sunnuntai 10. helmikuuta 2013

I'm so excited, and I just can't hide it!

Heido!

Nokkelimmat voivat otsikosta päätellä että täällä päässä on hymy herkässä. Johtuu ehkä siitä nyt alkaa taas rutiinit ja kokoajan mennään lähemmäksi kohti kevättä.

 Ei...Se on varmasti jotakin muuta, ahaa! TE kaikki yli 1000 lukijaa! Te ainakin teette meikäläisestä iloisen. Kaverit myös, ainakin perjantaina oli ihana istua nuotion ääressä ja rentoutua! Myöskin varmasti se että olen tehnyt kaikki läksyt huomiselle, kohta alkaa mun lemppari-sarja "Täydellisten naisten" lisäksi, eli "Olipa kerran", ihan huippusarja! Ei tarvi stressata mitä huomenna laittaa päälle kun vaatteet ovat viikattuna penkillä.

 Vai voisiko se johtua siitä, että en vain selvinnyt koeviikosta, vaan hoidin sen ihan mukiinmenevästi? Tai sitten! Tajuun matikkaa ja äskön laskin ihan innoissani sitä, ja tuntuu että on vain hyvä että minulla on 2 matikan-kurssia tässä jaksossa.

 Muutenkin on kiva että meikäläisellä alko uusia aineita lukiorintamalla;filosofia, terveystieto ja psykologia. Erityisesti filosofiasta olen innoissani, sillä olen juuri sellainen ajattelija. Olen varma että filosofiaa tulee jonkin verran luettua lisää... Taidampa muuten listata kaikki aineeni, niin tiedätte hieman että missä mennään, aineet ovat kivoja, mutta päivät pitkiä:

Äikkä3, Psykologia1, filosofia1,terveystieto1,matikka4,matikka18,englanti3, tietämättömille tiedoksi, että numero perässä tarkoittaa siis kurssin numeroa. 

Yritetäämpä ynnätä nyt tätä kaikkea! Minulla aivan mahtavat ystävät, aivan ihanat lukijat, koulussa menee hyvin, stressitasoni on laskenut huomattavasti, ja tiedän pääseväni aikaisin nukkumaan tänään. Hmm...eli taidampa tietää mikä minut tekee iloiseksi.

 Entäs siellä päässä? Mikä SINUT, tekee iloiseksi?










24 kommenttia:

  1. Emmi vaikutat aivan ihanalta ihmiseltä <3 :)ja sun blogikirjoituksista ja videoista tulee aina paremmalle päälle!
    Nyt on loppuilta pelastettu Kiitos sun <3!

    VastaaPoista
  2. ihana emmi <3 ja mun stressitasoo laskee kans huomattavasti se et on hyvissä ajoin kattonu huomisen läksyt ja vaatteet yms :)

    VastaaPoista
  3. Ihana Emmi, mulle tuli nii hyvät fiilikset tästä postauksesta <3

    VastaaPoista
  4. Ihanaa ku oot niin iloisella tuulella, piristää kivasti meikäläisenkin iltaa! :-) Ja iloiseksi mut tekee se, että lukio on ihan kohta ohi, sillä torstaina on penkkarit!! ;-)

    VastaaPoista
  5. nää postaukset ei jostain syystä näy. onko muilla samaa ongelmaa vai olenko ainut?? :o

    VastaaPoista
  6. oisko ehkä myös vähän ihastusta ilmassa? ;)

    VastaaPoista
  7. Mut tekee ehdottomasti iloiseksi lähestyvä kevät! Ja tietysti ystävät ja muut läheiset :) ihanan tunnelmallisia kuvia!

    VastaaPoista
  8. mut tekee iloseks se, että vaikka on kuinka huono päivä, niin mun paras ystävä jaksaa aina naurattaa mua, vaikka kuinka olisin vit**maisella päällä. ystävyys on tärkeintä maailmassa, pidä säkin sun ystävistä tiukasti kiinni! :) <3

    VastaaPoista
  9. Emmi emmi=}
    Ihmettelen miks postaat näy vähä

    VastaaPoista
  10. Täykkärit on jotain niin täydellistä. Seurasitko sillon kun ne tuli Neloselta vai katotko tuotantokausia? :)

    VastaaPoista
  11. Sillon kerran ku sul oli videota, ni olit jotenki saanu muokattuu sen yhen kohan sillee et se menee tosi nopeesti eteenpäi, ni millä muokkausohjelmalla ja voitko kertoo samal et miten? :)

    VastaaPoista
  12. Emmi, oot ihana ihminen! Oot tosi kaunis ihan omana ittenäs, älä oikeesti välitä noista joistai anoista, ne on vaa kateellisii, älä vaa ota noist kommenteist ittees! Sun blogis on tosi ihana, ja oot hyvä valokuvaamaan ja sun videot on ihania ja oot nii vallottava persoona! Sulla on myös ihana tyyli! :-)

    VastaaPoista
  13. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  14. Jännä miten sulla ja sofialla kummallakin voi olla suomen kielioppi näin hukassa!!

    VastaaPoista
  15. Mulla ei näy sun postaukset !

    VastaaPoista
  16. kaisalla paistaa promillet läpi

    VastaaPoista
  17. mullakaan ei näy postaukset!! ONKO MUITA JOILLA EI NÄY EMMIN POSTAUKSET? SIIS INNERTETILLÄ, CHROMELLA KYLLÄ TOIMII!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei mullakaan näy internetillä emmin postaukset, chromella kylläkin näkyy?

      Poista
  18. Sori mut oot aika ruma

    VastaaPoista
  19. ootko aatellu laihduttaa niinku sofiaki?

    VastaaPoista

Vain asialliset kommentit hyväksytään! Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen emmievek@outlook.com