sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Sunday is my sunny day ♥

Heijjsan!
Tänään viettelin, tai siis viettelen sunnuntaita rennosti, niinkuin aina viikonloppuisin.
Kävin kirpputorilla, harmi vain että olen varaton :( 

Sitten tein uuden huonepostauksen, arkimeikkivideon,  manikyyrivideon ja nyt yritän saada facebook sivuani näkymään tänne blogin puolelle reaaliaikasena, olen kysynyt muilta bloggaajlta että mikä gadgetti olisi kyseessä, mutta kukaan ei ole osannut neuvoa :( 

Sitten vielä muistuttaisin että minullahan on fashionlista-tunnukset, sinne pääsette oikealla olevasta linkistä kun rullaatte sivua. Nimeni siellä on tuttu ja turvallinen EstaEsUnaVida. Eli kaikki vain sinne seurailemaan!

Ja nyt kaikille oikein hyvää viikkoa ja anteeksi vielä viikonloput blogihölmöilyni ♥ Yritän aloittaa nyt vähän kuin puhtaalta pöydältä ja pitää tämän blogin paikkana jota lukiessa saa rentoutua ja  päästä pakoon omia ongelmiansa♥ Muistakaa kuinka tärkeä jokainen teistä mun lukijoista on ♥ 




66 kommenttia:

  1. arkimeikki video ekanaaa <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Emmi kivasta postauksesta :)!

    VastaaPoista
  3. emmin on pakko painaa joku 70 kg koska itte oon 155 ja painan 45 ja emmi on mua lyhyempi..älkää siis kyselkö enää paljon hän painaa...noin 29 kg mua enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no en todellakaan paina 70 kg!!! :DDD niin pahaan kuntoon en itteeni päästäis! miettikää hei kuinka lyhyt mä olen!

      Poista
    2. oikeesti ketä ees kiinnostaa paljonko joku ihminen painaa? on hirveen törkeetä sille ihmiselle jolta sitä kysellään..

      Poista
    3. ihmisen painolla ei ole mitään väliä eikä ulkonäöllä ! Sisäinen olemus on tärkein ja emmi on ihana ihminen sekä sisältä että ulkoa. :) paino ei ratkaise yhtään mitään !

      Poista
    4. menetin just emmi arvostuksen suhun ku luin ton sun kommentin.

      Poista
    5. miks? haluun selventää että jos normaalipitunen painais 70kg, niin kyseessä olisi normaalipainoinen, mutta jos ala-asteikänen lapsi painaisi 70kg, niin olisi sama jos normaalipituinen painaisi 100kg tai enemmän :)

      Poista
    6. oonks läski jos painan 75kg ja oon 170 pitkä??
      vastaa rakas emmi

      Poista
    7. et todellakaan ole! otathan huomioon jos painaisimme saman verran, mutta olisin puolimetriä lyhyempi! 2 aiivan eri asiaa! :)

      Poista
    8. Voi herranjumala miten ihmisen arvostuksen voi menettää tollasesta! Sitä paitsi mitä se kenellekään kuuluu mitä ihmiset painaa... Ihmisillä on outo käsitys näistä paino jutuista aina on joko liian laiha tai liian lihava! Harvoinpa sitä näkee et sanotaan että ootpas normaalipainoinen!! Antakaa ihmisten painaa mitä painavat! No olipas sekava kommentti mutta siis pointti oli ettei kannata yö uniaan menettää näiden anonyymien takia:)

      Poista
    9. tru! :)) tuntuu et ainut asia mistä nykyään puhutaan on ihmisten paino! ihan niinku se määrittelis minkälainen ihminen on! :)

      Poista
    10. idiootti -.- et voi tietää kuinka paljo Emmi painaa! sitä paitsi ketään ei kiinnosta se

      Poista
    11. Ylipainolla todellakin on väliä, se altistaa monille eri sairauksille kuten sydän- ja verisuonitaudeille ja lyhentää elinvuosia. Eli miettikää lapset vielä kerran, onko painolla väliä :)

      Poista
  4. Koska ne videot tulee, edes you tubeen?

    VastaaPoista
  5. awww emmi oot ihan mielettömän söpö!!♥

    VastaaPoista
  6. OIII oot yli nätti iha ooikeestiii

    VastaaPoista
  7. Ihana Emmi! Kiitos kivasta postauksesta! :) T.riku

    VastaaPoista
  8. siis mikä tuo fashionlista niiku on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siellä voi tykätä muodista, tehdä listoja ja ihailla vaatteita, käyppä katsomassa! :))

      Poista
  9. Ihana toi meikki peili hommeli! Ah mieki haluun, mistä ostettu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on joku vanha antiikki piianpeili :) mummulta saatu :)

      Poista
  10. KAIKKI jotka nyt valittaa/on valittanut siitä, että Emmi ei postaa tarpeeks usein, niin miettikää vähän oman elämänneki sisältöä:D Onko se ny oikeesti joku maailmanloppu jos jotain postausta ei just sillä sekunnilla tuu, tai joku luvattu postaus ei ookkaa ilmestyny?:D Emmillä on myös oma elämä eikä aikaa koko ajan istua koneen ääressä. :D kiitos..

