maanantai 4. helmikuuta 2013

4213

Heido!
On  muuten aikamoista huomata että nythän on jo helmikuu. (ensin kirjoitin että elokuu, muttei ehkä sentään).
Ryttäsin kalenterin, ja ajattelin että annetaampa nyt hieman blogille aikaa, vaikka huomenna olisikin äidinkielenkoe... Noh kehitänhän mä tässä mun verbaalisia taitoja!

Nyt mä pyydän jo valmiiksi anteeksi, mutta muutama asia hieman häiritsee. Ei nyt mitään maata mullistavaa, mutta kuitenkin... Sain tietää että demissä on taas keskustelu meikäläisestä. Tällä kertaa arvostellaan sitä että miten mulla voi lähes 1000 lukijaa. Nii'in, samaa ihmettelen minäkin.

 Mutta siis en häpeä myöntää että aika varmasti alussa kaikki lukijani tulivat Sofian blogista, ja varmasti vieläkin mua sieltä bongaillaan. Hyvä juttuhan se vaan on, saampahan ilmaista mainosta!Eikä ihmiset jäisi tätä lukemaan, jos ei pitäisi edes hieman. Eri ihmiset tykkää eri asioista. Mä olen tämmöinen tavis, ja tämä on taviksen blogi.

 Mä en kuitenkaan pidä tästä massablogi-termistä, enkä halua sitä käyttää. Mä olen sitä mieltä että mun blogi(kaikki sanoo varmaan muuten blogistansa näin) ei ole ihan perinteinen blogi, eikä nyt mitenkään hirveen erikoinenkaan.

Älkää nyt ymmärtäkö seuraavaa väärin, mutta mä luen paljon blogeja. Ja jos mä olen ymmärtänyt, niin perinteinen massablogi on semmonen että otetaan päivänasukuvia, vaatteet gt:stä ja henkkamaukasta tms. Nii... Mun mielestä aika erilainen kuin meikäläisen blogi.(nyt seuraavissa kuvissa muuten on päivän asu ;D  puhuinko itseni pussiin?! :D ) Ja nyt puolustuspuhe "massablogien puolesta" , itse ainakin saan inspiraatiota joihinkin asuistani muista blogeista. Muuten toisaalta, mitä väliä sillä on vaikka jokainen teini-ikäinen tyttö bloggaisi, jos itse hommasta tykkää ni sitten go for it!

Mutta hei nyt iloisimpiin aiheisiin! Eilen mä kerroin saaneeni 9 uskonnosta, tänään sain tietää matikan numeron. Muistanette varmaan että alku pitkässä matikassa mulle oli erityisen vaikea. Edellisestä kurssista en päässyt edes läpi. Ja nyt kun edelliset numerot ynnätään keskiarvoksi nykyisen kanssa, ja sain 7!! Eli kokeesta on tullut parempi kuin 7. Tää tuo varmasti lisämotivaatiota opiskeluun, ja nyt on vaan tärkeää pitää numerot ylhäällä.

Yhden asian muuten unohdin näistä häiritsevistä asioista. Ripsiväri episodi. Ette kai te nyt oikeasti luule, että meikäläinen saa jonkun paniikkikohtauksen kun en löydä ripsaria. Kaikilla meillä on asioita mitä haluais muuttaa itsessään, ja mä haluaisin näyttävämmät ripset. It's not a big deal. Viikonloppusin mä olen ilman meikkiä. Heti sen jälkeen kun mä olin tuon postauksen kirjoittanut, niin lähdin lenkille koiran kanssa, lökövaatteilla , hiuksia harjaamatta, ja tietysti ilman meikkiä. Mä tykkään huolitellusta ulkoasusta koulussa. Se ei ole rikos. Niin ja te jotka sanotte että hain huomiota. Niin miettikääpäs tätä: tää on mun blogi, joten eikö kaikki huomio ole jo minussa?

 Nyt kuitenkin ripsariongelma on ratkaistu, ja kävin koulun jälkeen ostamassa uuden puuterin loppuneen tilalle, ja uuden ripsarin kokeiluun. Mä olen aika hidas ostamaan asioita, mä käyn eri kaupoissa vertailemassa hintoja, luen arvosteluja, ja mietin että tarvinko mä oikeasti tätä. Ja nyt en valehtele että vietin tunnin kaupassa miettimässä minkä ripsarin haluan. Tai siis kahdessa kaupassa, mutta kävelyyn meni vain se 5min. Toivottavasti uusi purtilo ei tuota pettymystä.

