perjantai 18. huhtikuuta 2014

BEST FRIEND

Moikka!
Nyt meikäläinen pyytää teiltä palvelusta! Meidän Zito on osallistunut Best Friendin järjestämään Gear-koira kilpailuun. Yleisön suosikki, eli eniten tykkäyksiä saanut kuva saa tuotepalkinnon, ja tuomaristo valitsee sitten koiran, joka pääsee kuvauksiin. Tietenkin se, että Zito olisi yleisön suosikki, edistäisi mahdollisuuksia koko kilpailun voittoon!
Zito on jo päässyt finaaliin, eli parhaan 12 joukkoon, nyt on kuitenkin se hetki, milloin niitä tykkäyksiä tarvitaan! Facebookissa menette Best Friend Fi sivulle, ja siellä on äänestätte vuoden gear koira kilpailussa Zitoa.  Siellä kun selaatte niitä kuvia, löydätte siskoni ottaman talvisen kuvan Zitosta. 
Tehän nyt tiedätte, että Zito rakastaa olla kameran edessä ja rakastaa huomiota.  Zito on myöskin niin valloittava persoona, joten olisi ihanaa että muutkin huomaisivat sen!
Nyt siis kaikki facebookkiin äänestämään Zito voittoon eikö niin! Ja jakakaa Ziton kuvaa ja sitä kilpailua omillakin seinillänne! Kiitos! ♥

6 kommenttia:

  1. Muuten minkä merkkinen se sun uus puhelin on?:)

    VastaaPoista
  2. Oon lukenu sun blogia jo yli vuoden ja on ihanaa taas että oot alkanu postaa:) pitkäaikaisena lukijana toisaalta koen, että ansaitsisin kuulla miks sulla oli taukoo tästä kirjottelusta? Mutta ihanaa, että kirjotat taas ja aika useinkin!:)
    Tsemppii opiskeluun ei enää 2 kk kesälomaan:) t. Sun uskollinen lukija (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos että olet jaksanut kulkea mukana! Ansaitsisit toki kuulla syyn, mutta ongelma on se, että mä itsekään oikein tiennyt että mistä nämä 2 pitkää taukoa johtui. Varmaan riittämättömyyden tunne ja kova kiire stressi ja väsymys ainakin olivat osatekijöitä... :(

      Poista

Vain asialliset kommentit hyväksytään! Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen emmievek@outlook.com