sunnuntai 9. marraskuuta 2014

ISÄNPÄIVÄ

Moikka, ja oikein ihanaa isänpäivää! ♥
Nyt meikäläistä oikein kyllä hävettää tämän päivän kuvasaldo. Kokonaiset kaksi (suht) julkaisukelpoista kuvaa... Tänään  vain ei tuo kamera ole oiekin pysynyt kädessä.

Kuitenkin: Isänpäivä on mennyt hyvin perinteisissä tunnelmissa. Aamulla iskälle aamupala sänkyyn, mummulassa käynti ja sitten vielä tietysti Suomi-Ruotsi.

Iskä tykkäsi aamupalasta, mummu ylitti taas itsensä kokkailujen kanssa, ja pelin jälkeen meinasi televisio lentää seinään. Mä tykkään enemmän voittamisesta.

Pakko muuten kertoa pieni stoori tuosta mummula-käynnistä (voin kuvitella että aika moni tunnistaa tästä oman mummunsa). Ensin syötiin vähän karjalanpaistia, karjalanpiirakoita, kinkkupiirakkaa, sienipiirakkaa ja mausteperunoita. Sen jälkeen oli jälkiruuan vuoro. Mummu tähän tuumasi että jälkiruokaa ei ole, kahvia ja teetä voi ehkä saada. Kuitenkin yhtäkkiä pöytään alkoi ilmestyä 5 eri laatua keksejä, niin itse tehtyä kuin kaupankin, oli myöskin unelmatorttua, pullaa, rahkatorttua ja iskälle vielä gluteenitonta suklaakakkua. Ei juu mitään jälkiruokaa ollut! Terkkuja mummulle sinne ruudun toiseen päähän! ♥ :* (toi on mummu pusuhymiö)

Sitten se hurjaakin hurjempi kuvasaalis XD


_DSC0224



_DSC0228

Nyt muuten pääsi myös mun Espanjan neuleostos Primarkista ja toinen löytä Espanjan Blancosta tänne blogiinkin asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain asialliset kommentit hyväksytään! Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen emmievek@outlook.com