Mietin kuitenkin että onko teidän vaikea miettiä mitä meikkejä ostaisi, ja millä saisi itselleen parhaat tulokset. Ajattelinkin, että voisin ruveta vertailemaan erilaisia meikkejä, tai luulen että ripsareita ainakin. Ja nyt kun olen ajatellut hankkia hieman yhteistyökumppaneita, niin jos asiat menisivät putkeen, niin toisesta päästä voisi saada hieman apua. Mutta tämä on siis vielä ihan ajatustasolla.

Eiköhän teksti riitä tältä erää, äikänkirja huutaa selvästi mun nimeä tuolla laukunpohjalla.

9,25€
7,8€
      Kokeilin  sivujakausta, mitäs pidätte?












88 kommenttia:

  1. Sivujakaus sopii sulle hyvin :) Älä välitä muiden mielipiteistä, varsinkaan mitä demissä puhutaan, siellä on vaan joukko teinejä joilla ei oo muuta elämää kuin arvostella muita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no kai sitä oman mielipiteen saa sanoa?

      Poista
    2. 2 ano taitaa itse olla demin pissiksiä;)

      Poista
    3. huoh mä oon ainaki gosusta -_- demiläiset on niiin out muodist xD

      Poista
    4. 4. helmikuuta 2013 18.52 ano.

      ja luulet että jotkut 10 vuotiaat gosuttajat(demissä demittäjät) tietäis jostain muodista jotain ? XD

      Poista
  2. sopii ihan jees toi sivujakaus mut musta sulle sopii paremmin keskijakaus :)

    VastaaPoista
  3. Sivujakaus sopii sulle tosi hyvin! (: Ja joo, mullaki on tosi hankalaa ostaa/valita meikkejä, joten munki kauppareissu voi venyä tooosi pitkäksi. :)

    VastaaPoista
  4. Just Sofian takia tätä blogia luetaan. En mäkään lukis tätä blogia jos Sofia ei ois sun kaveri. Sun blogi on aika paska ja laaduton. :) Ja siks just saat niin paljon negatiivistä palautetta, koska sun lukijat ei tykkää sun blogista, mut ei haluis lopettaa lukemistakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kommentti on tehty vain tuottamaan vihaa

      Poista
    2. ja pointti oli? x>

      Poista
    3. Niimpä, mikä sun pointtis oli? Siis ei pidä tästä blogista mut ei haluu olla lukemattakaan? What?! Siis jos ei pidä tästä blogista ja ei oo mitää muuta ku negatiivistä sanottavaa ja vielä anonyyminä (joojoo oon itekki anonyymi) ni lopeta lukeminen!

      Poista
    4. pliis hei ihan oikeesti... o;

      Poista
    5. joo siis säähän varmaanki tiiät mitä muut aattelee?

      Poista
  5. Huoh ne jotka jaksaaki arvostella muiden blogeja, ei kukaan tätäkään blogia pakota lukemaan ja ne liittyy jotka tahtoo lukea. Esim minä. Okei löysin blogis Sofian kautta mutta en liittynyt heti lukijaks. Aloin seurailla ja kun tykästyin liityin lukijaks. Oot kyllä ansainnut kaikki 1000 lukijaa :>

    VastaaPoista
  6. oi ku oot kaunis :) ja sivujakaus sopii sulle hyvin!
    Mulla on ollu toi ripsari, se on tooooosi hyvä! Tuuheuttaa ja pidentää ripsiä kivasti, tai ainakin mun ripsiä!

    VastaaPoista
  7. Tää ei oo haukku vaan kritiikkiä, tekstiä olis helpompi lukea jos jäsentäisit sitä jotenkin. Esimerkiks ton ripsivärijutun olis voinu laittaa heti ton ''valitusosion'' jälkeen, eikä kirjoittaa muuta tekstiä välissä ja sen jälkeen sanoa ''yhden asian unohdin vielä''. Kukaan ei oo nähny sitä tekstiä ennenkun julkaset sen niin voit ihan hyvin muokata jo aikasemmin kirjottamaas tekstiä etkä lisätä tollasta irrallista pätkää tonne :D toivottavasti tajusit mitä tarkotin!