    VastaaPoista
  11. Tuleeko tänään huonepostaus you tubeen edes?

    VastaaPoista
  12. Hei oon täs miettiny et ootko laihtunu, kun näytät jotenki hoikemmalta? Oot ihan sika nätti ja ihana ja sul on kiva blogi. Älä välitä niistä, jotka tulee haukkumaan sua tänne. Ne vaan haluu aiheuttaa toisille pahaa mieltä. Niil on varmaan itellään tosi paha olla ja haluu koittaa lievittään omia tuskiaan haukkumalla muita. Ja onks ulkonäöllä ees sinänsä mitään väliä? Tärkeintähän on se, millanen ihminen on sisältä. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hieman kyllä kiitos hirveästi ♥ ja mieluummin olisin semmoisen kanssa joka kulkee säkki päässä mutta on ihana, kuni semmoisen joka näyttää missiltä mutta on täysi kusipää! soffe nyt on kaunis ja ihana ♥ joten mulla kai kävi tuuri!

      Poista
  13. Kiva postaus! Mulla vaan ei näy osa tekstistä, aina rivin alussa pari kirjainta jää puuttumaan...

    VastaaPoista
  14. Mulla ei näy osa tekstistä kun tuo Fashiolista tulee vähän päälle, jää muutama kirjain aina alusta puuttumaan :I

    Sä oot tosi nätti noissa kuvissa ja toi punanen takki on ihana ♥ :)

    VastaaPoista
  15. minkä ikäsenä aloit käyttää ripsariii ja muutenki meikkaan??? millon aloit käyttäää rintsikoita?? millon menkkas alko?

    <3 emmin blogin lukija
    vastaa pliie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. miks sua kiinnostaa koska jonku tuntemattoman ihmisen menkat alko? :DDDD

      Poista
    2. ooks varma et emmmi on mulle tuntematon??

      Poista
    3. sun omien vastausten perusteella taiat olla ihan tuntematon, kannattas vähän kahtoo et mitä sanoo :)

      Poista
  16. oot ruvennu käyttää aika kahmalla kaupalla meikkiä?

    VastaaPoista
  17. Ihana blogi !!! Oot jotenkin ihanan pirtsakka ja sulonen(hassuu sanoa näin itseään vanhemmasta) Liityin lukijaksiii ! (:

    Käy ihmeessä katsomassa oma blogini (:
    http://fuckingoodfeeling.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  18. Emmi oot tosi hoikan näkönen tos ekas kuvassa:o!! Ja oot ihan sairaan nätti!!<3

    VastaaPoista
  19. Siis asuksä jossai lääväs tai jollai sossutuilla ku ei oo kirpputoriltakaa varaa ostaa mitää? kannattais varmaa harkita siivomista enne ku huidot ton kameran kaa seuraavan kerran!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mun mielestä noitten kuvien taustal on kyl siistiä! :D ja jos ei itellä oo just sillo rahaa, nii tarkottaakse et asuu jossain lääväs?

      Poista
    2. Miks pitää tahallaan tuottaa ihmiselle mielipahaa? Olet lapsellinen oikeesti! :( Yritä jo kasvaa ja pärjätä ton kateellisuutes kanssa ilman että haukut ja pahoitat toisten mielen, ok? Taidan tietää kuka oot, mut jos en niin tiedän tasan tarkkaan miksi teet noin..

      Poista
    3. eikös emmi säästä kameraan?

      Poista
    4. kaikki ei elä toisten rahoilla niiku tää alottaja anonyymi taitaa elää. ei tää anonyymi varmaa katelliinen oo, ehkä varmaa vähä kermaperseinen lellity ja kusinoussu hattuu :)

      Poista
    5. vitun idiootti oikeesti. miks halut tahallaa pahottaa Emmin mielen? oot oikeesti helvetin säälittävä tyyppi, ja TYHMÄ. jos ei just satu oleen rahaa, nii ei se tarkota että on köyhä tai asuu josain lääväs. tuskin sunkaa kotona on aina kaikki tavarat siististi oikeilla paikoillaan, ei varmaan kellään oo. ellet sit ite asu josain lääväs tai sossujen järkkäämäs asunnos. Laitoit kyllä niin vitun tyhmän kommentin että huhhuh. menisit jonnekki testeihin tarkistuttaan onks sul kaikki ihan kunnos.

