sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

WANNA FEEL LIKE A PRINCESS?

Moikka!
Ihmisen itsetuntoon vaikuttaa monet asiat; miten päivä on sujunut, onko vaatteet näyttäneet hyvältä, onko meikit varisseet poskille.

Mä en tunnetusti ole ikinä tykännyt käyttää kiloa meikkiä naamassa, mutta tästä syntyy kuitenkin ongelma: mun naama huutaa meikkiä. Kaikki eivät vaan näytä beyoncelta syntyessään. (eikä välttämättä milloinkaan)

Meikki mitä ilman en voisi elää? Ripsiväri, eiku hupsista, enhän mä tarvi sitä! Miksi? No koska mulla on ripsienpidennykset...

Muistatte varmasti että sain ilmaiset pidennykset, ja kävin laittamassa ne tiistaina ennen vanhoja Helsigissä, tarkoitus oli, että antaisin niiden sitten tippua itsekseen pois. Nooh... toisin kävi. Mä jäin heti koukkuun... Mä käytän ihollakin vähemmän meikkiä (eli en käytä). Jotenkin kun ripset on kunnossa, niin aina näyttää suht huolitellulta. Ripsien jälkeen mulla ei ole ollut yhtään ns."rumaa-päivää". Ihme juttu...

Ripset kuitenkin maksavat. Emmekä puhu nyt mistään pikkurahoista. Onneksi meikäläisellä kävi tuuri, ja pääsin tekemään yhteistyötä kuusamolaisen "Kauneuspiste  Riitta Lohilahden" kanssa. Vietin hiihtolomani Kuusamossa, joten minulla oli oiva tilaisuus käydä sitten huollattamassa ripseni!


Monta kertaa olen paikan ohi kävellyt, ja haaveillut pääseväni sisälle rentoutumaan, nyt pääsin. Oli aivan ihanaa, kun minut käärittiin lämpimään peiton alle, jalkojen alle asetettiin tyyny, ja minun ei tarvinnut huolehtia mistään(enkä haistanut ripsiliimaa missään vaiheessa!!!). En ollut ikinä ennen tavannut SKY-kosmetologi Riittaa, muttu silti meillä oli mukava juttutuokio, ja tunsin oloni todella mukavaksi! Vaikka juttu luistikin, taisin aina välillä torkahtaa, oli siinä tuolissa kyllä niin mukava maata...


Ne on ne pienet asiat mikä tekee kokemuksista onnistuneen. Tuolla ne olivat viihtyisä ja valoisa tila, asiantuntemus, asiakkaan täydellinen huomioonotto, sekä tietysti asiakaspalvelija, eli tässä tässä tapauksessa Riitta Lohilahti. Riitta kertoi yrityksestään, ja siinä sitten selvisikin, että on pisimpään Kuusamossa palvellut kosmetologi, joka kouluttautuu uusien trendien saapuessa, eli valikoima on laaja!




Vaikka palvelu olisi kuinka täydellistä, ja lopputulos kuin unelma, on myös paikalla väliä. Tässä tapauksessa paikka otettu hyvin huomioon. Ovelta näkyy hotelli, ja kaupat vieressä, eli siis keskustassa. 


Sanoin jo aikaisemmin, että valikoima on laaja. Kauneuspiste tarjoaa mm. kasvohoitoja, ripsienpidennykset, geelikynnet-ja lakkaukset ja vielä monta muuta hoitoa! Hoitojen lisäksi löytyy sauna, ja huone alakerrassa, minkä voi varata esim. tyttöjen illanviettoon! 

Eli Kauneuspiste Riitta Lohilahti on paikka, missä varmasti viihtyy ja saa monipuolista ja asiantuntevaa palvelua! Suosittelen lämpimästi! 


Lopuksi vielä yhteystiedot.

http://www.kauneuspisteriittalohilahti.fi/

  • Ouluntaival 10 A4
  • 93600 KUUSAMO
  • avoinna ma-pe 9-17
  • (muuten sopimuksen mukaan)
*postaus toteutettu yhteistyössä Kauneuspiste Riitta Lohilahden kanssa.



4 kommenttia:

  1. oi , ihana paikka! millon tulee postausta vanhoista (mekko yms)? :)

    VastaaPoista
  2. Laita kuvia niistä sun ripsistä!

    VastaaPoista
  3. Emmi pliis vastaa et mikä tää tauko oikee oli?:0

    VastaaPoista

Vain asialliset kommentit hyväksytään! Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen emmievek@outlook.com