tiistai 13. marraskuuta 2012

800!!! :D

Heissuliveei!
Kirjoittelen tässä nyt kännykällä kun huomasin että teitä on jo yli 800! Wau! Ja ISO kiitos kaikille <3 Mä tiedn että voisin olla parempikin bloggaaja, mutta kello ja koulu ihan selkeesti vihaa mua! Eli kouluhommiin menee aikaa, vaikkakaan ei yhtä paljon kuin ennen, sillä meikäläinen on kärryillä asioista jopa matikassa! Tosin matikassa vasta yksityisopetuksen jälkeen. Nii ja te jotka sanoitte et ensimmäiset kurssit on helpoimmat... Pyh pah sanon minä! Matikka ainakin on paljon helpompaa vaikka laskut on sivun mittaisia. Mutta hyvähän se vain minulle on, ja tietysti joillekin ihmisille ekat kurssit  voivatkin olla helpoimpia. Ja äidinkielestäkin sain muuten 8, ja historian 1. kokeesta  9+ , historia muuten on oikeesti tosi mielenkiintoinen aine! Varsinkin kun puhutaan antiikin Roomasta!

Mutta nyt yritetään tiivistää viimeviikkoa... Historianesseen palautus, biologian  käsitekoe, sanari,biologian tutkielman palautus, ( tehtiin sitä soffen kanssa eilen melkein kymmeneen asti) ja sitte meillä oli kansainvälisyys eli kV viikko koulussa, ja koska itse kuulun kV kerhoon, niin hoidettiin italia päivä tyttöjen kesken perjantaina. 

Perjantaina oli myös lähtö isoskoulutus leirille, eli kaikki hämeenlinnalaiset jotka käy tänä kesänä riparin niin varokaa vaan ( aion siis vain hakea kesäripareille) mutta iskossa meni siis koko viikonloppu, ja sunnuntaina kotiin päästyäni juhlittiin tietysti isänpäivää ja tehtiin bilsan tutkielmaa.

Niin ja viime viikon maanantaina ja tänään olen ollut myöskin salilla!  Kerran ittekseni ja kerran soffen kanssa. Voi että mä ikävöin sitä paikkaa<3 mutta nyt on taas kuntosalikortti ja kukaan tai mikään ei voi estää mua ;)

Mutta otsikon mukaisesti on juhlan aika! Sen vuoksi Te ihanaiset saatte päättää minkä postauksen mä teen viikonloppuna, en tosin tiedä saanko videokameraa, ja tässä piilee toinenkin juju;) sen ehdotuksen pitää olla joku mitä mä EN ikinä tehnyt,kuten day with me.   Ja mä teen sen ihmisen postausehdotuksen joka osaa kertoa eniten asioita musta, ja mä en hyväksy kommentteja missä sanotaan vaikka mun sukunimi tms. Ja ne pitää laittaa nimellä, eli anot kirjottakaa nimenne viestin perään tai sen "anonyymi" jutun tilalle.

Muistakaapas muuten seurailla mun blogin facea (ja tietysti tykätä siitä) mä nimittäin olen sinne päivitellyt hieman kuulumisia.    Ja jos joku ei vaikka löydä sitä sivua tai ei ole fb:tä, niin te kaikki kuitenkin näette mun face päivitykset kun vaan scrollaatte tuota face palkkia:)    Niin ja jotakin mahdollista kilpailuakin siellä saattaa olla luvassa joku päivä ;)

Nyt meikäläinen painuu  iltapuuhiin ja pehkuihin koska väsyttää! Paitsi muutama kännykkäkuva ensin :)

Kuvissa on esseen tekemistä, salilla oleskelua,suklaanaamio, koiran kouluttamista ( opetin siis ziton ottaan mun sukat  pois jalasta) jaaa sitten kaisulin luovaa toimintaa ja janican ja soffen sekoilua :D ja maailman helpoin kampaus ( muistatteko hiustuton), pikkuleteillä.









48 kommenttia:

  1. mikä toi käsiala on

    VastaaPoista
  2. teiltä tulee aina soffen kanssa samana päivänä postaus viikon välein...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon kattonu iha samaa...

      Poista
    2. joo oon kans huomannu et teijän postaukset tulee samana päivänä samoista asioista......

