keskiviikko 14. marraskuuta 2012

huulipuna addikti!



No hei vaan! Ihmiset hei... Mistä te ootte repässyt että oisin lopettamassa tän blogin?! hell no! vaikka kuinka toivoisitte! Ja kyllä, laihdutan, olen laihduttanut siitä asti kun täytin 4...En vaan ole niin hyvä siinä... Pelkästään kunto nousee...Ja nyt ainakin on paikat kyllä kipeenä...

Mutta tuo otsikko... Löysin eilen mun vanhat huulipunat, tai siis äidin jotkut mitä se ei ole ikinä käyttänyt. Koko eilisen illan sitten kokeilin erilaisia huulipunia, ja rakastuin. Ja kuten olette varmaankin huomannut olen tykännyt käyttää ainakin niitä tänä kesänä ostamiani. Moni väri mitä olen ennen huulissa pelännyt, niin näyttää nyt mun mielestä ihan kivalta! Niin ja tänään uskalsin laittaa jopa värillistä luomiväriä! Normaalisti mulla on vain hieman vaaleanruskeaa korostamassa sinisiä silmiä. 

Muutenkin mä kokeilen enemmän ja rohkeammin eri meikkaustyylejä. Niin ja te jotka olette mun kanssa samassa koulussa niin hot or not? :D 

Mutta siis ne huulipunat. Kertokaapas mitä joka tytön huulipunavarastossa pitäisi olla? Nyt mulla on käytässä ruusunpunainen, vahvempi violetti, mitä käytän ehkä enemmän, sitten korallinpunainen, aikalailla omien huulien värinen punainen, en osaa oikein selittää mutta lumenelta semmoinen kuin ikuinen liekki :D  ja tänään mulla oli vaaleampi violetti, mitä kuvissakin on mutta ei oikein näy. Ja näiden lisäksi miljoona muuta! Kirjaimellisesti! Kaikki värit eivät vain ole ihan niin kivoja. Esimerkiki ruskea huulikiilto, en tiedä mistä sen olen saanut, ja miten ihmeessä sitä voisin käyttää.
Olisin muuten ottanut yhteiskuvan mun lemppari huulipunien kanssa, mutta ne ovat pakastimessa jäähyllä. Ne nimittäin oli aika löllöjä. Mun piti kirjoittaa vielä jotakin mutta unohdin sen... Eiku hei kertokaapas te jotka näette mua vaikka koulussa niin mitenkäs vaatteet? Ja kyllä, haluan tietää mitä ihmiset musta ajattelevat... Paitsi että te kaikki anot jotka laitatte että laihduta läski lehmä, niin niille mä kyllä vain nauran kavereiden kanssa :D eli ette saa masennettua mua ;) 

Hyvää yötä! ♥

ps. viikonloppuna hiuksien värjäys ♥


106 kommenttia:

  1. ku tos sofian uusimmas postaukses on teist yhteiskuva jos on joitain muitaki nii oot tosi nätti siin!! :)

    VastaaPoista
  2. No ku samalla matikan kurssilla ollaan nii tuleehan sitä aina katotua että mitä vetimiä teitillä on päällä xd kannattais kokeilla farkkuleggingsejä, kun oot niin pikkuinen nii ne istuis varmasti hyvin :) jaa sulla on ollu tosi kivasti hiusset, sillee jotai letti+ponnari härpäkkeitä yms! Ja huulipunista, itellä luottona on hot pink ja tietenkin väritön huulikiilto (:

    VastaaPoista
  3. Nude, vaaleenpunanen ja pinkki kuuluu mun varastoon ja sillä pärjää :D + miljoona pinkkiä huulikiiltoa! <3 :D

    VastaaPoista
  4. Kka ees kehtaa haukkuu sua "läskiks lehmäks" ?! O; oot täydellinen <3

    VastaaPoista
  5. mut ne anot on ihan oikeessa. sun ei kanttis nauraa kun ne puhuu asiaa. sä olet emmi lihava. kaikki varmaan ajattelee silleen. ottaisit sofiasta mallia ja laihduttaisit. se on totuus että olet lihava. sille ei tarvii nauraa, itseppähän olet sen aiheuttanut. nyt emmi laiduttamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni Emmi on juuri hyvä tuollaisena, en ikinä edes kehtaisi ketään loukata tuolla tavalla, viellä netissä! tämä häpeän tunne!
      Emmi olet ihana <3

