perjantai 11. huhtikuuta 2014

UUSIA YHTEISTYÖ TUULIA

Huomenta!

Jos muistatte sen kerran kun puhuin siitä, kuinka paljon ripset kohotti mun itsetuntoa. Kuusamon huollon jälkeen mulla ei kuitenkaan ollut tiedossa seuraavaa huoltopaikkaa. Otin kuitenkin härkää sarvista kiinni, ja lähetin sähköpostia Pinjamille, eli hämeenlinnalaiseen kauneushoitolaan.

Sieltä tuli nopeasti vastaus, ja pari päivää viestin lähettämisen jälkeen olin jo juttelemassa yksityiskohdista paikan päällä. Juttutuokio oli mukava, ja sovimme, että annamme nykyisten ripsien tippua pois, että saadaan aloitettua puhtaalta pöydältä. Itse hieman jännitin tuhoa, mutta onnekseni huomasin, että tuhoa ei ollut.
Houkutus ripsien repimiseen oli valtava, mutta tiesin, että se taas pilaisi omat ripseni.

Tämän viikon maanantaina astelin sitten ovesta sisään, ja saatiin aloitettua hommat. Itse laitto sujui mutkitta, ja lopputulos oli mitä onnistunein. Aluksi hieman jännitin sitä, että meneekö liimasta taas nenä tukkoon niinkuin Helsingissa, mutta en edes haistanut liimaa. Niskan alla oli ihana niskatyyny, joten sen vajaa 2h mitä ripsiäni laitettiin, oli olo mukava kokoajan. (niin mukava että nukahdin)


Sen lisäksi, että paikassa asiantuntemus ja jälki oli hyvää, oli paikka myös todella viihtyisä. Sisustus oli tätä päivää, ja paikka oli siisti ja rauhallinen. Niin ja mikä tärkeintä, henkiläkunta vaikutti todella mukavalta, ja aina valmiina vastaamaan kysymyksiin. Bonuksena muuten vielä minut yllätettiin kulmien nyppimisellä (tai siis kysyttiin että haluanko että kulmat siistitään) 

Tämä postaus on siis puhtaasti yhteistyöpostaus, mutta muistakaa, että kukaan ei kerro minulle, että miten minun pitäisi kirjoittaa, enkä ottaisi alaluokkaisiin paikkoihin yhteyttä! Jos minulla olisi ripset tippunut tai liimaantunut kiinni, kertoisin siitä. Olen kuitenkin äärimmäisen tyytyväinen ripsiin ja palveluun ja olen todella iloinen siitä, että voimme jatkaa yhteistyötä. 


Mulla on aina aikaisemmin ollut 12mm pitkät ripset, mutta nyt laitettiin 11mm. Aluksi epäilin, että tuleeko ripsistä tarpeeksi näyttävät, mutta turhaan murehdin. Nämä kuidut mitä minulle nyt laitettiin, ovat paljon kevyempiä ja ohuempia kuin ennen, ja pysyvät paremmin järjestyksessä. Harjaa ei ole montaa kertaa tarvinnut näyttää, ja nuo jäljeen kuvat on muuten otettu eilen... Kaari pysyi samana, eli c-kaari. 

          (huomatkaa jonkun torvelon laukku joka on jätetty pöydälle) minun siis...


Pinjami on siis hämeenlinnalainen kauneushoitola, joka on Palokunnankadulla ollut nyt 14 vuotta. Paikassa on 3 osakasta, mutta työntekijoitä on kuitenkin enemmän. Minulle ripset teki yksi osakkaista, Marja-Liisa Kemppainen. Iso kiitos hänelle! 

Jatkossakin siis tulen ripseni laitattamaan Pinjamissa, ja seuraava huolto onkin jo ei seuraavalla vaan sitä seuraavalla viikolla. 


Kauneudenhoitopalveluiden lisäksi Pinjamilla on nettikauppa, ja itse hoitolassakin on tuotteita myynnissä.



Sijainti on myöskin mitä parhain, sillä Pinjami sijaitsee keskustassa, Palokunnankadulla, kuten jo aikaisemmin ilmoitinkin. 


 Seuraavaksi hieman linkkejä ja yhteystiedot,  jotta voisitte itse tutustua paikkaan ja varata ehkä itsellennekin ajan ;)

http://www.pinjami.fi 

www.facebook.com/pages/Kauneuskeskus-Pinjami


Palokunnankatu 24, 13100 Hämeenlinna

p. 03-6125000









10 kommenttia:

  1. Ei tarvii muuttaa tekstiä kirjakieleks näissä yhteistyöpostauksissa... Ja muutenkin aika huonoa tekstiä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole ainakaan tietoisesti muuttanutkaan :) millä tavalla huonoa?

      Poista
  2. moikka emmi!ihanat ripset!<3itä tarkoittaa yhteis työ jonkun paikan kanssa??:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. emmii juhuu?mikset ikinä vastaa kysymyksiin...

      Poista
    2. en ole ollut koneella, ja ikinä on aika vahva ilmaisu :)

      Poista
    3. ja siis yhteistyö pinjamin kanssa tarkoittaa sitä, että mainostan heitä ja teen juttuja paikasta ja vastineeksi saan ripset ilmaiseksi :)

      Poista
    4. wow vähän kivaa:))

      Poista
  3. Olis kiva jos lukijat saisi joskus jonkun tarjouksen ripsiin yms :)

    VastaaPoista

Vain asialliset kommentit hyväksytään! Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen emmievek@outlook.com