tiistai 4. marraskuuta 2014

KYSYKÄÄ POIS!

Moikka!
Multa pyydettiin videolla koulupostausta. Mä en oikein tiedä mitä kertoisin teille, joten ajattelin , että olisi aika tehdä teille kysymyspostaus!

Eli: teillä on perjantaihin 12.00 asti laittaa mulle kysymyksiä kouluun liittyen. Minä sitten vastaan niihin videolla mahd. pian. Laittakaa ne kysymykset tämän postauksen kommentteihin, jotta minun on sitten helpoin löytää ne. Muistakaa sitten asiallisuus, vaikken mä kyllä keksimään miten koulusta saa keksittyä jotain asiatonta. Tämä ei sitten ollut haaste...

Nyt kun pääsin vauhtiin, niin laittakaapas mulle postausehdotuksia. Jotakin mitä ei tarvitse tehdä videolle. Jotkut kuvapostaukset olisi mulle mieluisimpia... 🌞

Harmi etten mä saanut mitään tähteellišempää postattua, mutta padilla mä en saa oikein paljon tehtyä ja hypärikin on rajallinen...

12 kommenttia:

  1. Onko lukio mielestäsi vaikeaa ja onko se helpompaa tai vaikeampaa kuin kuvittelit? Entä kauanko tuhlaat aikaasi opiskeluun ja läksyihin koulun jälkeen? Ps. Oot ihanan positiivinen aina ja susta huokuu sellanen iloisuus ja tulee aina itellekkin tosi hyvä fiilis! :) <3

    VastaaPoista
  2. 1.Onko sulla paljon kavereita koulussa?

    2. Entä ystäviä?

    3. Kiusataanko/onko sua kiusattu lukiossa? Oletko nähnyt ketään kiusattavan?

    4. Kuinka paljon yleensä lukiolaisilla jää vapaa-aikaa kaikkien koulujuttujen jälkeen?

    5. Tietävätkö koulusi muut oppilaat(kuin luokkakaverisi) blogistasi ja jos tietää, miten ne on suhtautunu siihen ja puhuuko/kysyykö ne ikinä mitään sun blogijutuista?

    6. Miksi valitsit juuri lukion??

    7. Onko kivaa kun lukion jälkeen sulla ei oo ees ammattia, ja jouvut vaa suoraan työkkärin jonoon ja sossun jonoon :D ?

    8. Oletko varastanut lukiosta koskaan mitään? (koulun omaisuutta)

    9.Ovatko kaikki lukiolaiset semmoisia ihme hikareita?

    10. Mikä niissä v*tun abi(na)jutuissa on nii hauskaa?? Ja miksi niitä haalariheikkejä näkyy koko ajan liikenteessä? o.O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole Emmi, mut mielenkiinnosta kyselen, että mistä päättelet kohdassa 7 että Emmi on lukion jälkeen suoraan työkkärin/sossun jonossa? Etkö ole kuullut mahdollisuudesta hakea koulupaikkaa yliopistosta/ammattikorkeasta tai mennä suoraan töihin? Ihme touhua.

      Haalariheikit ovat sitä paitsi tavallisesti ammattikorkeakoululaisia ja/tai yliopisto-opiskelijoita, eivät lukiolaisia... Hämeenlinnassa mitä luultavimmin amk-opiskelijoita, sillä yliopistoa siellä ei enää ole.

      Poista
    2. Ei välttämättä just emmi mut yleensä se niin menee, siksihän sitä onki aina kesäkuun alussa ja koko kesän helvetinmoinen ruuhka tuolla sossussa ja kelalla ;D voihan sitä hakea mutta ikävä kyllä niitäkään paikkoja ei aina saa vaikka kuinka haluais,niin se vaa menee! enpä montaakaa tiedä kuka ois esim lukion jälkee töitä saanu, eipä siellä lukiossa muuta juuri tehäkkää ku luetaan ja luetaan, ei mitää käytännönjuttuja mistään alalta. kioskin kassa liikaa lukiolaiselle.kyllä ne lukiolaiset niitä abeja on ja ne just onki haalariheikkejä!

      Poista
  3. Ketkä on sun parhaimpia kavereita koulussa?
    Miten vietät aikaa välitunnilla? Entä hypärillä? Käytätkö sen hyödyksi opiskellessa vai meneekö kaverien kanssa höpötellessä?
    Oletko enää Sofian kaveri? Ainakaan niin hyvä kaveri kuin ennen?
    Miten meni kirjotukset?
    Mitä aineita kirjoitat keväällä?
    Tuleeko lakki keväällä?
    Onko kursseja käyty tarpeeksi?
    Oletko ns. kiltti oppilas, eli et hölötä tunnilla kavereiden kanssa, teetkö läksyt aina?
    Mikä on lempiaine? Entä inhokki?
    Onko teidän koulussa hyviä opettajia?

    Muutama kysymys tuli, hups :D Ja sitten sellainen postaus olisi kiva, missä kertoisit sun tulevaisuuden suunnitelmista, eli opiskelu yms, aiotko lähteä hämeenlinnasta vai mitä. Ja sitten joku sellanen "missä näen itseni 10vuoden päästä" tai millaista haluaisit elämäsi olevan sitten. Ja jotain hiustenlaitto-ohjeita mitä ennen teit, ne oli kivoja :)

    Blogisi on ihana :) Tsemppiä sulle.

    VastaaPoista
  4. Kuinka rankkoja jaksoja sulla on ollut? Miten kirjotukset on mennyt ja ootko jo lukenut kevään kirjoituksiin? Mihin oot hakemassa lukion jälkeen? Jaksatko panostaa "turhiin aineisiin"? :D

    VastaaPoista
  5. Ois ihana jos tekisit jonkun videopostauksen! Vaikka päivitetty arkimeikki ja miten laitat hiukset arkena. Tai sitten joku juhla meikki ja kampaus :) Toki ymmärrän jos sulla ei oo aikaa, mutta tee jos voit :)

    VastaaPoista
  6. Mikä motivoi opiskelemaan? Onko missään vaiheessa tuntunu siltä, ettei lukio oliskaa sun paikka? Ootko parempi taito- ja taideaineissa vai reaaliaineissa? Kummista pidät enemmän? :)

    VastaaPoista
  7. Mitä meinaat lukion jälkeen?
    Miten syksyn kirjotulset meni? Vai kirjotikko vielä syksyllä.

    VastaaPoista
  8. ootko koskaan lintsannut? :D

    VastaaPoista
  9. Mitä ajatuksia Venäjä ja poliittinen tilanne herättää sinussa? (tää varmasti jollain tavalla liittyy kouluun!:p)

    VastaaPoista
  10. onko lukiossa vaikeeta?
    onko lukiossa paljon esitelmiä yms?

    VastaaPoista

Vain asialliset kommentit hyväksytään! Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen emmievek@outlook.com