      Poista
    2. Etkö osaa lukea !? Emmihän just sano et se on laiduttanu jo noin kaua! Oot tosi ihana Emmi ja vielä tosi kaunis!:) Noi kommentoijat on vaa nii kateellisii sulle...... Älä välitä niistä! Joku video ois tosi kiva:)

      Poista
    3. mitä helvettiä sä tulet tänne muita haukkumaan?? eikö emmi just sanonu ettei se kaipaa tollasia mielipiteitä keltään? toi on oikeesti sairasta miten ihmiset kehtaa puhua muille!

      ja emmi; pidä just toi asenne, älä oo kuulevinaskaan näitä ilkeiden anojen kommentteja! ja mitä huulipuniin tulee, itte suosin sellasia vaaleita sävyjä :) lumenen natural codet on luottoja :) oot tosi nätti ja ihanan itsevarma ihminen <3!

      Poista
    4. Mitä sä luulet että se on tekemässä ite se sanoo laihduttavan...luulis sen olevan emmin asia eikä sun... Meppäs ite laihduttamaan jos oot siitä noin innostunut...

      Poista
    5. Ei emmi ole lihava se voi ehkä olla vain hieman ylipainoinen, mutta se voi myös johtua ruumiin rakenteesta ja geenestä. Musta emmi on noin ihan hyvä. Ei kaikkien tarvii olla semmotteita anorektikko hihhuleita.. Ainaki emmillä on hyvä kunto :))))

      Poista
    6. Anonyymi14. marraskuuta 2012 22.14
      NIINPÄ! se et joku on hieman isompikokoinen kuin joku muu voi tulla geeneistä ja joidenkin keho vaan on luonnostaan "isokokoinen".
      Itse olen melko laiha vaikka syön normaalisti niin en liho nopeasti. Se on ruumiinrakenteesta ja geeneistä kiinni joten älkää viittikö kommentoida toisen ulkonäköä. Annetaan kaikkien olla rauhassa omia itsejään! :)

      Poista
    7. XDDD no voi saatana toi geenipaska on kuultu jokaisen läskin suusta. Ei ne geenit estä läskiä laihduttamasta.

      Poista
    8. Idiootti ano, kyllä geenit merkitsevät aika paljon. Joillain laihtuminen saattaa olla hyvin hidasta geeneistä johtuen. En ole itse mikään läski, itseasiassa alipainoinen ja kaikki sanoo minulle että LIHO, no en liho koska geenit, vaikka söisin 10 big macia joka päivä. Vedä nyt oikeesti vittu päähäs ja hanki elämä, äläkä jaksa haukkua täällä netissä tuntemattomia ihmisiä. Kertoo aika paljon susta ihmisenä ja sun omasta itsetunnostas, kun pitää pönkittää sitä muita haukkumalla ja arvostelemassa ANONYYMISTI.

      Poista
    9. No se täällä on ideana, että tietyt asiat voi kommentoida ANONYYMISTI. Ja sillä että emmi vaan on ruma ja läski niin ei ole mitään tekemistä mun itsetunnon kanssa. Fakta vaan on faktaa. Ja voi kuule on TÄYSIN olla läski ja siitä rupee OIKEASTI kunnolla laiduttaa, niinku toi pallero vois tehdä jos sillä ois itsekuria kun yrittää lihottaa vaikkei liho. Se vaan menee niin, rasva kyllä palaa jos ihminen osais laihduttaa. Joten ole hiljaa jos et mistään mitään tiedä ja painu alipainos kanssa syvimpään HELVETTIIN

      Poista
    10. ihan näin btw, että geeneistä lihominen ei todellakaan johdu. joten niitä on ihan turha syyttää. se kuinka nopeasti laihtuu, voi sen sijaan geeneistä johtua. lihominen on ihan itsestä tai perheensä suomista ruokailu/urheilu -tavoista. "olen lihava, mutta se geenieni syytä" , on lihavien läskikasojen omasta päästä tullutta toiveajattelua. ei mulla muuta

      Poista
  6. mun luotto on lumene natural coden nude beige<3 oot ihan hirmu nätti noissa kuvissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mulla oli se mut se ei jotenki vaa pysyny oikee huulis, tai sillai et se lähti pois melkei heti :o

      Poista
  7. lopeta nyt vaan iha suosiolla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kukaan sua pakota tätä lukemaan..... Mee roskiin