      Poista
    6. Ei voi ihminen olla noin nolo ! -.- Ei voi normaali ihminen elää aina nii rahoissa, et sitä pursuais joka paikasta. _kaikilla_ 'normaalirikkailla' ihmisillä on joskus tiukkaa, ja se ei MISSÄÄN NIMESSÄ tarkota että ois köyhä ja pitäis asua jossain läävässä. Ja ite en ainakaan nää missään tuolla taustalla erityisesti mitään sotkua.

      Poista
  20. vaikka nyt alotatkin "puhtaalta pöydältä" niin kommentoin viel tota avautumisvideoo.

    mä oon aika sitä mieltä että jos tolleen näyttää tunteensa näin blogin puolella niin siit tulee tyyliin enemmän paskaa niskaan koska ne ihmiset tietää mikä sua loukkaa ja saa ärsyyntymään. mut silti mun mielestä aika rohkee veto :)

    ja tosta koulujutusta.. itehän sä sen parhaiten tiedät, mutta musta tuntuu että otat vähän turhan rankasti. tai siis jos sulla on jo ekassa jaksossa OIKEESTI noin rankkaa, niin sun kannattas höllätä vähän aineissa joita sä et tuu kirjottaa / joita et tartte. sä et tuu tota menoo jaksaan koko vuotta. ihan oikeesti. ite toista vuotta kalussa nyt ja eka vuosi meni aika ylisuorittamisella (pitkä matikka fyssa kemia bilsa + vieras kieli) ja se näky et vikassa jaksossa jouduin uusiin kolme ainetta ku ei vaan enää jaksanu. ja ne aineet oli mulle vielä tärkeitä joihin yritin panostaa mutta jaksaminen vaan loppu. niin ei oikeesti kannata polttaa itteensä loppuun jo nyt. :)

    mutta jos siis jos sä oikeesti uskot pärjääväs noin niin teet miten parhaaks näät:) jos sulle on oikeesti tärkeetä saada hyvii numeroit kaikista aineista niin sitten sä tsemppaat jokasessa niissä ja et tosiaan mieti tätä blogia.

    VastaaPoista
  21. kiva postaus.. huonepostaus kiitos niistö♥

    VastaaPoista
  22. Halusin vaan kysyä että mistä toi esta es una vida nimi tulee?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on espanjaa, tarkoittaa "tämä on elämä" tai "tämä on elämäni". Löytyy googlettamalla sekä vanhemmista postauksista ;)

      Poista
  23. herrajumala ku oot kaunis o: <3

    VastaaPoista
  24. voi että! :3 susta on tullu iha sairaan kaunis♥ ja oon ihan samaa mieltä, et noi sun dissaajat vois painuu helvettiin.. ei oo helppoa kirjoitella joka päivä. mä ainakin ymmärrän ja oon ihan samalla kantilla! siis kattosin äsken noi videot :D ne lukijat ketkä ei kestä päivääkään ilman postausta ( en mäkään kyl, ku niit on ihana lukee♥ ) voi miettii kaks kertaa, et miltä itestään tuntuis, jos olis tossa tilanteessa. koulujutut vie paljon aikaa vapaa-ajasta, varsinkin lukiossa! ite oon ysillä nyt ja tiiän varsin hyvin, että ei siellä lukiossa ole todellakaan helppoa, jos ysilläkin tulee valtava määrä läksyjä, ja haluaa tehdä ne huolella! tottakai jokanen saa päättää mitä elämässään tekee, ja sä teet ihan oikein! yrität tähdätä sun unelmaas, nii sitä pitää (: ei mulla muuta :D tuli vähä pitkä, mut alko vähä itteäki ketuttamaa tollaset negatiiviset kommentit :/ oot ihana emmi ja hyvi sulla se koulu sujuu, tosi hyvin!♥

    VastaaPoista
  25. Mä ite oon sua noin 5senttiä pidempi, ja painan 69kg.. en sano tätä pahalla mutta uskon että olet itse aika samoilla linjoilla?

    Ihana blogi & jatka kirjottamista, sulla riittää ihania ja kannustavia lukijoita<333

    VastaaPoista
  26. olet niiin kaunis ja ihana ihminen :) haukkujia on tietty vähän kaikissa blogeissa mutta koitappa kestää ! :)

    VastaaPoista
  27. Oot ihan sairaan kaunis :o tiiän et inhoot blogien vertailuu mut tää ei oo semmonen että sun nlogi on parempi ku sofian mut mitä mä oon sun blogiis lukenu nii se on kyl paras KAIKISTA en tiiä saatoit suuttuu nyt tästä mut tarkotin sen vaa hyvällä :)

    VastaaPoista
  28. Oot ihana :)plus tsekkaa mun blogi :) canyoureadthat.blogspot.com :)

    VastaaPoista

Vain asialliset kommentit hyväksytään! Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen emmievek@outlook.com