      Poista
    3. siis kamalaa.. olkaa onnellisia että postaus tulee kuitenkin joskus? mitä valitatte turhasta

      Poista
    4. ei ollu valitus. vaan mainitsin asiasta

      Poista
    5. voi johtua ehkä siitä että meidän päivät on aika samanlaisia :)

      Poista
  3. Kiva postaus :) Voisitko tehdä videon siitä, miten koulutat zitoa ottamaan sukat sun jalasta? Olis kiva tietää :) Ja toinen toive olis ihonhoitovideo :)

    -Ina

    VastaaPoista
  4. Onpa sulle miehinen käsiala! :-D

    VastaaPoista
  5. onko karolla oma blogi? jos on voitko linkata osotteen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jos sun postaukset jatkuu tämmösinä tuo 800 laskee 200. sori vaa mut on huono blogi.

      Poista
    2. en kyl usko että laskee koska tää on hyvä blogi koska on erilaisuutta joka kerta

      Poista
    3. ei ole blogia :) ja ehkei ne ny varmaan 200 laske ;) ja onhan sekin kyllä paljon! :)

      Poista
  6. Voi anot, anot anot...(no hehe itekki kun ano oon) mutta te jotka KOKO AJAN jaksatte masentaa toista. Emmi yrittää selvästi teijän takia tehdä postauksia ja te senkun jaksatte valittaa! Kannattaa miettii pari kertaa mitä kirjottaa.

    VastaaPoista
  7. kuka tos vikassa kuvassa vasemmalla on?? ooksä siinä vai kuka toi läskipallero on??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asianhan olisit voinut ilmaista kauniimminkin kuin ''läskipalleroa'' käyttäen.. -.-
      Esimerkiksi tyytyä vain tohon kuka tos vikassa kuvassa vasemmalla on, lauseeseen.
      Eikö ole yhtään järkeä, millä ajatella ja mitä sanoa ?

      Menkää oikeesti jo anot itteenne, jotka tuutte haukkumaan tai loukkamaan Emmiä tai jotain muita jotka hänen kuvissaan esiintyy !

      Poista
  8. Vastaukset
    1. huhhuh mitä kommenttia... kasva aikuiseks

      Poista
  9. hyvä postaus kun et pyydelly anteeks et miks et oo postannu! :) keep going emmi ;)

    VastaaPoista
  10. tee day whit me sofian kanssa

    sun koiras nimi on zito
    asut hämeenlinnassa
    sulla on pienet jalat
    oot lukion ekalla
    sulla on pitkä matikka
    tykkäät kolmioleivistä
    et tykkää kahvista
    oot absolutisti
    oot sofian kaveri
    et polta tupakkaa
    tykkäät suklaasta
    et oo kokaa seurustellu
    sulla on sisko
    tykkäät löysistä vaatteista

    no tos on pari jotkut on iha itsestäänselvyyksii mut sellasii asioi mitä enne en tienny (aika hyvä toi oot sofian kaveri, oon aika helvetinmoinen sherlock (;

    t.eerika

    VastaaPoista
  11. http://littlepieceoftheworld.blogspot.fi/

    Kiva blogi :) !