      Poista
  8. Mulla ainaki ihan luotto on mun nudehtava vaaleenpunanen (maybellinen cosmo pink 160). Se on kivan neutraali, aika lähellä mun huulten omaa sävyä, muttei kuitenkaan! Joku vadelmanpunanen vois olla tosi kiva sullakin, ittelläki hakusessa sellanen, vaikka mulla yks on, mutta haluisin jonku vähän pinkimmän vadelman vielä :D
    Oonki huomannu, että sulla on aina välillä ollu huulipunaa (ja muutenki oot joskus meikannu vähä 'vahvemmin'), niin pakkoa sanoa, että sopii sulle ihan älyttömän hyvin! :) Keep it going girl!

    VastaaPoista
  9. Hyi vittu oot läski ällötät oikeen ja näytät possulta jonka naama on hakattu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kidding me? sanoo ano joka varmaa täl hetkel pätee joka vitun ikisen blogia, koska itellä ei oo elämää! :)

      Poista
    2. Nii ja minkähän näkönen lehmä ruudun siel puolel valittaaa.......

      Poista
    3. vittu mun tekis mieli lyödä sun naama paskaks.ei muuta :)

      Poista
    4. Ano joka haukkuu emmii possuks nii eks tajuu kuin naurettava sä oot ? Et saa emmii masennettuu noil kommenteil vaik kuin yrität lopettaisit vaa suosiol. hyvä emmi ! Noille idiooteille pitääki nauraa koska noi on nii naurettavii !!! :D

      Poista
    5. Ui vitu kovis minttu<3 kiva et sun tekis mieli hakata mut kato ny sinäki ittees:D:D:D mut joo tosi kova tyttö varmasti olet ;O tol naamal kannattaa kyl ehkä jättää noi uhkailut pois

      Poista
  10. En tajua miten kukaan viitsii edes sanoa jotain noin ilkeää...esim. nyt tässäkin postauksessa pari kommenttia, jotka sai mut aivan ihmettelemään. Siis kuka oikeasti sanoo tuollaista? Toivon, että ihmiset, jotka sanovat tuollaista, eivät tulisi nimettöminä huutelemaan vaan ihan nimensäkin paljastaisivat. Myöskin voisi miettiä, että eivät sanoisi täällä netissä sellaisia asioita, mitä ei päin naamaakaan voisi sanoa. :)
    Hyvä blogi sulla on, ja nätti tyttö oot, älä välitä ilkeyksistä.

    VastaaPoista
  11. Sul on tosi ihana blogi & oot tosi nätti ja persoonallinen!:) Jätä vaa tulevaisuudessaki noi anot omaa arvoonsa ! Kokeile vaa rohkeest kaikkii erilaisii meikkei ja kampauksii!:)

    VastaaPoista
  12. noi anonyymit jotka on haukkunu suo tos aikasemmin on sit sama tyyppi:D mitä ne ikinä sulle selittääkää, ne on sama ihminen.

    ja me kaikki oikeesti tiedetään, että yrität laihduttaa, etkä edes ole mitenkään lihava, vaan ehkä vähän tukevarakenteinen. Kaksi eri sanaa, kaksi eri merkitystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei ole sama ihminen. sitä paitsi anot puhuu totta. emmi on lihava.

      Poista
  13. Emmi sä olet kaunis ja kaikki ilkeät anot voi vaan pitää turpansa kiinni jos ei oo kivaa sanomista jos te anot ootte niin täydellisii ni laittakaapas oma pärstä kuviin ni katotaan mitä monet teille sanoo... Ihmiset on erillaisia ja toisilla on eri ihanteita...mun mielestä semmoset lissufeikkipaskat on ihan kamalia ..olis välillä ihan normaalin näkonen niinku sinä joka ei yritä olla mitään muuta kun itsensä ja se on kaunista joten ihan vapaasti voit nauraa niille koska ne vaan tuntee itsensä niin epäonnistuvaiseksi ku kuulis sun jatkavan ihanana ja rohkeana eteenpä, mutt hei jokaisella on jotain ongelmia........ Ja mä toivon sulle oikeesti kaikkee hyvää :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    VastaaPoista
  14. mä ihailen sua tolkuttoman paljon ! mä tiedän sun yrittävän parhaas mukaan tiputtaa painoa, ja silti saat noita kamalia kommentteja ihan liian paljon - mä kadehdin sua, kun osaat ottaa nuo kommentit vastaan tuolla lailla !

