maanantai 3. syyskuuta 2012

ei mitään asiaa

Heidoo!
Mä kirjotan nyt vain kirjottamisen ilosta! Ei mulla mitään asiaa ole, ja ei tästä mitään järkevää tule kun yrittää hypärillä kännykällä kirjottaa koska koulun koneet on kaikki varattuja:(  Mut sit kun miettii et onko mun teksteissä ikinä järkee ni johan olo helpottuu ;)  nyt meikä lopettaa pölöttämisen ja teiän ajantuhlaamisen tällä turhalla postauksella:D
 

49 kommenttia:

  1. No kieltämättä tää oli kyllä turhista turhin postaus :DDD teksti missä ei oo mitää järkee ja kuva penkistä? vitsi :D

    VastaaPoista
  2. sun melkeen joka postaus on pelkkää turhaa? kirjota joskus ihan asiaa eikä mitään tämmösii turhii postauksii, ei niitä jaksa lukea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä en oo varmaa ikinä nähny sun sanovan mitää hyvää kenekää blogista. Oot aina kommentoimas jotain paskaa

      Poista
    2. jenna ei tarvi lukee tätä blogia jos ei kiinnosta? :DDDDDDD

      Poista
    3. eipä jenna oo sunkaa blogissas kehuttavaa ku nopeesti vilkas:)

      Poista
    4. jenna oot tyylii joka blogis dissaas ? sun blogis on paskista paskoin :) Get a life.

      Poista
    5. ONKO TOLLA JENNALLA JOKU ONGELMA KUN KAIKKIEN BLOGEISSA SE DISSAA?

      Poista
    6. vissiin on, tuo jennan blogi on varmaa paskin lukemani :''D

      Poista
    7. mee jenna pois :D oma blogis onkin niin hyvä ja hieno, että huhhuh....

      Poista
  3. onko pakko tehä tämmösiä turhia postauksia? mikset voi postata vaan ku on asiaa.

    VastaaPoista
  4. hahahah must nää turhat postaukset on nii hyvii..koska ku koulut on alkanu ni pää on täyn kaikkee...ni tämmöset piristää päiväää :DD more please ;)

    VastaaPoista
  5. kieltämättä aika turha ku et sä yleensä muutenkaan kirjota paljoa ni sitte tällästä.... jooo-o...

    VastaaPoista
  6. Ymmärrän että lukio on rankkaa ja siihen menee aikaa, sillä itekkin lukiossa oon ekalla. mutta ihmettelen silti että miten et kerkeä postaamaan :/ kyllä mulla ainakin on paljon aikaa vaikka panostan kouluun täysillä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. But y u no name? jos sulla kerta blogi on nii NIMELLÄ kirjottaminen kunniaan! ;)

      Poista
    2. ei se sanonu vittu että sillä ois blogi... vaa että jos sillä on aikaa vaikka lenkkeillä niin miksei emmillä ois aikaa kirjottaa??, VITU VAJJAAÄLYNEN -.-

      Poista
    3. emmiki käy lenkeil

      Poista
    4. AAARG! JOS TEITÄ NÄMÄ EMMIN POSTAUKSET INHOTTAA NIIN PALJON, NIIN TEHKÄÄ _KAIKILLE_ PALVELUS JA POISTAKAA ITSENNE VAIKKA LUKIJOISTA. Simple as that

      Poista
  7. oikein hieno penkki :)))))))))))))))))))))) mite sulla oikeesti on melkee 700 lukijaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. koska se on Sofian kaveri.

      Poista
    2. hei iha oikeesti te ette voi olla noin säälittävii .. ::D paskahalvaus.. miettikää vähä mitä sanotte, oikeesti

      Poista
  8. Sun blogin taso laskeee iha hirveesti tän takia..

    VastaaPoista
  9. aah kylläpä mua kiinnostaa ihan vitusti joku penkki ! kyllä niitä täältäkin löytyy++ voisit jo oikeesti hommaa sen järkkärin, eihä tämmöstä pikselipaskaa jaksa kukaa kattoo
    // oot kyllä ihan vitun seksikäs muija ♥

    pr,,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jahhahahahhah:D:DDD hyvä kommentti!!

      Poista
  10. Hei oikeesti pliis voisitko yrittää vaikka joka viikonloppu tehä jonkun videopostausksen esim my dayn. Jotain eloo sais tähään blogiin kun tää käy nyt vähä nollilla :(

    VastaaPoista
  11. Käy hei ihmeessä osallistumassa blogissani arvontaan , kun olet lukijani :)
    Kouluun tsemppiä! :)

    http://linnunradanlapsi.blogspot.fi/2012/09/arvonta-rakkaille-lukijoilleni.html

    VastaaPoista
  12. ompas hieno penkki, oikeen hyvä kuvattava ..

