maanantai 3. kesäkuuta 2013

Heureka!

Heippa!

Lupasin kertoa viimepäivistä koulussa lisää, joten täältä pesee! Tai no siis tavallaan. Älysin kuvia kattellessa, että kun keskiviikkona loppui koeviikko, niin torstaina mentiin kavereiden kanssa heurekaan, ja perjantaina olikin sitten palautukset, eli kerronkin heureka retkestä!


Bussi lähti yhdeksältä koulusta, ja mun mielstä noi bussimatkat on aina ihan parhaita! Tämäkään ei tehnyt poikkeusta. Maisemat oli mitä ihanempia, ja seurakin ihan jees ;)

En muista mihin aikaan oltiin perillä, mutta jäätiin tyttöjen kanssa jo heti alussa jälkeen, kun maassa oli kasa kolikoita, nätisti aseteltuna, mutta kukaan ei ottanu niitä, vaikka siinä oli ihan hirveästi porukkaa! Onneksi noi kävi sitten keräämässä ne parempaan talteen, niin ei jäänyt harmittamaan ;)

Sen jälkeen kun oltiin saatu rannekkeet ranteseen, seurattiin hajua, kuoleman hajua... Eivaan ;) siellä oli siis se bodyworld-näyttely, se oli aikalailla erilainen mitä mä kuvittelin, ja jotkut jutut siellä oli aika ällöttävää... Mutta yksi asia nosti kyllä tipan linssiin, siellä oli kuollut nainen, joka oli 8:lla kuulla raskaana, sen vatsa oli avattu kohtua myöten, ja se lapsi näky sieltä. Ihan hirveätä!

Eniten mua ihmetytti se, että ne kuolleet ihmiset oli antanut luvan laittaa itsensä niihin tiettyihin asentoihin, ja yksi teos siellä oli nimeltä "suihkussa", ja vinkkinä että siinä oli mies ja nainen...

Yksi toinenkin asia ihmetytti, sinne näyttelyyn tuli jopa 5-vuotiaita! Mun mielestä sen ikästen ei tarvitse nähdä vielä ihan kaikkea, itse jos olisin nähnyt sen ikäisenä kuolleita, niin olisin varmaankin seonnut lopullisesti...




Voisitteko kuvitella, että noi ei ole oieasti koholla?!


Tämmöisissä retkissä, päivän kohokohta on aina ruokailu, ja tuli jotenkin nostalginen fiilis, kun oli oikein kouluneväät! On ne kyllä muuttunut hieman terveellisempään suuntaan sitä rasvaisesta lihapiirakasta!


Ne näyttelyt ja laitteet kierrettiin kuitenkin sen verran nopeasti, että mun ja Sofian lukija  vinkistä lähdettiin seikkailemaam tikkurilan keskustaan! Siellä sitten löysimme itsemme mäkkäristä tuplamakupirtelöt kourassa. Oli muuten nyvää!



Mä tunsin itseni muute  ihan lapseksi tuolla, kun sai kokeilla kaiken maailman laitteita! Ihan parasta! Tosin, siinä kohtaa huomaat, että lapsuutesi on ohi, kun et osaa nousta vinssillä ylös...

huomatkaa noiden pikkusten halveksivat katseet ;D

Mutta onneksi sain leikkiä hamsteria...



Tai ainakin melkein.

Itse paikkanahan toi on itseasiassa aika hieno, ja siinä huomaa kyllä kaikkea ihmeelistä ja kekseliästä!



Bussi lähti takaisin Hämeenlinnaan siinä hieman ennen kolmea, ja oltiin kyllä sen verran väsyneitä, että nukuttiin koko matka, vasta Hämeenlinnan moottoritiellä heräsin kun matka tyssäsi hetkeksi neljän ruuhkaan...


Ja lopuksi vielä muutama kuva, mistä en osaa oikein mitään kertoa...










12 kommenttia:

  1. Mäkin haluisin käydä kattoon ton ruumis jutun tai ton.. :)!

    VastaaPoista
  2. Mä kävin tuolla näyttelyssä ja mä luulin et se on ihan kamala mutta se olikin parempi mitä luulin. Mun mielestä sinne pitäis olla ikäraja. Mielestäni kouluikäiset saisivat mennä katsomaan,mutta minkä sille mahtaa...

    VastaaPoista
  3. Haluun kyl käydä tuolla joskus, vaikuttaa mielenkiintoselta:)

    VastaaPoista
  4. Nii mikä päivä olitte sielä? Ite olin 28.5 :)

    VastaaPoista
  5. Voiks tehä postauksen jossa kerrot sun todistuksen numerot?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on pelkkä kurssitodistus, joten nään aika turhaks :)

      Poista
  6. Kävin talvella kans kattoo ton näyttelyn, tosi mielenkiintoinen, erityisesti kun opiskelen alaa missä anatomia on yks tärkein juttu.

    VastaaPoista
  7. mä oon käyny tuol :D aik tylsä

    VastaaPoista
  8. kävitkö ihan iän kysymässä näiltä kyseisiltä 5-vuotiailta?

    VastaaPoista
  9. jee anot saa taas kommata! :)
    emmi, jes teit tosi kivan postauksen, kiitos siitä! ja tää uus järjestelysysteemi eli teksti ja kuvat on varsin onnistunut ;)

    VastaaPoista
  10. P.S. kommentti kommentista! vastaathan jokaiselle edellisellekin jotakin!

    VastaaPoista

Vain asialliset kommentit hyväksytään! Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen emmievek@outlook.com