    VastaaPoista
  15. Olipa kiva postaus. (:
    Multa löytyy ferrarin punainen, 3 erisävyistä nudea (kesälle ja talvelle omansa), hot pink ja semmonen punertava samppanja. Ja ne on ehdottomat mun meikkipussukassa!

    VastaaPoista
  16. Huomaatko ku sä ite lietsot taas anonyymejä tuleen haukkuua sua ku koko ajan kommentoit ja vastaat yleisesti tällai postauksissa anonyymien kommentteihin. Sano asia(t) kerran ja jätät sen siihen. :)

    VastaaPoista
  17. jos kerran vaa nauratte jos joku haukkuu läskiks nii miks poistit viimepostauksen vikan kuvan??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka asialle nauraa, ei niitä silti halua kuulla.

      Poista
  18. voi jeesus mitä kommentteja AHAHA ei vittu :D ompa kyllä mukava nähä miten jotkut ihmiset on niin äärimmäisen typeriä. taitaa olla omaa itsetunnon pönkittämistä tuommone. KUITENKIN! sitä piti sanomani, että en yleensä kommentoi, mutta nyt on pakko sanoa että sulla on naama kaventunu kyllä huimasti! kattelin noita muutamaa viime postausta niin kyllä se on totta. :) hyvä Emmi! ja vielä semmosta ettäääää sulle vois sopia semmonen persikkaan taittuva pinkki. Täydellinen sävy on tosin vielä itelläki hakusessa.. Ois kiva semmonen postaus missä ois kollaasi eri huulipunista sun huulilla. :) ootko muuten harkinnut että estäisit anonyymien kommentit? osa on niin säälittävän asiattomia.. tsemppiii! xoxo

    cestmavieama.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon samaa mieltä et ihan ku sä oisit jo vähän laihtunu mut en tiiä :)

      Poista
  19. oiiij ooot iha sika nätti nois ekois kuviss !! <3

    VastaaPoista
  20. näin sofian blogista kuvia siitä jostain italia päivä jutskasta.. niin ootko sä laihtunu paljon,vai näytätkö sä vaan siinä kuvassa paljon laihemmalta:O mun mielestä ainaki näytit laihtuneen!:)

    VastaaPoista
  21. Hyvä asenne Emmi! Älä välitä noista säälittävistä anoista! Oot ihana <3

    VastaaPoista
  22. Voisiks tehä sellesen kollaasin sun joululahjatoiveist ? :) sul on hyvä blogi ! :D

    VastaaPoista
  23. mun mielestä oikeesti kaikki vaatteet näyttää tosi hyviltä sun päällä ku et oo semmonen kauhee tikku!! se on totta :) älä laihuta mutta kuntoillahan aina voi ;)

    VastaaPoista
  24. haha katoin just salkkareita ja tuli heti ihan sinä mieleen siit pikkusest röhkiväst minipossust ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siinä vaihees kannattais kattoo jo itte peilii ;)

      Poista
    2. Ilomielin katonki :) kiitti vaa neuvosta

      Poista
  25. Olispa kiva tietää millänen läskiläjä sieltä haukkuja anojen peilistä näkyy :D
    Emmi oot sopiva, tosi kaunis ja mitä sillä on väliä jos itte on onnellinen ja vihtyy. Ei kaikkien tartte olla mitään luu viuluja! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ihan normaalipainoinen, luuletko että muuten kehtaisin tulla sanomaan yhtään mitään :)

      Poista
    2. pic or it's not true.

      Poista
  26. hienot löllöhuulipunat

    VastaaPoista
  27. miksi ihmeessä naurat jos joku haukkuu sua lihavaks? sehän on aivan totta vai oletko mielstäsi normaali kokoinen? on se hyvä jos pystyt itsellesi nauramaan ei siin mitää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ehkä on vähän huvittavaa ku jotku tulee anona haukkuu läskiks :DD

      Poista
    2. voiku ei tää oo mitään haukkumista, näkeehän nyt sokeeki et emmi on LIHAVA

      Poista
    3. mua on sanonu tuttuki lihavaks mut nauroin koska en välitä :) thats easy