    VastaaPoista
  13. hei millon oikee teet uuden bannerin ku toi on vähä tylsä . aattelin eka et tää blogi on iha hyvä mut sit ku ei mitää videoita tullu ni aattelin et eihän tällästä jaksa kattooo,, voitko oikeesti alkaa panostaa tähän blogiin ! ois tosi kiva ja sit sulla olis paljon enemmän aktiivisia lukioita, koska eihän kukaan jaksa kattooo ihan kuollutta blogii. millasta järkkärii meinasit ota joku sellane et kuvat ei oo sellasta pikselipaskaa niinku nyt. jos on bloi niin kannattais oikeeesti tehä niitä videoita se muuttais tätä blogii tosi paljon .

    Ootko sairastanu sika influenssaaa?
    ps. oot kyl aika herkku sulla on hyvä peppu ja kunnon tissit !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos ei emmin blogia jaksa lukea, nii miksi vaivautua edes kommentoimaan? Jos sun mielestä postaukset on tylsiä, niin poista toki itsesi lukijoista ja tuhlaa aikaasi johonkin järkevään kommentoimiseen johonkin muuhun blogiin vaikka :)))))))))) ai että kun pännii tällanen nimetön haukkuminen.

      Poista
  14. PÄÄ KII PASKAT ANOT!

    Emmin blogia lukevat ihmiset, ketkä pitävät Emmistä ja hänen omaperäisestä tyylistään yms :)Eikä kukaan varmaan lue tätä blogia sen takia, että Emmi on Sofian kaveri tai jos lukee niin huhuh!
    Emmi on ihanan aito ja kultainen ihminen, jota te vaan jaksatte mollata ja moittia, kun tämä ei jaksa joka sekuntti päivittää blogiaan.
    Nyt hei jotai rajaa! Ei kai kukaan nyt jaksa kokoajan käydä päivittämässä ja on sitä pahempiakin postaustaukoja tms. nähty, joten pitäkää oikeesti päänne kiinni!
    kiitos (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ööö mikä vitun omaperäinen tyyli? ai et kuvaa penkkejä? no onhan se omaperäistä, harva niitä kuvaa.. Emmin tyyli ei ainakaan ole mikään omaperäinen. Ja hyvä sun on sanoo ''paskat anot'' kun olet itekki anonyymi.

      Kiitos (:

      Poista
    2. omaperäinen tyyli? :DDDDDDDDDDDD kaikki vaatteet suunnillee h&m

      Poista
  15. koskas tulee day with my videolla

    VastaaPoista
  16. emmäkään ymmärrä miten lukio voi viedä sun kaiken ajan. itse päätin lukion keväällä ja voin sanoo et emmä siit mitää stressii ottanu, vapaa-aikaa jäi vaikka kuinka paljo vaik läksyni aina tein. ja sullahan on yli ysin keskiarvo ni tehtävienhän pitäis mennä tuosta noin vaan. toinen asia mistä haluan antaa palautetta on noin hemmetin turhat postaukset. joo, sä myönnät itekki niis postauksis et 'tää on ihan turha postaus' tai 'ei mul oo mitään asiaa, mut postaanpa nyt kuitenki'. mä ainaki odotan innol aina et onks tullu uusii postauksii. sit ku tuun sun blogiin ja katon et jes, se on vihdoinki postannu, ni kappas, jostain penkistä kuva ja taas sama teksti: 'ei mul oo mitää asiaa'. MIKSI?? ei nois oo mitää järkeee. jos et hyppäreillä kerkee tehä kunnon postausta ni käytä se aika vaikka suunnitteluun. kirjotat kaiken ylös mistä teet postauksen ja ku pääset kotiin ni saat paljon nopeammin tehtyä sen HYVÄN postauksen ku oot suunnitellu etukäteen. kiitos ja moi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. just näinnnn! määki oon lukion ekalla ja joka päivä koulua 8-16 ja 5 krt viikossa reenit ja panostan silti kouluun nii silti mulla jää aikaa muuhunki? nii en ymmärrä miten ei voi irrota sen aikaa että päivittäs blogia. ja mieluummin silleen harvemmin postauksia jossa on jotaki sisältöä ja järkeä ku parin päivän välein tyylii kuva penkistä ja tekstinä että joo tää on turha postaus?

      Poista
    2. Hei!

      Emmi, ethän kuluta itseäsi loppuun heti lukion alussa? Opiskelen yliopistossa ja suoritan opintoni keskivertoa nopeammalla tahdilla, treenaan useamman kerran viikossa, käyn töissä ja ehdin silti näkemään ystäviän ja kirjoittelemaan postauksia.

      Ethän vain panosta lukioon niin paljon, että muulle elämälle ei jää aikaa? Se ei hyödytä mitään. On kuitenkin hienoa, että otat opinnot vakavasti, mutta rajansa kaikella :) Sanoisin, että 2h koulutehtävien parissa on ihan riittävästi lukiossa.

