et haukkuis toista ihmistä!! Ja mä en ainakaan vertaa sun ja Sofian blogeja, Sofialla on oma blogi ja niin sullaki, ja vielä kaiken lisäksi sun blogi on AIVAN IHANA!!!!<33 Noi haukkujat on selvästi kateellisia sulle, koska sulla on nii hyvä blogi ja paljon lukijoita!!<3 Älä anna niiden pilata sun itsetuntoa!<3 Oot ihana!<3 Tsemppiä!(:

    VastaaPoista
  189. Oikeesti toi keskustelun alottaja on niin idiootti, ei sillä ja niillä oo lupaa haukkua turhaan kaunista ja rohkeaa nuorta naista, joka kertoo ELÄMÄSTÄÄN tänne julkisesti!!!!

    VastaaPoista
  190. Mun täytyy tunnustaa et löysin sun blogin ton keskustelun kautta ja järkytyin kuin ilkeitä kommentteja sinne oli kertyny. sellaset ihmiset yritää vakuutella itelleen et ne on kauniimpia kuin joku toinen ja tavoitella jonkunnäköstä itsensä hyväksyntää. mut susta hehkuu se että hyväksyt ittes sellasena kuin olet ja uskallat näyttää sen myös muille!Omistan ite samanlaisen kropan ku sulla, oon tosi lyhyt enkä mikää barbivartaloinen :D joten noi kommentit sai mut miettimää et saisinkohan itekki tommosia kommentteja jos mulla ois blogi. Omaa blogia oon harkinnu jo kauan mut vielä ei mun itsetunto siihen riitä ja sen takia ihailen sua koska uskallat näyttää ittes ja kertoo elämästäs muillekkin. Siihen tarvii itsetuntoo ja rohkeutta ja sitä sulla on! susta näkee että oot ilonen ja positiivinen ja usko mua, sellaset ihmset on kaikkein kauneimpia!:)

    VastaaPoista

Vain asialliset kommentit hyväksytään! Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen emmievek@outlook.com