      Poista
  28. Laihduta tai lopeta laihduttaminen. Vähän itsekuria! Ihan törkeen näköstä olla tollasessa kunnossa! Herrajumala! SINUNA EN PITÄIS EDES BLOGIA, kato ittees. Mitä itket oiekesti täällä että olet läski jos sulla on blogi jossa on kuvia itsestäsi paljon niin et sä ittsees hirveenä pidä. JA IHMISILLÄ ON LUPA KOMMENTOIDA TÄNNE SUN BLOGIIN.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli jos sulla on kuvia jossain, niin pidät itseäsi mallina, kauniina ja kaikinpuolin täydellisenä ?
      Ja miten se sinua liikuttaa minkä kokoinen Emmi on ja joillekkin ihmisille laihduttaminen ei vain ole niin yksinkertaista vaikka itsekuria löytyisikin.

      Ei Emmi ole tämän asian kanssa ainut, itsekkin olen laihduttanut monia vuosia ja aina saanut tuloksia, mutta pikku hiljaa.
      Ja ihmisillä ruumiinrakenne on erinlainen, itse en saisi itsestäni mitään luurankoa vaikka kuinka yrittäisin.

      Ja milloinkohan joku on sanonut ettei tänne saisi kommentoida ? O_o
      Ja jos kerta et halua Emmin pitävän blogia, niin miksi sitten luet ja viellä tulet kirjoittamaankin näin asiattoman kommentin joka kuuluisi roskikseen ?

      Poista
    2. Mitä väliä sillä on onko bloggaaja minkä painonen? Antaa jokasen olla sen painonen kun on eikä sen luulis sun persettä raapivan.

      Poista
    3. on oikeus kommentoida, mutta onko oikeus loukata ja solvata?

      Poista
    4. onks se sun tehtävä antaa emmille ohjeita??? ei!
      ja ihan btw jos emmi ois tosi laiha nii ihan varmasti teilt tulis kommenttii et "SYÖ NYT TYTTÖ HERRANJUMALA" -.- bithc please antakaa emmin olla <3

      Poista
    5. NIIN NO OISKO VAIHTOEHTONA OLLA_NORMAALI

      Poista
    6. Se että jos emmi on laihduttanut kutosesta lähtien tai kumminkin ainakin 5 vuotta vähintään niin eikö se kerro jotain että emmi ei pysty pitämään itseään millään kuurilla pitemmän aikaa? Että jos itsekuria on ja oikeasti haluaa laihtua niin kyllä pystyy vaikka hankalaa se onkin.


      Outoa on se että naurat omalle lihavuudellesi se kertoo vain että olet heikko etkä pysty ottamaan kritiikkiä( haukkumista yms). Vakavasti ja tehdä asialle jotain. Oikeasti nyt kaikki peliin tuloksia syntyy jos teet ja haluat sitä OIKEASTI jos et ole valmis ns laihduttamaan älä edes alota!!!:)

      Poista
  29. oot supernättinä taas, oon oikeesti kateellinen sun hiuksista, ne on ihanat!
    JOO sellanen joululahjatoivomus juttu ois toosi kiva :) tee hei sellasta?

    - Jonna :--)

    VastaaPoista
  30. Miettikää vähän ennen kuin haukutte että kaikilla on erilainen ruuminrakenne ja että laihdutus ei heti näy vaan ajan myötä tiedän sen koska itse olen myös laihduttanaut noin 6 vuotta ja nyt vasta alkaa hiukan näkyä. Joillain voi mennä 12 vuotta joillain 2 vuotta, joten anot miettikää mitä puhutte ja jos ei oo itään järkevää niin olkaa hiljaa.

    Ps: emmi oot tosi nätti sellaisena kuin olet

    VastaaPoista
  31. mun lemppari huulipunat on oriflamin sensaatiomainen pronssi ja paahtava punainen.

    VastaaPoista
  32. hohhoijaa, kyllä jotkut ihmiset sitte osaa olla säälittäviä. Saako ne oikeesti jotai sairasta mielihyvää siitä, että ne tulee tänne nettiin yleisesti pahottamaan toisten mieltä? :D Kyllä pitää itsellään olla päässä jotain vikaa, jos tulee tänne toisia haukkumaan ja moittimaan. Mielestäni olet emmi juuri hyvä tuollaisena kuin olet :) ei meitä ihmisiä ole luotu tänne maailmaan toisia ihmisiä miellyttämään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asiallinen kommentti ja samaa mieltä täälä ! :)