      Tsemppiä opintoihin!

      Poista
  17. oot sanonu että rupeet OIKEESTI panostamaan tähän BLOGIIN! onko tää sitä panostutsta??? :0
    3 rivii tekstiä jo yks kuva PENKISTÄ!???!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin joo emmi, oot luvannu panostaa tähän blogiin!!!! muista kun sanoi että keräät rahaa siihen kameraan. jos sulla on ny kerran se kamera niiin voisit kuvata sillä. LUPAUKSET ON LUVATTUJA LUPAUKSIA!! ;D

      Poista
  18. mun mielestä toi bannerin teksti on aika tylsä :/ ja ethän enää tee tälläsiä ultratylsiä postauksia joissa ei oo mitään järkee? :DD mielummin me luetaan harvoin kunnon postauksia ku usein kauheen tylsiä postauksia :)

    VastaaPoista
  19. sun blogi on nykyään täys paska! sori vaan, mut mitä on tapahtunut???!

    VastaaPoista
  20. Eikös teille riitä se mitä joku tekee ylipäätänsä bloginsa eteen!? Jos tänne ilmestyy tylsiä postauksia, voitte vaan laittaa sivun pois ettei tarvis tänne tulla haukkumaan! :)
    Vaikka en tunne Emmiä kun bloggerin kautta, vaikuttaa tosi ihanalta ihmiseltä, jolla riittää virtaa koulun suhteen :)Jos sen takia tuutte tänne ilkkumaan niin miettikääpä miten ite voisitte alkaa käymään koulua...

    TSEMPPIÄ EMMI LUKIOON <3

    VastaaPoista
  21. Tsemppiä lukioon Emmi :) ♥ Älä ota turhaa stressiä.

    VastaaPoista
  22. Pakko kommentoida ja siis joo miten lukio muka vie sun kaiken ajan! ei voi olla niin paljon kursseja että olisi joka päivä 8-16 koulua. Itse olen lukion toisella ja olen kyllä stressannut koulusta ja panostanut läksyihin ja kokeisiin mutta ei lukio koskaan kaikkea aikaani ole vienyt. Missä välissä näet kavereitasi (sofiaa siis) ja missä välissä rentoudut ja vietät omaa aikaa kun heräät viikonloppunakin kello 7.00 hei pliis jos oot tosi väsyny niin nuku niitä univelkoja pois äläkä herää lauantaina kattomaan lastenohjelmia. Sitte pitkästämatikasta vähä kysyttävää! miksi ihmeessä otit sen jos et ole ollut yläasteellakaan kovin hyvä matikassa!? ite kävin 5 kurssia pitkää amtikkaa kunnes luovutin koska en jaksanu vaivautua enää enkä kokenut sitä tarpeellisena vain ajan hukkana. Ja jos oikeen ymmärsin haluat ala-asteren opettajaksi ei sinne mitään pitkää matikkaa tarvi! Lyhyen kun yvin selviää on parempi kun nelos rivi pitkästä. Ja jos sun keskiarvo on yläasteella 9 luokkaa ei se lukion ykkös luokka pitäis järkyttävää tuskaa tuottaa se on suurimmaksi osin kertausta. Rentoudu vähä pliis ja lopeta se turha stressaus lukiossa on vähintään 75 kurssia ja jos yks koe tai yks testi menee pieleen ei se maailmaa kaada kiitos ja kuittaus ps. turhista turhin postaus! panosta blogiin ja vähennä vaikka syömistä ei mulla muuta... ja en ole lukia !!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. lololoololoololl. päääää kii apina :D

      Poista
  23. Hei!

    En ole lukija, mutta välillä käyn lukemassa uusimmat postaukset. Hetki sitten katselin tuon "ei niin hyvä fiilis" -videon ja jotenkin mua rupes suretttaa. En itse ole lukiossa, mutta tiedän silti, että se on rankkaa sillä tunnen henkilön, joka on lukiossa. Hänellä menee läksyihin useampi tunti päivässä ja tehtäviin menee aikaa, vaikka onkin hyvät arvosanat. Ei hyvät arvosanat yhtään helpota tehtäviä. Ei päivästä jää enää koulun lisäksi useita tunteja vapaa-aikaa, kun ottaa huomioon, että jossain välisää pitäisi nukkua ja syödäkin. Jos sen muutaman tunnin haluaa viettää jollain muulla tapaa kuin tietokoneen ääressä niin asia okei. Eihän turhat postaukset mitään herkkua ole ja ennemmin kertoisit, vaikka parilla lauseella koulupäivästä, mutta ei nyt yksi muiden joukossa mitään haittaa. :) Tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista

Vain asialliset kommentit hyväksytään! Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen emmievek@outlook.com