maanantai 15. lokakuuta 2012

Selittelyä videolla


22 kommenttia:

  1. sun ei tarvii aina kertoo et mikset oo postannu, suurin osa kyllä tajuaa että sulla on elämä :) itse asiassa mua ainakaan ei hirveesti ees kiinnosta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. miks vitus sit luet tätä :D

      Poista
    2. siks koska tykkään lukee emmin postauksii, mutten kokoaikasta sorittelua ja selittelyä ;)

      Poista
    3. olin iteasiassa täsmälleen samaa tulossa kommentoimaan.. tuntuu ettei sulla ole muuta asiaa kun kertoa että 'mä postasin viimeksi öö torstaina ja sen jälkeen en koska.....' ei millään pahalla, mutta olis kiva kun postauksia teet, vaikka sitten kuinka harvoin, että kertoisit jotain muutakin.

      Poista
  2. ookko värjänny hiukset?

    VastaaPoista
  3. Jotenki nää sun postaukset on nykysi aina sitä yhtä ja samaa... Ei jaksa enää kattoo näitä videoita eikä lukee postauksii! Tekisit jotain mukavaa, niiku esim. ostosten esittelyy yms. Ois mielenkiintosempaa ku toi kertominen mitä oot tehny ja mitä tuut tekemään. Ja huom. Tää on rakentavaa kommentointii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. samaa mieltä, olis kiva jos tulis vähä kiinnostavampia postauksia.

      Poista
    2. ostosten esittelyt on kivoja., mutta kaikilla ei välttämättä ole varaa ostella hirveesti vaatteita :) ja muutenki emmi säästää kameraan joten ei hänelläkään hirveesti varaa ostella kasapäin vaatteita =)

      Poista
  4. tässä blogissa ei oo järkeä? nyt taas selitellään miks et oo postannu. lopeta blogin pitäminen jos nui paljon se veis aikaa! sanon vaan tosiasian, ei tarvitse suuttua. toivottavasti vastaisit tähän. tee jotain mielenkiintoisempaa. uskon että tätä meno kukaan ei lue blogias!

    VastaaPoista
  5. Ennen sun videoita oli kiva kattoa,mutta nyt osaa jo odottaa mitä tulee eli selitystä miket oo postannu,kerrot tapahtumia. Joo on se parempi kun ei mitään,mut ois kiva jos tekisit jotain kiinnostavampaa ja ihan kameralla:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. emmi kerto videol et ei voi kuvaa kameralla huooohh

      Poista
  6. emmi autappa mua pliis! :-D kun sullahan oli ennen sellasia yksittäisiä näppyjä ihos(?) vanhoista kuvista päätelle, nii ja ei enää oo(?) niin
    mitä teit ja millä hoidit että ne lähti? :)

    VastaaPoista
  7. Emmii ei sun tarvii selittää et miks et oo postannu, sanot vaan että on ollu muita kiireitä ja sit meet asiaan! Ois kiva jos postauksis ois se ns. punainen lanka ja niis ois kuvii vähä enemmän :) mut kiva video silti ja oot tosi kaunis tossa!

    VastaaPoista
  8. aws,oikeesti! oot iha hirmu kaunis ! ♥ sulla on niin ihanat hiukset ja kaikkee !! :) löysin joskus soffen videot ja aloin kattoon niitä ja sit huomasin et sullakin on videoita ;3 oot nii hassu soffen kaa kaikis videois ! terkkui teille ja ootte kummatki soffen kaa tosi kauniita ja hauskoja tyyppejä ! ;)

    VastaaPoista
  9. Voi miksi näiden vähäistenkin postaustesi aihe on se, että miksi et ehdi postata???? Älä selittele, nauti elämästä & bloggailusta ! Oot ihana :)

    VastaaPoista
  10. Oot laihtunu!? Ja meijjän vanha pokkari teki ihan samallai ;) mut siihen autto ku vaihto akun :) PS. Oot tosi kaunis <3

    VastaaPoista
  11. Miks te kaikki inisette siitä jos Emmi sanoo videollaan, että ei ole ehtinyt postata. Kaikki saa sanoo mitä on sanottavana ja mitä kattoo muitten postauksii ni samaa neki siel höpisee " sori ku en oo postannu plää plää" eli ei aina tarvii tulla valittamaan. Emmi oot kaunis. :)

    VastaaPoista

Vain asialliset kommentit hyväksytään! Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen emmievek@outlook.com