      Poista
  33. kannattaa laittaa semmone suodatin näille kommenteille, et katot kommentit enneku julkaset ne. Sitäkautta blogistasi tulisi positiivisempi:)
    Ystävän neuvo(:

    VastaaPoista
  34. siis oon niin niin niin vihoissani noista ''oot läski'' kommenteista. EI V***U KESTÄ!!!!!!! MITÄ NOILLA IHMISILLÄ PÄÄSSÄ IHAN OIKEASTI LIIKKUU?! Miten ne kehtaaa, mä aloin itkee, mut rumasti noi on sulle sanonu!Siis ihan kamalaa miten ihmiset voi olla ilkeitä toisille..Mun tekis niiiin miele halata sua! :( ihan kamalaa en kestä..Miten noi kehtaa -.-'

    VastaaPoista
  35. OOT IHAN SAIRAAN NÄTTI NOIS KUVIS!♥ :) oisko day with me viikonloppuna huono ehotus? ;)

    VastaaPoista
  36. Hei oikeest te anot jotka haukutte etteks te tajuu et kuin noloi te ootte !!!! Miks teiän pitää lukee emmin blogii jos ootte tollasii ????? Oikeest mäki vaa nauran teille

    VastaaPoista
  37. Eli jos sulla on kuvia jossain, niin pidät itseäsi mallina, kauniina ja kaikinpuolin täydellisenä ?
    Ja miten se sinua liikuttaa minkä kokoinen Emmi on ja joillekkin ihmisille laihduttaminen ei vain ole niin yksinkertaista vaikka itsekuria löytyisikin.

    Ei Emmi ole tämän asian kanssa ainut, itsekkin olen laihduttanut monia vuosia ja aina saanut tuloksia, mutta pikku hiljaa.
    Ja ihmisillä ruumiinrakenne on erinlainen, itse en saisi itsestäni mitään luurankoa vaikka kuinka yrittäisin.

    Ja milloinkohan joku on sanonut ettei tänne saisi kommentoida ? O_o
    Ja jos kerta et halua Emmin pitävän blogia, niin miksi sitten luet ja viellä tulet kirjoittamaankin näin asiattoman kommentin joka kuuluisi roskikseen ? < Kuule mua ei vittuakaan kiinnosta noi sun ruuminrakenteet ja saatko ittestäs luurankoa saatanan läskit jotka itkette täällä iik iik älkää kiusatko olemme kaikki läskejä! Ne jotka täällä on niitä läskejä ne puollustelee. JA PIDÄ VITUN HUORA PÄÄSKIINNI. Mä kommentoin tänne mitä haluan sun ei tartte tulla siihen vastailemaan. IIK APUA LÄSKIÄ KIUSTAAAN IYYHH poista blogis saatanan läski jos nää kommentit on sulle ongelma. JA SIKSI MÄ KUULE TULIN KOMMENTOIMAAN KUN TÄMÄ KYSEINEN PALLORO ON HELVETIN RUMA.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huhhuh... Järki kätee mitä tänne kirjotellaa. Kyl huomaa ettei oo joillaki menny kasvatus perille..

      Poista
    2. Anteeks ? :D
      Saanko kysyä että millä perusteilla minä olen huora ?
      Sillä vai kuin sanoin oman mielipiteeni asiaan ?

      Jotkut ihmiset on ulkonäöltään erilaisia, mutta sun kaltasia ihmisiä on kyllä harvassa.
      Just tollasia ''mä olen niin täydellinen, haistakaa kaikki erilaiset paska..'' Ittees täynnä vaikutat olevan.

      Ja mielestäni en edes sanonut missään vaiheessa että et saisi kommentoida mitä haluat, mutta silti voisit jättää nämä sinne pään sisällesi.

      Poista
  38. Miksi pidät blogia tiedät että saat huonopalautetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. todellakaan kaikki täällä ei anna huonoo palautetta joten miks sen pitäs joittenki idiootti anojen takia poistaa oma blogi :D

