tiistai 10. joulukuuta 2013

VANHOJEN JATKOILLE MEKKO? part2



Tässä olisi sitten se osa 2!Tässä puolestaan bandeaumekot, tai siis sillä nimikkeellä nämä ovat nellyn sivuilla (klik). Ja jotta te ette varmasti ymmärtäisi mun aivotuksista mitään, niin tämä on siis bandeaumekoista osa 1/2. Niitä tuli niin paljon (6) että ajattelin jakaa nämäkin sitten osiin.

Noita mekkoja katsellessa tuli huomattua, että nämä eivat ehkä ole ihan minua varten, sillä en pidä mekoista, jotka ovat paljastavia, ja näissä on pieni vaara, että ei pysy kaikki paikat siellä, missä niiden kuuluisi.

Niin, kyllä mä näistän muuten pidän, aika lailla peruskauraa ovat, paitsi tuossa mustassa  tuo pitsiosa on ns. kietaisuhame tai joku sellanen! Ja se ehkä onkin näistä mun lemppari!

Noh, kertokaapas kuitenkin että mitä mieltä näistä olette?

12 kommenttia:

  1. Toi punanen on iiiihanaa :3 pitkämekko, etenki tollain mis on "laahus" ei sovi mun mielestä hirveesti meille lyhkäsille :/ mut se on tietty makuasia ja kaikki noi on niiin kauniita! :-)

    VastaaPoista
  2. Tulipa todella monta mekkoa, jopa KUUSI!! Taitaa olla vaan niin, ettet keksi postausideoita ja nää tylsät nellyn kollaasit on sun tapa paikata asia :)
    Esimerkiksi tämä postaus: http://estaesunavida.blogspot.fi/2013/09/kilpailupostaus-vaatekriisit-historiaa.html on paljon pidempi! Eli mites se mielipide on niin muuttunut?

    VastaaPoista
  3. Toi musta on ihan älyttömän ihana :O♥

    VastaaPoista
  4. Eikö nykysin oo enää "kirjottamaton sääntö", että wanhojen jatkoilla pitäisi pukeutua pikkumustaan? :o :)
    -Abi vuodelta 2010!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. samaa mieltä, meidän jatkoilla ei näkynyt muita mekkoja! ;)

      elamanikuvina.blogspot.fi

      Poista
    2. Kyllä meillä ainakin oli ihan vapaa valinta, mutta "kutsuun" laitettiin jatkojen järjestäjien toimesta pukukoodi jota noudatettiin. Että kyllä niitä on erilaisiakin tapahtumia kuin teidän jatkot, ei ole mitään yhtä ja ainutta :)
      - Abi2009

      Poista
    3. Abi2009:
      On varmasti erilaisia tapahtumia, ei kaikkien jatkot tietenkään ole samanlaiset :)
      Ihan vain mielenkiinnosta ja hyvällä hengellä kysyin, kun itse olen kanssa täällä Hämeenlinnassa lukioni silloin aikoinaan käynyt ja silloin oli tapana pikkumustaan pukeutuminen.
      Ja ei se meilläkään tietenkään mikään pakko ollut, vaan juurikin "kirjoittamaton sääntö" niin kuin aikaisemminkin kirjoitin :)

      -ensimmäinen ano

      Poista
  5. Kai tajuut että mikään noista mekoista ei tuu mahtumaa sulle :DDD

    VastaaPoista
  6. tässä postauksessa on 8 kommenttia ja niihinkää et voi vastata ??

    VastaaPoista
  7. KOSKA UUTTA POSTAUSTA?turhauttavaa odottaa ja odottaa kun mtn ei kuulu......-.-

    VastaaPoista
  8. tässä postauksessa on 8 kommenttia ja niihinkää et voi vastata ?? <- niimpä, susta saa aika huonon kuvan. ymmärrän ne bloggaat joiden kommenttiboxit on täynnä satoja kommentteja, että he ei kaikkiin kerkiä vastaamaan.

    VastaaPoista

Vain asialliset kommentit hyväksytään! Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen emmievek@outlook.com