    VastaaPoista
  12. hitsi tossa onki jo sanottu samat mitä mäki aijoin mutta laitampa ne uuestaa tähä silti ja kaikki mitä susta tiedän: aloitit blogin yläasteella jossa viihyit tosi hyvin ja sun paras kaveri on sofia joka oli sillonki jo sun luokalla:) myös karo ja kaisa on sun ystäviä. hait samaan lukioon kun nekin ja se oli just se lukio mihi halusit, ja pääsit sisälle!:-) sää haluaisit luokanopettajaksi eteläsuomeen opiskeleen ja teet paljon töitä sen haaveen eteen!:) tykkäät paljon lapsista ja haluat olla roolimallina ja auktoriteettina lapsille! haluaisit opiskella muualla koska hämeenlinnassa ei pysty, mut haluaisit kuitenkin palata joskus takas hämeenlinnaan koska tykkäät asua siellä! sulla on mukava perhe johon kuuluu äiti isä isosisko ja pikkusisko. sun pikkusisko on tosi sulonen ja vaaleetukkanen mut välillä kuulema vähän ärsuttävä niinku kaikki siskot :D ja sun isosisko tais olla vuoden tai kaks vanhempi? muistaakseni 95:) ja teijän perheeseen kuuluu myös koira zito jonka kanssa varsinki sun isosisko harrastaa, ja kyllä vissii kaikki:) jaaaa hmm mitäsvielä..sulla on luonnostaa aika vaaleet hiukset ja sulla tuli pienenä se ennenaikanen kehitysjuttu mutta se eioo sua häirinnyt:) ja omasta mielestäs susta tuntuu tärkeeltä miellyttää muita ja ehkä siks ootki ollu pienempänä se jolle kaikki soitti ja sillee ku ne halus nähä sulta läksyt tai tehä ne sunkaa !! ja sua ärsyttää semmonen! tykkäät tosipaljon sun blogista ja tykkäät kirjottaa tätä meille. sit sulla on pienet jalat ja oot lyhyt mutta et tykkää et ihmiset huomauttaa siitä tai huomaa sen ensimmäisenä sussa. jaa hmmm:) yrität myös laihduttaa koska haluaisit olla laihempi koska oot pienestä asti ollu vähä pyöree:) ja tykkäät sun silmistä ja luomesta joka on sun suun yläpuolella!:-) ja myös hiuksista ku ne on ihanan paksut. sulla ei myöskää oo ollu poikakaveria mutta haaveilet sellasedta ja toivot saavasi ihanan miehen ja lapsia ja semmosrn idylliperheen isona:) ja ainii rakastat kenkiä, tai tarkemmin korkkareita!!:D ja rakastat tanssia ja oot harrastanukki kilpatanssia mut et enää:)a nyt en taija keksiä enään XD ainii jase vielä et sua jännitti sikana mennä lukioon ja aluks oli vähä sekavaa tottua siihe mutta nyt ihan tykkäät, ja oot paljon vaihtareitten kaa ja oot saanu paljon uusia kavereita:)
    toivoisin jotai hauskaa kokkailuvideota tai sit jotain syvällisemoää postausta jostain sulle tärkeestä asiasta, tai vaikka muutaman kaverin esittelykirjotuspostausta sillee vähä tarkemmin ja pohtivammin ja sillee:) jee oot ihana <3
    t. aurora

    VastaaPoista
  13. ei näi ...... pelkkää känny kuvia JOKA postauksessa ...... ja kyl tiiän et tähä tulee joku inisee mut cmoon ! ihmisil on mielipiteet ja niitä saa ilmasta, ei ihminen voi ottaa vastaa pelkkää positiivisuut yms.

    emmi, voisit lyhentää tota sun tekstiä! ihan liikaa tekstii. ja suosittelen ettet ottais enää yhtää enempää kuvii sun kännykällä, mun mielest noi on iha hirveen laatusii! , niiku sun pokkariki ..paska blogi

    VastaaPoista
  14. laihdutaks viel? ei silt näytä ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haluaisin nähdä minkälainen ihminen sielä ruudun takana on jos on varaa heitellä tänne tämmösiä :)

      Poista
    2. oonko väittäny olevani laihdutus kuuril ?

      Poista
    3. luuletko sä ihan oikeesti et ihminen laihtuu tosta noin vaan, että ne kilot oikeen ropisee pois?

      Poista
    4. huomaa et tääl on taas nää 12 vee es jonnet vauhdissa ku ne on päässy salaa tietokoneelle ku äiti ei oo kotona.

      Poista
  15. kiva postaus :) ois kiva jos postaisit useemminkin mut tiiän ku oon itekki lukios et aika ei kyl aina riitä joten...
    Aika jännä käsiala muuten sulla! ;D Ja ois kiva jos tekisit postausta vaikka ihonhoidosta, hiustenhoidosta, Zitosta ihan erikseen, koulusta, aamurutiinivideota yms. (:

    VastaaPoista
  16. kauhee käsiala... en oo ikinä nähny tommosta käsialaa tytöllä/naisella.

    VastaaPoista
  17. ootteko sofian kanssa samlla luokalla siis? :)

    VastaaPoista
  18. kuka toi viimeses kuvas oleva vasemman puoleinen on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siin oli sofia mut tai hän käskee poistaa tän kuvan kun sen maha näky niin että huomas ettei paljoo senkään laihdutus oo tehonnu

      Poista
    2. kai kaikilla/suurimmalla osalla ihmisistä menee maha makkaroille jos istuu jumalauta? kattokaa seuraavan kerran kun situtte jossain nii kattokaapa miltä mahanne näyttää. kyllä melkein kaikilla on maha semmoinen kun istuu ja on kumarassa muutenkin jos on yhtään muuta kuin luuta ja nahkaa