      Poista
  39. Moikka, mun täytyy Emmi sanoa että oot rohkea ja vahva ihminen. Jaksat lukea näitä kauheita kommentteja, vähempikin saa itsetunnon laskemaan. Nää ihmiset jotka näitä kirjottaa ei luultavasti edes tunne sua tai koskaan ole nähnyt oikeasti muuta kun kuvista.
    Ja luultavasti näillä "ilkeillä anoilla" on tarve saada sut surulliseks, sun postaukset kuitenkin on ilosia, ja vaikutat pirteältä ja iloiselta nuorelta naiselta :) Älä välitä noista ilkeistä kommenteista, jokainen joka on lihava tai laiha tietää varmasti olevansa mitä on, ilman että joku elämäänsä kyllästynyt TEINI/MURROSIKÄINEN siitä mainitsee.
    Laihduttaminen on vaikeaa, sen tiedän kokemukseta ( nimimerkillä -15kg laihduttanut). Sun ikäisen tytön ei vielä edes kuuluisi laihduttaa, sä oot vielä "kasvavassa iässä" joten kroppakaan ei siihen niin helpolla suostu. Yritä maltilla, syöt terveellisesti ja liikut. Itsellä ainakin toimi parhaiten kun vähensin hiilihydraattien syömistä ja liikuin enemmän.
    Sä oot Emmi niin suloinen tyttö, mua harmittaa nää kommentit tosi paljon.

    Tsemppiä sulle ja ihanaa joulun odotusta :)

    T. 22-v "aikuinen" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 22 v aikuinen huhuh millä perusteella haukkuu teini ja murrosikäiset ihmiset? Jos ilmaisee mielipiteensä niin on teini.

      Poista
    2. Yläpuoleinen anonyymi ei tiedä lainausmerkkien merkitystä :D Ja mitä helkuttia tuo "Jos ilmaisee mielipiteensä niin on teini" nyt mihinkä liittyy, siis teinitkö vaan saa ilmaista mielipiteensä... :) T. Toinen "aikuinen", mutta vielä paljon vanhempi kuin tuolla ylempänä, vanha käpy suorastaan sekä paha kielinatsi kaiken lisäksi :-D
      Ja hot hot Emmi! :)

      Poista
    3. Kahella edellisellä taitaa olla luetun ymmärtämisessä vikaa :DD Tossa ei kyl mun mielestä mainittu että jos ilmasee mielipiteensä on teini... :D Ja ilmaseehan toi itekkin mielipiteensä :D

      Poista
    4. siis miks JOKA kerta kun tänne tulee sanomaan tolle sialle oman negatiivisen mielipiteensä siitä niin sanotaan että ''noi on taas noiden pikkuteinien kommentteja''. niinku aikasemminkin jo sanoin, emmi valitettavasti on syntynyt vitun rumaksi. olen tätä mieltä nyt 19 vuotiaana ja tulen varmasti olemaan myös 22-vuotiaana ja viisikymppisenäkin.

      Poista
    5. ^^ mitä vittua? :DDDDDD miten 19-vuotias kehtaa sanoo tollee? oon 14 enkä ikimaailmas sanois kenestäkää noin vaikka joku olis kuinka ruma.

      Poista
    6. ihan hyvin kehtaan kiitos vaa kysymästä :P

      Poista
    7. tuu omal naamal sanoo, ni meki voidaa kattoo kuinka kaunis ja ihana sä olet. (:

      Poista
    8. Noniin neiti täydellinen .. Oli kyllä lapsellisintä mitä oon kuullu ! mite joku 19v voi sanookkin noin? ja kyllä sunkin pitäs tietää että tommoset jutut voi pitää ihan omassa mielessä eikä tänne tarttea tulla huutelemaan kun jotkutoikeasti voi pahoittaa mielensä ja tämmöset jutut opittiinkin jo alakoulussa joten voit mennö takas kouluun kasvamaan aikuseksi !

      Poista
  40. minä sanon että hot! :D oon just hissan tunneilla kattonukki että meikkaat tosi kivasti! :) ois kiva jos itekkin osais...:D ja mitä sun pukeutumiseen tulee niin sekin on kyllä erittäin kohdallaan!:)

    VastaaPoista
  41. Hot täältä päin myöskin! Oon nähny sut koululla käytävällä ja täytyy sanoo että tykkään sun hiuksista ku jaksat tehdä niihin kivoja lettejä ja meikkikin on kohdallaan. Vaatteet on kanssa kivoja :D mitä sulla nyt on ollu päällä niin ovat kaikki kyllä hyvin sopineet!!!!

