tiistai 6. joulukuuta 2016

Uusi yritys

Edellisestä on aikaa.
Mä en varsinaisesti edes lopettanut. Mua ei yksinkertaisesti enää kiinnostanut.  Mä menetin palon kirjoittamiseen, videoiden tekemiseen, ja jopa kamera on pysynyt piilossa. Syytä en osaa sanoa. Osaltaan homma alkoi olla liian kaupallista, mikä on tietysti oma syyni. Pää ei enää kestänyt.


Töissä monet ovat videoiden ja blogin perään kyselleet, ja pikkuhiljaa alkoi pieni kiinnostus kirjoittamiseen herätä. Voi olla, että seuraava postaus tulee kahden tunnin päästä, viikon, tai ei koskaan... Sen lupaan, etten lupaa mitään. En aio ottaa tästä paineita. Älkää tekään innostuko liikaa.


Teillä (jos siellä enää on ketään) on varmasti paljon kysyttävää. Laittakaa kommentteihin kysymyksiä, liittyen mihin tahansa. Vastaan (jos vastaan :D) ehkä videolla, tai sitten perinteisesti kirjoittamalla. Toivottavasti kysymyksiä tulisi! Monelle mua pitkään seuranneelle on tullut tutuksi myös turhat täytekuvat, joista nyt saatte myös nauttia. Kuvista varmasti selviää, mistä elämäni tällä hetkellä täyttyy...

Niin hyvää itsenäisyyspäivää!




9 kommenttia:

  1. Wou, olipa yllätys nähdä sulta uusi postaus! Mutta samalla ilahduin, oon pitkään lukenut sun blogia ja tykkään tosi paljon. :-)

    Mua kiinnostais ihan tietää, että mitä sulle kuuluu nykyään. Missä olet töissä? Asutko edelleen Hämeenlinnassa? Eikä tarvitse tosiaan ottaa turhia paineita näistä blogihommista, päivität jos/kun siltä tuntuu! :-)

    VastaaPoista
  2. Missä oot töissä?
    Onko sulla poikaystävää?
    Mitä sulle kuuluu?

    VastaaPoista
  3. Onpa ihana koira! Voisitko kertoa siitä hieman enemmän?
    Mitä sulle kuuluu nykyään? Tai mitä sun elämään yleisesti kuuluu? Tosi kiva, jos jatkat - olisikin sitten harvakseltaan, mutta silti! :)

    VastaaPoista
  4. ihanaa kuulla susta!
    mitä sulle kuuluu? asutko edelleen hämeenlinnassa kotona? onko asiat jatkoopintojen eteen edenneet? millaisia tulavaisuuden suunnitelmia sulla on?

    VastaaPoista
  5. Toivottavasti palailet takasin, oon seurannua sua youtubessa ja blogissa jo niin kauan! :)

    VastaaPoista
  6. Ihanaa että yli vuoden jälkeen jotain kuuluu sinusta :) seuraan sinua iigeessä ja odottanut että koska blogiisii tai juutuubii tulee jotain materiaalia,mutta älä ota stressiä jos ei jostain syystä nappaa enää :)
    iäN karttueassa mielihän muuttuu,ne asiat mitkä nuorempina olivat kiinnostavia eivät nyt aikisina välttämättä olekkaan listan sijalla ykkösinä kun on työt ja eläimet :)

    -Janni

    VastaaPoista
  7. Ootteko vielä Sofian kanssa ystäviä?

    VastaaPoista
  8. Ootko vieläkin absolutisti?

    VastaaPoista
  9. kiva kuulla susta! aina kun on paha mieli tai paska päivä kattelen sun ja sofian videoita youtubesta :D aina yhtä hauskoja! ootteko vielä kavereita? hänestä eioo oikein kuulunut mitään missään.

    Hauskaa uuttavuotta!

    VastaaPoista

Vain asialliset kommentit hyväksytään! Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen emmievek@outlook.com