    VastaaPoista
  8. Hyvin sopii sulle toi sivujakaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, oot niin kaunis tolla tukalla! Leikkaa sivuotsis;)

      Poista
  9. toi meikkien arvostelu juttu ois tosi kiva, itellä aina hirvee ongelma kans valita:)

    VastaaPoista
  10. jep en kyllä todellakaan lukis tätä blogia jos en Sofian kautta ois löytäny...lähinnä siks seuraan jos jokus tulee video mis Sofiakin on ja en ees lue sun teksrejä kuvat vaan selaan ellei oo videota :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sama (: eikä siis pahalla ...

      Poista
    2. antakaa mun nauraaa.. oikeesti ihmiset? :DDDDd ootte noloi

      Poista
  11. Mä löysin sun blogin Sofian kautta, mutta en lue tätä blogia sen takia koska oot Sofian kaveri. Vaan siksi koska tää blogi on mun mielest tosi hyvä!

    VastaaPoista
  12. Öö, en näe syytä miksi pitää haukkua ihmisiä, esim. Demistä, vaikka ei edes tunne heitä? Anteeks, mutta kukaan ei ole täydellinen, vaikka te ette sitä ehkä myönnä. Ja kyllä, olen Demistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eihän ne demiläisetkään tunne emmiä ja silti ne haukkuu. Eikä niillä ole mtn varaa tulla haukkuun ketään.

      Poista
    2. Hahhah, siis Demi-keskustelu osiohan on kunnon paskajauhannan ihmemaa.. En ymmärrä et eikö ihmisillä oo muuta tekemistä kun haukkua mm. bloggaajia yks kerrallaan. Ja "demiläiset" on yleinen käsite, ei siis tarkoita just sua. Eiköhän ne jotka siellä kaikkia haukkuu ja arvostelee tunnista itsensä.

      Poista
  13. Vastaukset
    1. Laita omasta pärstästäs kuva ja tuu sit huuteleen :)

      Poista
  14. ja oot läski :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD mee eläintarhaan virtahepo, tuun syöttämään sulle keksejä XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. onks sulla itellä oikeesti noin paska itsetunto :D ? ja vielä anonyyminä tuut tommosta sanoo, itseasias en ees haluu tietää mimmonen possu siel toisel puolel on :'D

      Poista
    2. Kaikki ei ookkaan sellasii kukkakeppejä, täytyyhän ihmisellä olla lihaa luitten päällä, ja ps eläintarhassa ainakaan korkeesaares ei oo virtahepoja. Ja ne ei syö keksejä.

      Poista
    3. Mikä ite oot , säälittävä ano joku haukkuu , eikä uskalla käyttäjälle tänne tulla.

      Poista
    4. Hei pliis, minkä takia sun pitää tulla tänne pahottaa Emmin mieli, ja saada aikaa tällanen negatiivinen keskustelu? D:

      Poista
    5. hahhahahahahhahahahahah repsssss:D:D:D:D:D:D:D

      Poista
    6. no saaahan oman mielipitteen sanoa ja se on totta että emmi on norsun kokonen

      Poista
  15. Mäkin löysin kyllä tän blogin Sofian kautta, mutta kyllä mä sun blogista tykkään ihan yhtä paljon (ehkä jopa enemmän) kun Sofiankin! :) Ja voin lämpimästi suositella Lumenen Blueberry Curl Mascaraa, sillä saa näyttävät ripset, ainakin itsellä ja äitillä on ollut todella hyvä :) Oot mun mielestä kaunis, älä lannistu haukuista vaan oo rohkeesti oma ittes niinku tähänki saakka! (:

    VastaaPoista
  16. Sopii sulle tosi hyvin toi sivujakaus, ja tosi kiva postaus , ku ennen oon vaa ollu silleen "joo tekstii likaa en jaks lukee" mut nyt kun hausin lukee , niin saan sun tekstistä jotenki tosi hyvin selvää ja jaksais vielki lukee enemmään, ja tosi hienoi kuvia, jatka samaa mallia :)

    VastaaPoista
  17. En tajua niitä anoja, jotka tulee tänne sua haukkuun. Itekkin oon anonyymi joo, mutta en aatellu täällä mitää sellasta sanoo, mitä en kasvotustenkin vois.