    VastaaPoista
  42. ettekö te anot tajuu et vaikka emmi ehkä nauraaki anoille jotka haukkuu lihavaks nii se voi silti tuntuu tosi kurjalta.. emmi ei oikeesti ees oo lihava niin miettikää miltä tommonen kommentointi tuntuu ennekun sen sanotte.. kiitos ja anteeksi

    VastaaPoista
  43. Siis ihan kauheen säälittävää tulla sanoo et " läski lehmä " ja "laihuta" ja viel netissä ! Taitaa ittellä olla vaa sen verra huono omatunto ku ei oma kroppa oo iha täydelline, ja kaikki ihmiset on kauniita koosta huolimatta, mitä välii sil on minkä kokonen on ? Ja etenki ennenkä tuutte huutelee: nii hoitakaa oma kroppa ja elämä kuntoo !

    VastaaPoista
  44. Ihmetellään miksei tule postauksia.. Hmm johtuisko siitä että aina alkaa tää ainainen pa*ka ryöppy jokasen postauksen jälkeen eiköhän siinä itsekukin postaaja rupea väsymään.. Ja vinkki viitosena anot jos te itse olette sitten niin täydellisiä hoikkia ja malliainesta TEHKÄÄPÄ te blogi ja POSTATKAA joka päivä niinkuin te vaaditte ja valitatte! Niin saatte maistaa omaa lääkettänne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuskinpa noi haukkujat niitä postauksia täältä vaatiikaan

      Poista
    2. eikö sua Emmi muka yhtää haittaa että joka postauksen kommentteihin tulee kymmeniä haukkumiskommententteja? mikset vaa estä anonyymien kommentointia nii ei sunkaa tarvis pahottaa mieltä

      Poista
    3. Kyllä anot silti postauksista aina näyttävät innostuvan ku pääsevät siten aina elementtiinsä ja aukomaan päätään joten kyllä veikkaan että kaikki postaukset ovat anojen mieleen

      Poista
  45. Mielettömän upee tyttö!! oon seurannu sua jo vaikka kuinka kauan mutta en oo koskaan saanu aikaseks liittyy lukijaks!:D noh nyt sitten seki onnistu. Sulla on todella kiva tyyli mun mielestä ja oot tosi kaunis :) oot ihana ja upee just sellasena kun oot !:)

    VastaaPoista
  46. huhhhuh nää anot... :'D oot tosi kaunis ja älä välitä noist !(:

    http://saija-mylife.blogspot.fi lukijaks :')?

    VastaaPoista
  47. Sä voisit oikeesti Emmi jättää haukkuvat kommentit julkasematta, ja julkasta ainoostaan postaukseen liittyvät positiiviset/rakentavat palautteet. Ja ylhäällä mainittiin asian lietsomisesta; oon aivan samaa mieltä! Jätä kommentit omaan arvoonsa. Sun ei tarvii sietää tätä eikä selitellä. Oot varmasti huomannu itsekin et yhden negatiivisen kommentin jälkeen hullunmylly alkaa joka postauksessa uudelleen...

    Jep mutta tsemiä sulle.

    VastaaPoista
  48. Hahah, siis ihan oikeesti ihmiset mitä teijän päässä liikkuu ku alatte heittää tommosta paskaa toisten niskaan. Ihan naurettavaa ja miks on outoo et Emmi pystyy nauraa näille kommenteille, näähän on niin säälittäviä, että kuka näille ei naurais? En usko, että anot siellä ruudun takana on itsekkään täydellisiä, joten katsokaa peiliin kiitos ja get a life.

    VastaaPoista
  49. Siis oikeesti miten te anot alenuytte tollaselle tasolle? Miks on heti pakko tulla aukoon päätään emmin painosta, eiks se oo ihan jokasen oma asia? Emmihän on ruumiinrakenteltaan vähän "isompi" mut en todellakan sano sitä läskiks! Emmi sulla on ihana asenne ja oot just ihana tollasena!<3

    VastaaPoista
  50. voisitko tehdä postauksen niistä jutuista mitä haluat joululahjaksi? :)

    VastaaPoista
  51. Vitun pellet. KAIKKI JOTKA VITTU TÄÄLLÄ OOTTE VOI EI EMMIÄ HAUKUTAAN, JOO PIDÄN ITSEÄNI TÄYDELLISENÄ VERRATTUNA TÄHÄN RYHÄÄN! JA VARMASTI MONI MUUKIN.

    VastaaPoista
  52. Missä se itse emmi? XD jotkut vaan täällä sen kaverit ja lukiat puollustelee.

    VastaaPoista

Vain asialliset kommentit hyväksytään! Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen emmievek@outlook.com