keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Random kysymyksiä Sofian kanssa

Nää alotuskuvat on aina niin ihania ♥♥♥

25 kommenttia:

  1. No oottepa suloisia, voisitte useemminki tehä videoo kaksistaa.

    VastaaPoista
  2. Miksi sä Sofia olet noin ilkeä Emmille..? :D

    VastaaPoista
  3. Miks Sofia oli noin ilkee?

    VastaaPoista
  4. Miksi toi Sofia oli noi ilkee!?

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. No mä kans vähän mietin että mitäköhän ihmettä :D

      Poista
  6. Parhaille ystäville voi sanoa asiat suoraan, kavereille ollaan kohteliaita :)))))))))

    VastaaPoista
  7. Jäi jotenki kakkamaku oikeesti Sofiasta. On jäänyt jo aikasemminkin kub askia oon lukenu ja kommenttejaan. Tuntu jotenki ylimieliseltä ja halveksivalta sen eleet kun Emmi kerto omia juttuja. Tulee mieleen ihan mun yks kaveri joka oli aina tosi ilkee ja lannistaja. En tiiä. Hyh. Videon välityksellä tuli ainakin sellanen typerä fiilis ja et sofia ei olis enää se ihana symppisbloggari. No joo.

    VastaaPoista
  8. Voi vitsi mite hyviä ootte! Katoin ton koha uuestaa valehtelematta 10kertaa missä emmk sanoo että lähtis ziton kans lomalle, ku sofian ilme oli nii hyvä ja emmin nauru. Muutenki katoin tän 2kertaa ku oli nii hyvä!!!!!!! :D

    VastaaPoista
  9. No esim toi oli aika törkee et kenen kaa lähtisit maailmanympärysmatkalle ja sit sofia luettelee jotai ja emmin ois sit pitäny sanoo sofian kaa.. :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sofiahan ei sanonut sitä vitsillä/pilke silmäkulmassa tai mitään<3 must on jotenki tosi outoa et näin moni ei tajua tällast vitsilllä haukkumista tms. varmaa saisitte sydänkohtauksen jos kuulisitte miten me mun kavereiden ja poikaystävän kans puhutaan toisillemme ja ihan kaikki tietäen että se on läppää XDDDD huoh. emmi ja sofia on molemmat ihania ja hauskoja!

      Poista
  10. Mun on pakko tulla kommentoimaan tää juttu tänne, mietin hetken et tähä vai sofian blogiin mut katsoin tän paremmaks paikaks jotenki.
    elikkä oon seurannu teitä molempia alusta asti eli kauan, ja oon aina pitänyt teidät parhaina ystävinä.
    Sofian uusimman video ja tän katottua mulle tuli vähä paha olo Sun Emmi puolesta.
    "Ei mulla oo kavereita!" vitsinä tarkotit, mut tuntuu et toi ois tottakin. Zito on oikeestaan ainoa "seura" mistä oot puhunu blogissakaan hetkeen.
    Sofia taas nimes Karon yhtäkkiä parhaaksi ystäväkseen ,ennen aina Emmin. Sofian käytös Emmiä kohtaan kans särähteli korviin tätä videota katsoes:(

    Hyvää jatkoa ja joulunodotusta teille molemmille tytöt<3 Muistakaa vain että älkää jättäkö ketään yksin ja vanhimmat ystävät on ne jotka säilyy aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. osasit juuri kuvailla asian silleen, minkälaisen kuvan tästä sain....

      Poista
    2. Samat sanat! Yli mielisen olonen. Tuli sellanen fiilis sofiasta et sen vastaukset ja aatteet on niitä "oikeita". Ylimielinen tai todella kateellinen. T. Eri ano

      Poista
    3. Emmi puhui joskus olevansa absolutisti. Siinä jää helposti ryypiskelevien kavereiden ulkopuolelle, kun ei ole mukana jakamassa tiettyjä humalaisia hetkiä samalla tavoin itse humaltuneena. Typerää! Lapsuuden ystävistä kannattaa silti pitää kiinni, mikäli mahdollista. Jatko-opinnoissa sitä yleensä nappaa elämäänsä myös ne samanhenkiset ihmiset :)

      Kaikkea hyvää molemmille tytöille!

      Poista
  11. Järkyttävää toi sofia :D mua rupes ihan sikana ärsyttää sen olemus. En pysty kattoo loppuu asti! Paskantärkee.

    VastaaPoista
  12. Toi on just semmosta läpän heittoa ja "nälvimistä" mitä mä ainakin harrastan mun parhaan ystävän kanssa :D yleensä hyvil ystävil o vähä erilaine huumorintaju ja tuntee toisen niin hyvin, et me ainaki ilmeillää toisillemme ja heitetään kaikkee tyhmää :-) ootte molemmat ihania<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mielt sun kanssa. Ei tosta mitenkään saa ilkeetä käytöstä.. Just perus läppää ystävien kesken. Joillain anoilla ei taida täällä olla huumorintajua eikä kunnon ystävyyssuhteita.. Tai muuten vaan negatiivisia ihmisiä

      Poista
    2. voi saada sellasen käsityksen et sofia ei tykkää olla emmin kans a) sen takia et emmi sanoo et sofia ei oo ollu niillä pitkää aikaa muuta. b)sofian mainitessa omassa blogissaan sellaisia kavereita/ystäviä joille voi kertoa kaiken, niin ei mainitse emmiä näihin.

      Poista
  13. Hauska kuinka ihmiset tuomitsee mut tai mun ja emmin kaverisuhteen parin videon perusteella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tiiän et kaverisuhteessa on välillä nälvimistä. Mutta kun sun katse on sellanen katkeran näkönen tai emt sieltä loistaa joku semmonen mitä sulla ei ennen oo ollu.

      Poista
  14. Monta kaverii sulla on? :)) ja monta tosi hyvää kaverii?

    VastaaPoista
  15. Mulla on ainakin mun ystävien kanssa niin, että me sätitään vähän väliä toisiamme yms. eikä se oo millään pahalla sitä toista kohtaan. Vaan kun tuntee toisen niin hyvin ja on samanlainen huumorintaju niin tietää ettei se oo mitään henkilökohtasta "vittuilua". Mutta kyllä sitä sitten tulee aika ajoin kerrottua heti perään niille ystäville että kuinka tärkeitä ja rakkaita ne on!
    Että luulen jotenkin, että Sofialla ja Emmillä on sama homma :)

    VastaaPoista
  16. Mikset vastaa kommentteihin enää?!

    VastaaPoista

Vain asialliset kommentit hyväksytään! Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen emmievek@outlook.com