    Niin ja ne ketkä tulee Sofian kautta tätä lukee, nii tuskin sun lukijaks oikeesti ois vaivautunu tulee, jos ei yhtää blogistas tykkää - niiku jo sanoit.

    Taitaa nää tyypit vaa olla pikkasen kateellisii sulle (:

    Mutta tosiaan, hyvin sopii sivujakaus ja oot tosi nätti !

    VastaaPoista
  18. Huhhuh.. En voi käsittää miten ihmiset voi olla noin törkeitä ja kehtaa tulla laittamaan tollasia kommentteja! Olis kiva nähdä noita anonyymei, jotka kehtaa tulla haukkumaan toista noin törkeällä tavalla. :(

    VastaaPoista
  19. Muista että sulla on tuhat lukijaa jotka varmasti haluaa lukee sun blogia sen takia koska niitä kiinnostaa oikeasti ja anonyymit (ei kaikki) on sitten erikseen vaan niitä jotka tulee haukkumaan ym. :)
    Täytyy kyl sanoo, et en voi mitenkää ymmärtää kun aina bloggaajia haukutaan demissä, vaikka ois kuinka hyvä bloggaaja ja kaunis jne.
    Jatka samaan malliin ja mä luen ainakin sun blogia siks että se on sun blogi, eikä siks että oot Sofian kaveri. :)
    Ja ainiin sun tekstit on kehittyny mun mielestä tosi paljon! ja samoin kuvat:) keep going!

    VastaaPoista
  20. Hyvä, että osaat harkita ennen kuin teet minkäääntasoisia ostopäätöksiä, olet esimerkillinen vastuullinen kuluttaja! (mikä ilmaus.. :D) Yksi pyyntö: opeta tuo jalo taito myös "kamullesi" Sofialle. Hänen kulutuskäyttäytymisensä on huolestuttavaa, ja olet tainnut oppia häneltä mm. periaatteen "se makso VAAN --"; pienistä puroista syntyy suuri joki! Eli monta kympin ostosta ei loppupeleissä olekaan enää niin pieni summa. Mutta hei jatka samaan malliin Emmi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän se ole jokaisen oma asia miten ne rahat tuhlaa ja mihin :)

      Poista
  21. Mulla on toi sama ripsari, ja sanon että paranee käytössä ja ajan myötä. Eli alussa ainakin mulla siihen harjaan tarttu kauheet paakut. Kannattaa pyyhkiä siihen tuubin "suuhun" ne extraklimpit :)

    VastaaPoista
  22. Sopii kyllä hyvin toi sivujakaus sulle! (: ja en kyllä yhtään ymmärrä noita anoja, älä välitä niistä ne on vaa kateellisia.ja kyllä tiedän itsekkin olevani ano. Ja itse luin ensin sun blogia ennen kun alotin lukea Sofian blogia. Mutta mun mielestä molempien blogit on yhtä hyviä (: Ja toi ripsari on ainaki toiminu mulla hyvin.(: Ja toi meikkien arvostelu juttu kuulosti tosi kivalta ku ittekki mun tosi vaikeeta valita että mitä meikkejä ostan :DD ja Zito on aina vaa nii sulonen (:

    VastaaPoista
  23. vittu saatteks jotai helvetin mielihyvää siitä että haukutte muita ihmisiä? huhhuh hankkikaa elämä,iha oikeesti. ihan vitun säälittävää ! kattokaa pliis peilii :) Emmi oot ihana just tollasen äläkä vittu mieti mitä nää idiootiti tääl sanoo oikeesti , ei ois pokkaa sanoo mitää jos näkyis oma nimi ruudussa!

    VastaaPoista
  24. EI SIVUAJAKAUSTA. hyi hele.

    VastaaPoista
  25. Hei pliis oikeesti, miks te sanotte tolleen rumasti toiselle ihmisille? Ettekö yhtään mieti miltä toisessta tuntuu ? Miltä susta ittestö tuntus jos joku haukkkus sua ? Siis muten te kehtaatte haukkuu toista virtahevoks mee eläintarhaa , pitääkö kaikkie illa sellasua lautoja ? Oisko sitte hienoa jos kaikki olis samanlaisia? Mikä teitä ärsyttää niin paljon omassa elämässänne ettö tuutte tuottaa toisille ihmisillle pahaa ? Oikeesti musta tää on niin kurjaaa , älkää pliis haukkukko ketöö se jättää ikuiset arvet , oikeesti olkaa kaikkie kavereita kyl te seb joskus aikusena toivottavasti tajuutte ett kui hölmöi te oottte :/:/

