perjantai 7. maaliskuuta 2014

LEIPURI HIIVA









8 kommenttia:

  1. mun mielestä sun blogin kuvat on aika huonotasoisia.. sulla on ollut järkkäri ilmeisesti yli vuoden ja et oo näyttäny kehittyvän yhtään. en myöskään ymmärrä miksi et näe vaivaa blogissasi kuviin, koska suuri osa blogiasi on juurikin tekstin lisäksi kuvat. nää on ihan liian pimeitä, mikset vaikka ees muokkais niitä vähän niin niistä sais sata kertaa kivemman näkösiä? ikävä kyllä jopa 10-vuotiaiden blogeissa oon nähnyt parempilaatusempia ja nätimpiä kuvia.

    VastaaPoista
  2. Emmi onko sulla kaikki ihan hyvin, vai mitä tää oikee on? Ihmetyttää tämmönenki postaus. Jos sua vaan kyllästyttää koko blogin pitäminen nii ei sun tarvi postaa ollenkaa. Tämmösiä ei luonnollisesti kukaa jaksa kattoo..sit ku oikeesti innostaa ja oot vaikka oikee kirjotustuulella nii postaile taas sun piristäviä AITOJA postauksia joista me kaikki tykätään. Ei tarvi väkisin tehdä tämmöisiä hengettömiä postauksia, ei yhtään sua jotenki :( toivottavasti sulla on kaikki hyvin

    VastaaPoista
  3. Suosittelen tekemään joko kunnollisia postauksia tai ei sitten ollenkaan. Ei tälläsiä paskalaatusia puhelinkuvia jaksa tuskin kukaan katella.

    VastaaPoista
  4. olis iha kiva lukee semmosii kuulumispostauksiikin....

    VastaaPoista
  5. Miks et vastaa kommentteihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. samaa mietin, kun kuitenkin uusia postauksiakin teet?

      Poista
    2. Varsinkaan kun näitä kommentteja ei tuu niin paljoo näköjään nii luulis että sen verran ois aikaa että vastais..

      Poista
  6. Turvat kiinni. Emmi tekee sellasia postauksia kun haluaa.

    VastaaPoista

Vain asialliset kommentit hyväksytään! Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen emmievek@outlook.com