      Poista
  19. hitsi tossa onki jo sanottu samat mitä mäki aijoin mutta laitampa ne uuestaa tähä silti ja kaikki mitä susta tiedän: aloitit blogin yläasteella jossa viihyit tosi hyvin ja sun paras kaveri on sofia joka oli sillonki jo sun luokalla:) myös karo ja kaisa on sun ystäviä. hait samaan lukioon kun nekin ja se oli just se lukio mihi halusit, ja pääsit sisälle!:-) sää haluaisit luokanopettajaksi eteläsuomeen opiskeleen ja teet paljon töitä sen haaveen eteen!:) tykkäät paljon lapsista ja haluat olla roolimallina ja auktoriteettina lapsille! haluaisit opiskella muualla koska hämeenlinnassa ei pysty, mut haluaisit kuitenkin palata joskus takas hämeenlinnaan koska tykkäät asua siellä! sulla on mukava perhe johon kuuluu äiti isä isosisko ja pikkusisko. sun pikkusisko on tosi sulonen ja vaaleetukkanen mut välillä kuulema vähän ärsuttävä niinku kaikki siskot :D ja sun isosisko tais olla vuoden tai kaks vanhempi? muistaakseni 95:) ja teijän perheeseen kuuluu myös koira zito jonka kanssa varsinki sun isosisko harrastaa, ja kyllä vissii kaikki:) jaaaa hmm mitäsvielä..sulla on luonnostaa aika vaaleet hiukset ja sulla tuli pienenä se ennenaikanen kehitysjuttu mutta se eioo sua häirinnyt:) ja omasta mielestäs susta tuntuu tärkeeltä miellyttää muita ja ehkä siks ootki ollu pienempänä se jolle kaikki soitti ja sillee ku ne halus nähä sulta läksyt tai tehä ne sunkaa !! ja sua ärsyttää semmonen! tykkäät tosipaljon sun blogista ja tykkäät kirjottaa tätä meille. sit sulla on pienet jalat ja oot lyhyt mutta et tykkää et ihmiset huomauttaa siitä tai huomaa sen ensimmäisenä sussa. jaa hmmm:) yrität myös laihduttaa koska haluaisit olla laihempi koska oot pienestä asti ollu vähä pyöree:) ja tykkäät sun silmistä ja luomesta joka on sun suun yläpuolella!:-) ja myös hiuksista ku ne on ihanan paksut. sulla ei myöskää oo ollu poikakaveria mutta haaveilet sellasedta ja toivot saavasi ihanan miehen ja lapsia ja semmosrn idylliperheen isona:) ja ainii rakastat kenkiä, tai tarkemmin korkkareita!!:D ja rakastat tanssia ja oot harrastanukki kilpatanssia mut et enää:)a nyt en taija keksiä enään XD ainii jase vielä et sua jännitti sikana mennä lukioon ja aluks oli vähä sekavaa tottua siihe mutta nyt ihan tykkäät, ja oot paljon vaihtareitten kaa ja oot saanu paljon uusia kavereita:)

    VastaaPoista
  20. Ei hyvää päivää, mä olen nyt pitkän matikan 13 kurssilla ja voi kuule kyllä 1. ja 2. kurssit ovat ihan naurettavan helppoja verrattuna siihen. Vieläkun graafinen laskin laskee ne kaikki toisenasteen yhtälöt suoraan, eikä niitä tarvitse todellakaan kirjoittaa samalla tavalla auki kuin kurssin aikana. Tuut kyllä siellä 8-13 kursseilla huomaamaan että 1 ja 2 kurssit ovat ihan naurettavaa kamaa helppoutensa puolesta........hahahahhaha en kestä :D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjotuksesi perusteella ei ainakaan näytä siltä että voisit olla sen ikäinen että kävisit jo pitkän matikan 13. kurssia...

      Kyllä ne ekat kurssit minustakin tuntui vaikeilta, mutta tottakai sitten viimeisillä kursseilla mietti, että hitsi olivatpa ne ekat helppoja.

      T. viime keväänä E:n pitkästä matikasta kirjoittanut.

      Poista
  21. Tota miten koira opetetaan ottaa sukat pois jalasta? :Dd tee video siitä? Ois kiva tietää:)
    Ps. Oot nätti :3

    VastaaPoista

Vain asialliset kommentit hyväksytään! Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen emmievek@outlook.com