    VastaaPoista
  26. Joillakim on vaan niin paska omatunto että niitten on pakko tulla purkamaan sitä suhun. Oot tosi kaunis ja minusta sinä olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet! Rakastan sinua ja sinun blogia!!!! Oot tosi hyvä kuvaamaan joten jatka samaan malliin <3<3<3<3

    VastaaPoista
  27. Joo löysin sun blogin Sofian blogin kautta, mutta jäin lukemaan, koska tykkään :) se on hyvä, että oot oma ittes ja pidät just semmosta blogia mikä sulle sopii.
    Mulla on muuten käytössä tuo sama Scandal Eyes ripsari ja se on ollu tosi hyvä :)

    VastaaPoista
  28. tiesitkö että purtilo tarkottaa VENETTÄ, ei purkkia yms. ei taida laihdutus oikein sujua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Whoa we have a badass over here....purtilo voi tarkottaa molempii venettä ja purkkia. Mieti ennen ku tuut tänne huutelee ja purkamaan tunteitas...

      Poista
    2. Mitä jos antaisit Emmin pitää laihdutuksen ihan omana asianaan?

      Poista
    3. jos emmi haluu pitää laihdutuksen omana asianaan niin ehkä se ei sillon siitä tänne kirjottele:)

      Poista
    4. Ei silti tarkota että sun pitäis tulla siitä tänne vihjailemaan että miten edistyy ja miten ei :)

      Poista
  29. Luen sun blogia koska olet aito, oma itsesi et pyri olemaan täydellinen ja teet virheitä kuten ihmiset tekee! Luen paljon mielummin tätä kuin jotain blogia missä bloggaaja esittelee joka päivä uuden guessin laukkunsa!!

    VastaaPoista
  30. oks toi koira kooikerhondje rotune?

    VastaaPoista
  31. Emmi! Wow, sä oot ihan oikeesti laihtunut. (: Ja oot tosi kaunis. c: Ja Zito on tosi söpö! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei wouwouwou emmikö laihtunut , anteeks mitä ? ei pahalla:)

      Poista
    2. siltä näyttää

      Poista
  32. hyi vittu oot ruma, älä piä tota sivujakausta !! härrequud oot lihana oikeesti pliis laihuta. nään painajaisii sun muodoista... älä nyt veä täst mitää pimppiragee .
    ps. muute oisit vitun seksikäs muija<3
    näytät enemmä virtahevolle ku ihmiselle sori.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laita itestäs kuva ja tuu sen jälkeen huutelee! Ketää tuskin kiinnostaa kuunnella sun haukkujas täällä ja aiheutat vaa kaikkee negatiivistä ja pahaa mieltä. Tiesitkö et jotkut asiat kannattaa pitää vaa oman päänsä sisällä eikä tulla tänne huutelee? Ja jos kerran oikeen painajaisia näät nii lopeta ihan suosiolla koko blogin lukeminen!
      Emmi mä toivon ettet sä lannistu joidenkin haukuista täällä, sulla on ihana blogi ja oot kaunis :)

      Poista
    2. siis ei helvetti älä sä rupee mua kouluttaa mä en oo koira.

      Poista
    3. Mitä se sua kiinnostaa jos Emmi ei ole langan laiha, vaan normaali suomalainen nainen?? Älä tuu tänne aukomaan päätäs, kun et edes kehtaa käyttäjällä kommentoida!

      Poista
    4. en tiennykkää et normaalit suomalaiset naiset on norsun kokosia ? ehkä tolla ei oo omaa käyttäjää emmäkää kehtaa jonku yhen kommentin takii tehä käyttäjää . jospa se oot vaa sinä jonka ei pitäs alkaa aukoo päätää iha kelle vaan, iha vaa kaikella rakkaudella !

      Poista
    5. eka ano kiinnosti ku kilo paskaa. :) emmii ei varmaa vois pätkääkää kiinnnostaa nää haukkumis kommentit tääl XD

      Poista
    6. nii no emmi on ainaki norsun kokonen.

      Poista
  33. oo hyvi sopii toi sivujakaus!:)

    VastaaPoista
  34. Mitä tossa kuudennessa kuvassa on ku se on vähän epäselvä? :)

    VastaaPoista
  35. Käyn aina sillointällöin kattelemassa tätä blogia, ja tää on ihan ok. Kuitenkin parhaan viihteen saan aina näistä kommenteista.
    On kolmenlaisia kommentteja, niitä, jotka ylistävät emmin ja hänen bloginsa maasta taivaisiin, haukkujia (kyllä, useimmiten anonyymejä) sekä niitä, joille anonyymien haukkumiskommentit tuntuu olevan isompi ongelma kuin emmille itselleen.
    Ei nyt millään pahalla, mutta mielestäni se ärsyttävin ryhmä ei olekaan haukkujat vaan juurikin nämä puolustelijat. Haukkujat ovat tietenkin todella ilkeitä, enkä puolusta heitä millään lailla, mutta miettikää nyt.
    Anonyymit kirjoittavat haukkumiskommentteja siksi, että heillä on vain tylsää. He eivät välttämättä edes ajattele emmiä, vaan heidän tavoite on vain saada nämä puolustelijat hereille.
    Sitten nämä tulevat raivoamaan kuinka ilkeitä anot on jne. Siinä vaiheessa anonyymit nauravat makeasti ja kirjoittavat uuden ilkeän kommentin, tällä kertaa puolustelujalle.
    Kun puolustaja sitten vastaa samalla mitalla, on anonyymi onnistunut. Riitaan lähtee vielä useampia puolustajia mukaan, ja loppujen lopuksi ei enää muistettu mistä koko asia alkoi.
    Minusta tämä on naurettavaa, myös anojen puolelta, mutta parhaat naurut saan aina puolustelijoiden kommentteja lukiessa, he ottavat kaiken niin tosissaan!
    Tosiasia on, ettei anonyymit koskaan lopeta haukkumista, mutta jos jättäisitte suosiolla vastaamatta heidän kommentteihin saataisiin emmin kommenttiboksi pidettyä paljon siistimpänä, ilman turhia riitoja. :)

    Älä emmi ota anojen kommentteja liian henkilökohtaisesti, vaikka ne sinulle ovatkin osoitettuja. Kuten sanoin, heillä on vain tylsää ja sinä olet sattunut heidän kohteekseen.
    Et ole täydellinen, mutta ei ole kukaan muukaan, ole vain oma itsesi. Onnea kouluun ja hyvää lopputalvea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon täysin samaa mieltä. Jotkut puolustelijat ottaa liian tosissaan joidenkin tylsistyneiden nyymien "hyi vittu oot ruma" -kommentit. Ja sitten anonyymit nauravat partaansa. Successful troll is successful...

      Poista
    2. nyymi hoho nyt ei kestä! :Dd

      Poista
    3. no ei se nyt kyllä ihan noin mee :D

      Poista
  36. moikka, pakko sanoa nyt tähän postaukseen, että mä löysin sun blogin kautta sofian blogin enkä toisin päin :)

    VastaaPoista
  37. Moi! Oot todella kaunis ja tykkään sun blogista ihan älyttömästi. :) Missä muuten siellä demissä on susta jotain keskusteluja? :)

    VastaaPoista
  38. Hihii, voi että mikä koiruus! Näyttää varsin herttaiselta tapaukselta! :)<3

    VastaaPoista
  39. Voisitko tehdä postauksen siitä miksi haluaisin isona? Ja mitä luet lukiossa? Pitkä matikka on suht vaikeet mut pelkästää sil että osaa (a+b)^2=a^2+2ab+b^2 ni pärjää :)

    VastaaPoista
  40. oot saatanan ällö!

    VastaaPoista
  41. vähäks sul on kiva blogi!ja meilki on kooikerhondje:)

    VastaaPoista
  42. melkeen itkettää nää kommentit mitä sulle tulee! mä annan sulle virntuaalisen halin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. opettele kirjottaa ekaks ja tokaks emmi on aika norsu

      Poista
  43. joo, löysin sun blogin Sofian blogin kautta, mut onneks! oot tosi ihana ihminen vaikka en sua oikeesti tunnekkaan. ja oot tosi kaunis! c: ja zito on aina yhtä söpö :)!

    VastaaPoista

Vain asialliset kommentit hyväksytään! Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen emmievek@outlook.com